BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Ender kısa saçlılardan olan Quel-Thul u tebrik eder plaketini verirm. Herkes uzun saç huleayn kısa saçlı erkekler toplulugunu kuralım kardeşlerim
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ivy evin içini dışını benden iyi biliyosun :)
irin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 BoDrUmLu said: Ender kısa saçlılardan olan Quel-Thul u tebrik eder plaketini verirm. Herkes uzun saç huleayn kısa saçlı erkekler toplulugunu kuralım kardeşlerim oha rakip firma.lan ben uzatsınlar diye toka alıyorum insanlara aaa dagıtırım toplulugunuzu .P saka tabi saka bunların hepsi saka,hayat da bir saka sdfg
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Quel-Thul said: uzatıom saçları kenk. sry (:P) yapma bunu bana yapma.. ozaman ibrahim tatlısesten yalnızım dostlarım geliyor. sadece benim için..
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 irin said: BoDrUmLu said: Ender kısa saçlılardan olan Quel-Thul u tebrik eder plaketini verirm. Herkes uzun saç huleayn kısa saçlı erkekler toplulugunu kuralım kardeşlerim oha rakip firma.lan ben uzatsınlar diye toka alıyorum insanlara aaa dagıtırım toplulugunuzu .P saka tabi saka bunların hepsi saka,hayat da bir saka sdfg uzatmasınlar kılsız pati istiyoruz rekabete açığız =) şaka değil :D
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Saçlarım kısa, sakalım çıkmıyo. Ben de varım! (:P)
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 2 kişiyiz, kılsız pati hareketi engellenemez (sakal şart değil ama bu arada =) kirli sakal kabulumuz )
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 irin said: BoDrUmLu said: Ender kısa saçlılardan olan Quel-Thul u tebrik eder plaketini verirm. Herkes uzun saç huleayn kısa saçlı erkekler toplulugunu kuralım kardeşlerim oha rakip firma.lan ben uzatsınlar diye toka alıyorum insanlara aaa dagıtırım toplulugunuzu .P saka tabi saka bunların hepsi saka,hayat da bir saka sdfg Abi tokayı kaybettim, yemek yerken çok zorlanıyorum. Versene bir tane. *fırk*
irin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 tamam,en yakın pati buluşması dagıtıceem tokaları.)mayhem e de sozum var,sana da gelior bi tane xuun.)HERSEY UZUN SAÇ İÇİN.P
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 uzun saç out, 3 numara in artık niye böle yapıosunuz =)
dory Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 uzun sac candir. ben sacmi kessem peşinden bileklerimi de keserim.
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 BoDrUmLu said: uzun saç out, 3 numara in artık niye böle yapıosunuz =)(tu)
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 dory said: uzun sac candir. ben sacmi kessem peşinden bileklerimi de keserim. senin pipin yok. ondan uzun saç iyi.
dory Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Cons said: dory said: uzun sac candir. ben sacmi kessem peşinden bileklerimi de keserim. senin pipin yok. ondan uzun saç iyi. kizlara uzun sac (tu)
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 "saç bir tamamlayıcı araçtır, pipiden kalan boşluğu tamamlar. saçın ne kadar uzunsa pipin o kadar küçüktür." -Sikmund Freud
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 erkek gibi görünmek istemezsiniz zaten kısa saçla :D
Ýsmail YK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Cons said: "saç bir tamamlayıcı araçtır, pipiden kalan boşluğu tamamlar. saçın ne kadar uzunsa pipin o kadar küçüktür." -Sikmund Freud avatarındaki senin pipin mi?
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Cons said: "saç bir tamamlayıcı araçtır, pipiden kalan boşluğu tamamlar. saçın ne kadar uzunsa pipin o kadar küçüktür." -Sikmund Freud azauhaushauhda
dory Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Cons said: "saç bir tamamlayıcı araçtır, pipiden kalan boşluğu tamamlar. saçın ne kadar uzunsa pipin o kadar küçüktür." -Sikmund Freud kompleks sux.
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 uzun saç sux. bir günde yağlanır, kabarır, sıcak bastırır, yatarken göze başa kaçar, tonlarca dert. kısa saç en güzeli, 3 numara çok kısa gerek yok, normal bir uzunluk en iyisi. ha ben saç uzatıyorum, o ayrı. sırf uzun olmasını sevdiğimden, elime kabarık kıvır kıvır gelmesinden hoşlandığımdan uzatıyorum :) ama mantıken uzun saç başa bela
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 offf kendi silahıyla vurdular Cons'u
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Dev said: uzun saç sux. bir günde yağlanır, kabarır, sıcak bastırır, yatarken göze başa kaçar, tonlarca dert. kısa saç en güzeli, 3 numara çok kısa gerek yok, normal bir uzunluk en iyisi. ha ben saç uzatıyorum, o ayrı. sırf uzun olmasını sevdiğimden, elime kabarık kıvır kıvır gelmesinden hoşlandığımdan uzatıyorum :) ama mantıken uzun saç başa bela her gün yıkan, mis.
Öne çıkan mesajlar