ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 beni de yalar mısın emre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ben de yalanmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 urmesque'i yalarım, o da seni yalasın, sonra hep beraber mortis'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ben bi fena oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ben kimi yalicam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Gel sen de beni yala. Edit : Sen değil Mortis. Sen boşta kalan burtonesk'i yalayacaksın. Talep artıyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ÇEKİLİN ÇEKİLİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 mortise de ne kayılır ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Asteroth said: urmesque'i yalarım, o da seni yalasın, sonra hep beraber mortis'e. ben niye yalanıyorum ya. ama nihanı yalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ne değişik bi topic oldu böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 oha lan neoluyo yalayan yalayana ben kimi yalıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 kızlar benim baykusum var süperim ama gözüm mortisten baskasını gormez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 oha iyi ki bi yüz verdik, terbiyesizleşmeyin o kadar ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ben hakikaten bu geyiğimsi muhabbeti beğenmedim.Değiştirin bece hoş gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 shuTdoWnX said: Asteroth said: Mortis, yalarım. o.O Arkadaşım, Paticik'te hatuna yavşama olayını pek kavrayamamışsın sen sanırım. Ben Pati'den bir çok hatun düşürmüş biri olarak bu olayları iyice biliyorum artık. Öyle "Çok hoşsun"la falan olmuyor bu işler. Delikanlı gibi çıkarıp masaya vuracaksın, o hoşlarına gidiyo. Di mi Mortis? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ben terbiyeliyim di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Asteroth said: Delikanlı gibi çıkarıp masaya vuracaksın, o hoşlarına gidiyo. Di mi Mortis? ;) WTF !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 valla asteroth harbiden biliyor işini . erkek dediin tuttumu götürür. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Bunu anlayan patilerde sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 emre dediğin vurmuş adam masaya tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Asteroth said: shuTdoWnX said: Asteroth said: Mortis, yalarım. o.O Arkadaşım, Paticik'te hatuna yavşama olayını pek kavrayamamışsın sen sanırım. Ben Pati'den bir çok hatun düşürmüş biri olarak bu olayları iyice biliyorum artık. Öyle "Çok hoşsun"la falan olmuyor bu işler. Delikanlı gibi çıkarıp masaya vuracaksın, o hoşlarına gidiyo. Di mi Mortis? ;) ahaha ben "cok hoşsun" demekle onu düşürmeyemi calıştıgımı sanıyosun sen? yanlıs tanımışsın . ben daha öncede dedim "güzel birisini görünce cok hoşsun flan derim" diye dedim ayrıca kız düşürmeye ihtiyacım yok :D fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ekmek said: Su sol dirseğinin yanında görünen(değil tabi perspektiften öyle görülüyor ;)) yuvarlak şey nedir? ve hayır ilk dikkatimi çeken şey yuvarlak olmadı. Tam olarak ney anlamadım =) Bu arada 3dk bakmadım topiğe yalamalı felan çok acayip olmuş ohş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bilmiyorum ben yalamaları izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 shuTdoWnX said: Asteroth said: shuTdoWnX said: Asteroth said: Mortis, yalarım. o.O Arkadaşım, Paticik'te hatuna yavşama olayını pek kavrayamamışsın sen sanırım. Ben Pati'den bir çok hatun düşürmüş biri olarak bu olayları iyice biliyorum artık. Öyle "Çok hoşsun"la falan olmuyor bu işler. Delikanlı gibi çıkarıp masaya vuracaksın, o hoşlarına gidiyo. Di mi Mortis? ;) ahaha ben "cok hoşsun" demekle onu düşürmeyemi calıştıgımı sanıyosun sen? yanlıs tanımışsın . ben daha öncede dedim "güzel birisini görünce cok hoşsun flan derim" diye dedim ayrıca kız düşürmeye ihtiyacım yok :D fdsf Panikledin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 shuTdoWnX said: ahaha ben "cok hoşsun" demekle onu düşürmeyemi calıştıgımı sanıyosun sen? yanlıs tanımışsın . ben daha öncede dedim "güzel birisini görünce cok hoşsun flan derim" diye dedim ayrıca kız düşürmeye ihtiyacım yok :D fdsf Geçicen onu genç. Yazdığın mesajlardan anlaşılıyor ki abazanın allahısın, biz de geçtik o yollardan. Doğru yolu göstermeye çalışan bir büyüğün olarak görebilirsin beni. Öyle sahte özgüven patlamalarıyla mesaj yazarsan hatunların gözünde eksi puan alırsın, prim yapmazsın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar