Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 urmesque'i yalarım, o da seni yalasın, sonra hep beraber mortis'e.
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Gel sen de beni yala. Edit : Sen değil Mortis. Sen boşta kalan burtonesk'i yalayacaksın. Talep artıyor yahu.
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Asteroth said: urmesque'i yalarım, o da seni yalasın, sonra hep beraber mortis'e. ben niye yalanıyorum ya. ama nihanı yalarım.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ne değişik bi topic oldu böyle :D
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 oha lan neoluyo yalayan yalayana ben kimi yalıcam
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 kızlar benim baykusum var süperim ama gözüm mortisten baskasını gormez :P
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 oha iyi ki bi yüz verdik, terbiyesizleşmeyin o kadar ^_^
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ben hakikaten bu geyiğimsi muhabbeti beğenmedim.Değiştirin bece hoş gözükmüyor.
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 shuTdoWnX said: Asteroth said: Mortis, yalarım. o.O Arkadaşım, Paticik'te hatuna yavşama olayını pek kavrayamamışsın sen sanırım. Ben Pati'den bir çok hatun düşürmüş biri olarak bu olayları iyice biliyorum artık. Öyle "Çok hoşsun"la falan olmuyor bu işler. Delikanlı gibi çıkarıp masaya vuracaksın, o hoşlarına gidiyo. Di mi Mortis? ;)
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Asteroth said: Delikanlı gibi çıkarıp masaya vuracaksın, o hoşlarına gidiyo. Di mi Mortis? ;) WTF !!!
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 valla asteroth harbiden biliyor işini . erkek dediin tuttumu götürür. :)
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 emre dediğin vurmuş adam masaya tabi
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Asteroth said: shuTdoWnX said: Asteroth said: Mortis, yalarım. o.O Arkadaşım, Paticik'te hatuna yavşama olayını pek kavrayamamışsın sen sanırım. Ben Pati'den bir çok hatun düşürmüş biri olarak bu olayları iyice biliyorum artık. Öyle "Çok hoşsun"la falan olmuyor bu işler. Delikanlı gibi çıkarıp masaya vuracaksın, o hoşlarına gidiyo. Di mi Mortis? ;) ahaha ben "cok hoşsun" demekle onu düşürmeyemi calıştıgımı sanıyosun sen? yanlıs tanımışsın . ben daha öncede dedim "güzel birisini görünce cok hoşsun flan derim" diye dedim ayrıca kız düşürmeye ihtiyacım yok :D fdsf
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ekmek said: Su sol dirseğinin yanında görünen(değil tabi perspektiften öyle görülüyor ;)) yuvarlak şey nedir? ve hayır ilk dikkatimi çeken şey yuvarlak olmadı. Tam olarak ney anlamadım =) Bu arada 3dk bakmadım topiğe yalamalı felan çok acayip olmuş ohş..
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bilmiyorum ben yalamaları izliyorum.
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 shuTdoWnX said: Asteroth said: shuTdoWnX said: Asteroth said: Mortis, yalarım. o.O Arkadaşım, Paticik'te hatuna yavşama olayını pek kavrayamamışsın sen sanırım. Ben Pati'den bir çok hatun düşürmüş biri olarak bu olayları iyice biliyorum artık. Öyle "Çok hoşsun"la falan olmuyor bu işler. Delikanlı gibi çıkarıp masaya vuracaksın, o hoşlarına gidiyo. Di mi Mortis? ;) ahaha ben "cok hoşsun" demekle onu düşürmeyemi calıştıgımı sanıyosun sen? yanlıs tanımışsın . ben daha öncede dedim "güzel birisini görünce cok hoşsun flan derim" diye dedim ayrıca kız düşürmeye ihtiyacım yok :D fdsf Panikledin.
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 shuTdoWnX said: ahaha ben "cok hoşsun" demekle onu düşürmeyemi calıştıgımı sanıyosun sen? yanlıs tanımışsın . ben daha öncede dedim "güzel birisini görünce cok hoşsun flan derim" diye dedim ayrıca kız düşürmeye ihtiyacım yok :D fdsf Geçicen onu genç. Yazdığın mesajlardan anlaşılıyor ki abazanın allahısın, biz de geçtik o yollardan. Doğru yolu göstermeye çalışan bir büyüğün olarak görebilirsin beni. Öyle sahte özgüven patlamalarıyla mesaj yazarsan hatunların gözünde eksi puan alırsın, prim yapmazsın yani.
Öne çıkan mesajlar