Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 lutfi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Zuaaaa Lütfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 2. mayhem vakası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 tebrix lütfi :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 İnsan azıcık cin olur, sansürler. Lütfi, rofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 adam isimleriyle barışık, ne güzel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Lutfi dedemin adidir ve ben cok severim, zuaa Lutfi yi en son ilkokul arkadaslarim yapiyodu ben de depresyona giriyodum. ortaokuldan sonra beyin gelisimiyle birlikte devam etmedi bu olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 kardesim de size bakmaz sori sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 aldım ağzımın payını ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ufaktan bi ayar söz konusu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Penthesilea said: kardesim de size bakmaz sori sdfs asuhauhsau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 BloodyBeast said: 2. mayhem vakası lol ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 hakan mumin lutfi ilke o alaka galiba:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 mümin lütfi de olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 mADmaXimus said: hakan mumin lutfi ilke o alaka galiba:S ha o bakımdan. tamam sry. benimde dedemin ismi mümin bu arada çok inancıma sahip insanımdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 xunn said: irin said: banlı adamın arkasından konusulmaz,cok ayıp! Adamın hesabından ben post attığım için o da banlandı. Sadece kendimi değil, çevremdekileri de bandan bana koşturuyorum.biliyoruz caneems,aferin ahmet demem gerekiyor sanırım.hah dedim gitti hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 lutfi isminde bi gariplik yok, ben de onu anlamiyorum, ilkeden iyi mesela. kardesine de selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Bende son zamanlarda verilen isimlere bir kıl kapma huyu başladı, değiştiricem ismimi, niye annemizim dedemizin verdiği isme kanaat ediyoruz ki? Xunn yapıcam ismi, olur mu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 isim nedir ki? isimlere nitelik kazandıran yine onları taşıyan kişilerdir. Ali diye arkadşaım var. Aliyi severim. Alileri sever ve sempatik bulurum. Başkası için tam tersi olabilir. isim nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Benim ismim Ahmet mesela. Benimseyemedim bir türlü hayatım boyunca. Sanki başkasının ismi gibi geldi hep, zaten dedemin ismiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 olabilir. erkek ismi taşıyan kızlar ne yapsın. En fazla yabancılar tarafından bir kısım önyargı oluşur. o da bi insan seni tanıyınca gider. sallaaağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bozulmuş webcamden sıkılma anları vol.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 dayanamicaanı biliordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 xunn said: Benim ismim Ahmet mesela. Benimseyemedim bir türlü hayatım boyunca. Sanki başkasının ismi gibi geldi hep, zaten dedemin ismiymiş. bence degistirmek yerine baska bir isim ekletebilirsin, degistirisen anne babanin verdigi isme saygisizlik gibi olabilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar