Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgi Üniversitesi ve Türban

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hala girebiliyorlar bizim üniye? kapıdaki yetkililere sorunca da bize henüz talimat gelmedi ya da henüz tam açıklığa kavuşmadı denıyor. tam olay nedir şimdi? eğer yasaksa nereye şikayet etmelıyım?
Mesaj tarihi:
07 Sonunda üni. gezisinde yemekhanesinde yedik(santral kampüsüydi sanırım). Direkt göze çarpan ilk şey olan postmodernizm takıntısından sonra türbanlıların çok oluşu ikinci sırada geliyordu fikrimce.
Mesaj tarihi:
yav said:
07 Sonunda üni. gezisinde yemekhanesinde yedik(santral kampüsüydi sanırım). Direkt göze çarpan ilk şey olan postmodernizm takıntısından sonra türbanlıların çok oluşu ikinci sırada geliyordu fikrimce.

postmodernizm takıntısı mı sdf.

türbanlılar çok komik santraldeki kafeteryada. toplanıp yiyorlar yemeklerini falan.

ayrıca biz bir keresinde arkadaşınçekim için getirdiği bir kara çarşaf vardı, onu kafeteryanın orda giyip gezdik. hiç kimse garip karşılamadı. okulumuz ve öğrencileri çok large.
Mesaj tarihi:
Paradan ziyade liberallikten. Boğaziçi'ne de şu anda istedikleri gibi girebiliyorlar. Ama bu kesinlikle AKP yalakalığı, laiklik karşıtlığı filan değil. Bizim rektörümüzü biliyorum, kesinlikle ama kesinlikle liberal görüşleri sebebiyle buna izin veriliyor.
Eminim ki benzer görüşlere sahip yönetimi olan Bilgi'de de bu böyledir, para işi değil bu.
Mesaj tarihi:
Rektörün liberal görüşlerinin okulun bu yöndeki tavrına yön vereceğini zannetmiyorum.(en azından bilgi'de)Her geçen yıl tercihlerde kontenjan açığı artan,santral kampüsünü astronomik bir fiyata bilmemkaç yıllığına kiralayan ve hala yapımı devam eden yani para akıtan bir üniversite.Kapatmak lazım açıkları öyle ya da böyle.
Mesaj tarihi:
Bilgi Üniversitesi farklı görüşlerde olucam diye yakında amuda kalkarak dolaşanlar için bölüm açacak. İ..eler derneği de var, türbanlılarda girebiliyor, ermeni soykırımı ile ilgili panelde yaptılar. Bütün yozlaşmış insan süprüntülerine açık ilim irfan yuvası.
Mesaj tarihi:
aquatik said:
Özel üniversitelerde önceden olduğu gibi şimdi de yasak değil. Yasak kararı alan özel üniversite vardır belki ama, duymadım ben.

Yeditepe kampüse başından beri türbanlı alınmıyor. Öğrenci değilse alınıyor ama.
Mesaj tarihi:
santralın girişlerinde denetleme yok, butun uniler gibi halka acık olması gereken alan, coğu uninin aksine halka acık.

derse giremiyoalr sanırım.
  • Yeni Oluştur...