Voys Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Hala girebiliyorlar bizim üniye? kapıdaki yetkililere sorunca da bize henüz talimat gelmedi ya da henüz tam açıklığa kavuşmadı denıyor. tam olay nedir şimdi? eğer yasaksa nereye şikayet etmelıyım?
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 yasak girmeleri. öğrenci işlerine şikayet edebilirsin. sallamazlarsa bi televizyon kanalını ara direk.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 kanatlı hayvan yetiştiriciliği bölümüne sürerler sonra seni
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Bilgi Üniversitesine zaten yıllardır girebiliyorlardı. Türban yasasından önce de girilebildiği gibi, sonra da girilebilmesi normal.
yav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 07 Sonunda üni. gezisinde yemekhanesinde yedik(santral kampüsüydi sanırım). Direkt göze çarpan ilk şey olan postmodernizm takıntısından sonra türbanlıların çok oluşu ikinci sırada geliyordu fikrimce.
feiticiera Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Evet giriyolar bizim okula ellerini kollarını sallıya sallıya. Oralı olmamak lazım fazla para yönetiyor bizim okulda malesef biraz
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Özel üniversitelerde önceden olduğu gibi şimdi de yasak değil. Yasak kararı alan özel üniversite vardır belki ama, duymadım ben.
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 yav said: 07 Sonunda üni. gezisinde yemekhanesinde yedik(santral kampüsüydi sanırım). Direkt göze çarpan ilk şey olan postmodernizm takıntısından sonra türbanlıların çok oluşu ikinci sırada geliyordu fikrimce. postmodernizm takıntısı mı sdf. türbanlılar çok komik santraldeki kafeteryada. toplanıp yiyorlar yemeklerini falan. ayrıca biz bir keresinde arkadaşınçekim için getirdiği bir kara çarşaf vardı, onu kafeteryanın orda giyip gezdik. hiç kimse garip karşılamadı. okulumuz ve öğrencileri çok large.
Drigeolf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paradan ziyade liberallikten. Boğaziçi'ne de şu anda istedikleri gibi girebiliyorlar. Ama bu kesinlikle AKP yalakalığı, laiklik karşıtlığı filan değil. Bizim rektörümüzü biliyorum, kesinlikle ama kesinlikle liberal görüşleri sebebiyle buna izin veriliyor. Eminim ki benzer görüşlere sahip yönetimi olan Bilgi'de de bu böyledir, para işi değil bu.
feiticiera Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Rektörün liberal görüşlerinin okulun bu yöndeki tavrına yön vereceğini zannetmiyorum.(en azından bilgi'de)Her geçen yıl tercihlerde kontenjan açığı artan,santral kampüsünü astronomik bir fiyata bilmemkaç yıllığına kiralayan ve hala yapımı devam eden yani para akıtan bir üniversite.Kapatmak lazım açıkları öyle ya da böyle.
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Bilgi Üniversitesi farklı görüşlerde olucam diye yakında amuda kalkarak dolaşanlar için bölüm açacak. İ..eler derneği de var, türbanlılarda girebiliyor, ermeni soykırımı ile ilgili panelde yaptılar. Bütün yozlaşmış insan süprüntülerine açık ilim irfan yuvası.
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 aquatik said: Özel üniversitelerde önceden olduğu gibi şimdi de yasak değil. Yasak kararı alan özel üniversite vardır belki ama, duymadım ben. Yeditepe kampüse başından beri türbanlı alınmıyor. Öğrenci değilse alınıyor ama.
raider Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Boğaziçinde serbest. yaz okulunda bile oluyor türbanlı.
Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Rektör belli kurallara göre yönetir üniyi ve bu konuda ona seçim hakkı tanınmamış.
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 hocam geçen sene falan bilgiye türbanli öğrenci giremiyordu, mantar şapka falan takiyolardi.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 santralın girişlerinde denetleme yok, butun uniler gibi halka acık olması gereken alan, coğu uninin aksine halka acık. derse giremiyoalr sanırım.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 kampus alanı halka acık alandır arkadaşlar nereye kimi almıyosunuz. girişte kimlik kontrolu bile aslında olmamalı.
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ayrıca müze var, belki de biraz o yüzdendir.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 amerikada açıkmış direk sokak mokakmış hatta kempıs diye duydum. bizde böyle barikatlı kampüsler var. gerçi bilginin dolapderesi de farksız pek ama neyse.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 derselere giremiyolar diye biliyorum, turbanlı biriyle dersim yok kesin bi bilgimde yok. ama kampus alanı halka acık alandır arkadaşlar.
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 hadi öğrenciyi anladım da veliyi bile almayan okul varya işmi bu şimdi( trakya üni )
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Yeditepe'de kampüs halka açık alan değil bu mantıkla.
Öne çıkan mesajlar