oper Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 yav eskiden böyle değildir pati. sistem bi yenilendi(o zaman da konusunu açmıştım) hayvan gibi yiyo kotadan:( sabahtan akşama 150mb yer mi yav. yuh diyorum. naptınız sisteme çaktırmadan bişeler mi yüklüyonuz bilgisayarlara kotalı net sux kahrolsun garibanlık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 150 mb mı oeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 günde 235235 kere refreş çaksan da o kadar yemez yav. virüs falan olmasın sende, durup dururken download yapan vrüslerimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 evet malesef.. başka siteye çok nadir bakıyorum. sürekli burdayım. 150mb çok fazla bea.. eski sistemde 50mb falan yerdi en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 roket adam said: günde 235235 kere refreş çaksan da o kadar yemez yav. virüs falan olmasın sende, durup dururken download yapan vrüslerimiz var. bi dk lan sabah bi albüm indirdiydim, ben onu gece indirdim sanıyodum.. 150 den 90 düşersek 60mb kalır.. tamam sorun yok :D kötüm attı valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 kilit :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 her gün cahceyi sıfırlayıp bastan pati albume bakmadıysam mümkün değil. radoyu falan dinliyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 yok radyo falan dinlemiyom.. sorun düzeldi zaten.. indirdiğim albümü unutmuşum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 hm pek tutumlu gördüm seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 kotalı internette tutumlu olmassan başka bişeyi tutuyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 oper said: roket adam said: günde 235235 kere refreş çaksan da o kadar yemez yav. virüs falan olmasın sende, durup dururken download yapan vrüslerimiz var. bi dk lan sabah bi albüm indirdiydim, ben onu gece indirdim sanıyodum.. 150 den 90 düşersek 60mb kalır.. tamam sorun yok :D kötüm attı valla :D e iyi. başka bi topicte görüşmek üzere hadi hayırlı traşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 refresh yapma hacı her topakta merak edersen kim msj atmış die girer kota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Öeh bee bütün gün paticikteki resimli topiclere mi bakıyosun? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 valla yemiyorum fazla sigarayı bırakalı 5 gün oldu ondan beri biraz abarttım ama yinede aşıra kaçmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bende sandımki paticik ahalisi kilo olarak baya çekiyo heralde. çelişkili başlık ismi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 @Xenocide Sen yine iyi anlamışsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 paticik bu kadar yemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 SadGamer said: @Xenocide Sen yine iyi anlamışsın... bu durumdan senin çok egzotik anlamlar çıkardığını düşünüyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 sen sor kım mesaj atmıs dıye biz söyleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 kim mesaj atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 e ama sordum dedim cevap bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 patryicon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yok agalar ya.. gün içinde takıldığım bi iki site var zaten. adam gibi takıldığım pati var sadece.. günde 160mb yemesi normal mi sadece internette gezinme için? öyle foto falan bakmıyorum video da izlemiyom ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 normal değil bence. kaliteden dolayı sanırım giriyo biraz. çok kalite var forumda. işçilik filan var. insanlar espiriye emek harcıyor ondan galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar