maxrep Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Level 55 im. level 51, 53 shamanlarla dungeon yapıyorum. BRD. ben devamlı 2 veya 3 sıra oluyorum dps de. Nasıl bir taktik uygulamalıyım. http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&n=Eray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Çünkü adamlar windfurydi, flametongueydi, totemdi, şokdu deli gibi burst damagela dalarken senin affliction olduğunu göz önüne alaraktan dotlarının süresi daha yarıya gelmeden karşınızdaki mob ölüyordur. Yani sen hızını alamadan, doğru düzgün hasar veremeden fight bitiyordur. Level 55de bunları kafaya takma abi bir de. Ha illa ki çözüm istiyorum dersen destructiona geç, talentlerle critin zaten coşar, üstüne bir de shadowburn, conflagrate falan alırsın olur biter. Ama daha iyisi demonologye geç, güle oynaya levella yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 felguard en rahat lvl kasma talentidir ama mana feed i almayı ihmal etmemen gerekir. 60 da demona dondum 70 e kadar sadece instance a girmissem mana ictim onun dısında oturup da mana ictigimi hatırlamıyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 bu arada 70-80 arası yeni talentlara göre afflictionla mı kasmak en iyisi yoksa demonology mi? aff daha mantıklı gibi geliyor genklere karşı falan, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Leveling için demonology ftw konumunda hala bence. Cold abi gank falan demişsin de demonologyde bak orda en dipte son tierde oh shit button diye bir talent var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 DOTS MOAAR DOTS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Party olaylarında demonology daha sağlam gibi, ama solo kasılacaksa aff daha mantıklı görünüyor, karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Coldwind said: Party olaylarında demonology daha sağlam gibi, ama solo kasılacaksa aff daha mantıklı görünüyor, karar veremedim. tam tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 wotlkda magelerin dps seviyesini locklara yaklaştıracaklarını söylediler. bence az daha dayan, mage güzel olacak wotlk'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 fel guard çok rahat ettiriyor lvling de ben elite q ları sololuyordum saolsun fel guard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 1 - 50 ->affli 50 - 67/68 ->demon (felguard) 67/68 - 70 ->affli veya demon lvl50 olana kadar demon olmanın mantığı yok. Lvl50de felguard seni çok rahatlatır, Talent verirken mana feed e 2/3 vermeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 57 ye 3-4 kutu kaldı. demon olayım o zaman. yarın büyük bir ihtimalle outlanda a gideceğim. Bizim guild den 58 sp outland de gitti ve hemen geri Kalimdor a geri döndü " abi çok kötü vuruyorlar. 1-2 level daha alayım burada ..." dedi.. :p Peki ben talentleri demo yapsam ve 58 de outland de sorun yaşarmıyım. - Dün ramparts da benği summonladılar. ve mob başına 389 exp aldım. Dungeon çok kısaydı ama. Outland de başka dungeon larada girebilirmiyim şu an? veya beni summonlasalar hellfire da demo olarak level kasabilirmiyim. mob keserek ? (Az kalmış 58 e gerçi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ben sl/sl buildine döndüm 60'ta (yani yandan yemişine, daha soul siphon'a 3 level var ehe). felguard'ın canı çok çabuk azalıyor ve void kadar da canı yok. bir ara da affli olduydum, kendimi tam bot gibi hissetmiştim. felguard'ın hp olayı düzeliyor mu 60'tan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 sl/sl level kasılmaz işkence gibi dmg denen birşey yokki o survival buildi. 50ye kadar affli 50 70 arası felguard öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 @maxrep 58de outlande gidip çok çok rahat kasabilrsin demon buildle. rampartstan sonra da blood furnace gelio ama 60-61civarı adam alıolardı genelde oraya yanlış hatırlamıosam.. bide ne olursa olsn mana feed'e verin herkes sölemiş bende sölim dedim..life tap'i de bol kullanmanz lazım tabi işe yaraması için mana feedin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Örnek Demonology talenti verebilirmisiniz? LEvel 61 im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Fikrimce felguardla kasmak zor oluyor yani 2-3 mob geldiğinde yamuluyor fguard affli ile çok rahat kastım ben 70 e kadar 3 mob 4 mob sürekli aoe keser gibi durmadan ilerliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 her iki buildte de rahat kasılıyor bence tartışmaya gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Hunter ve druid den sonra 3. char olarak kasmaya başladım, affli ile açtım ve ilk başta hunter kastığıma pişman oldum.. En hızlı bu şekilde 70 olurum diye düşünüyorum.. Affli çok iyi, fellguard a geçmesem olur herhalde değilmi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 maxrep said: Örnek Demonology talenti verebilirmisiniz? LEvel 61 im ben de 61'im. şöyle bir build düşünüyorum talent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 loop said: Hunter ve druid den sonra 3. char olarak kasmaya başladım, affli ile açtım ve ilk başta hunter kastığıma pişman oldum.. En hızlı bu şekilde 70 olurum diye düşünüyorum.. Affli çok iyi, fellguard a geçmesem olur herhalde değilmi... Olur olur, affli kasanların mana vs. derdi olmuyor demon gidenlere göre ama demon da daha bir garanti elite qları vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Wotlk gelene kadar nasıl bir build düşünüyorsunuz? Bir de, affliction gideceğim sanırım lvl 70'ten 80'e kadar. Survival ve dps demonology'de kötü diye bir çok yoruma rastladım yurtdışı forumlarında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Yeni lock effectleri çok güzel, Drain Life effecti falan süper olmuş xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Quel-Thul said: wotlkda magelerin dps seviyesini locklara yaklaştıracaklarını söylediler. bence az daha dayan, mage güzel olacak wotlk'da. mage oynuyorum tekrar. umarım tbc gibi uçurum olmaz aramızda locklarla yeter. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar