Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

penguen takipçisi arkadaşlar,

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben aldım son sayıyı da (kapagı bombos olan sanırım...) hatırlamıyorum oyle bir sey... tam olarak kim yazıcak veya cizicek, daha acık soylersen bakarım...

edit: simdi gordum, ilk sayfada musmula adlı bolumde...

İzmir Karşıyaka Atakent Anadolu Lisesi'nden bir grup Penguen okuru arkadaş, okullarının dergisine "canlının evrimi"yle ilgili bir yazı hazırlamuş. Ancak bakanlığın desteklememesi gerekçe gösterilerek yazılarının dergide yer alması engellenmuş. Olm, hepiniz okumuş çocuklarmuşsunuz, kafayı çalıştırıp "Kaynak olarak Yaratılış Atlası'ndan faydalandık" diyerek Harun Yahya takma adıyla yazınızı sunsaymuşsunuz hiçbir sorun olmazmuş. Neyse kısmet değilmuş, inşallah bi dahaki sefereymuş.

Mesaj tarihi:
teşekkürler kfg.
bizim okul bu.arkadaşlarım baya uğraştı bu yazı için.yayınlanmamasına çok üzülmüşlerdi.penguene uykusa mail atçaz diyolardı atmışlar netice almışlar demekki.sevindim.
dergiye ulaşamadığım biyerdeyim.tatil için.ondan burda yaygara kopardım.teşekkürler tekarar.
Mesaj tarihi:
bizim okuldan arkadaşlar hazırladı.muhafazakar hocalar kabul etmedi dergide yayınlamayı.başımız derde girmesin diye de hiçbi demokrat geçinen hoca yardımcı olmadı.
Mesaj tarihi:
Queen said:
Oha Dev siz mi hazıladınız? Siz hazırladıysanız kim izin vermedi, nasıl izin vermedi?

yok biz değil de çok yakın tanıdıklarımız yani.
@proggorp iriz mesela. ama neyse açmıycam konuyu olan olmuş
Mesaj tarihi:
proggorp said:
teşekkürler kfg.
bizim okul bu.arkadaşlarım baya uğraştı bu yazı için.yayınlanmamasına çok üzülmüşlerdi.penguene uykusa mail atçaz diyolardı atmışlar netice almışlar demekki.sevindim.
dergiye ulaşamadığım biyerdeyim.tatil için.ondan burda yaygara kopardım.teşekkürler tekarar.

birşey diycem kızcaksınız eminim.

35 yaş civarındaki kişiler 80'den sonra doğmuş kişilere "apolitik özal tosuncuğu" diyorlar.
bu kişiler ciddi anlamda apolitik yaşıyor, gazete bile okumadan gün geçiriyor.
her ne kadar son zamanlarda biraz biraz politikayla ilgilenmeye başlamış olsa da, ne yazık ki siyaset anlayışı penguen ve uykusuz dergilerinden öteye gitmiyor.

bu durumda merak ettim uykusuz veya penguen'e mesaj atmak neyi değiştircek? gazetede ciddi köşe yazarları var, add felan var destek olabilecek. ama gençler bile muşmula köşesine çıkmaktan başka birşey yapmıyor.
Mesaj tarihi:
bence hiçbişey yapmamaktan iyidir. Karikatür dergiside olsa o sonuçta bi yayın organı. insanlara ulaşıyor ve bu durumun insanlar tarafından okunması, hiç bilinmemesinden daha iyi değilmidir sizcede? ne yapsın çıkıp ya bunu yayınlarsın yada topuğuna sıkarım hocam! 'mı desin yani
Mesaj tarihi:
adam penguene çıkmasın çok gereksiz dememiş ki. Tamam penguene de çıkabilir ama bu tarz mizah dergileri üst sınır olmasın demiş, ben de o kısma hak verdim. Tabii ki hiç bişey yapmamaktan iyidir.
Mesaj tarihi:
Madcat said:
hangi köşe yazarı takıcak bilmiyorum.

önce yanlış anladım ama şimdide buna katılıyorum :)

ama allah bilirki ülkede mizah dergisi okuyucusu gazete okuyucusundan fazladır da ha şimdi:)
Mesaj tarihi:
Bone said:
proggorp said:
teşekkürler kfg.

birşey diycem kızcaksınız eminim.

35 yaş civarındaki kişiler 80'den sonra doğmuş kişilere "apolitik özal tosuncuğu" diyorlar.
bu kişiler ciddi anlamda apolitik yaşıyor, gazete bile okumadan gün geçiriyor.
her ne kadar son zamanlarda biraz biraz politikayla ilgilenmeye başlamış olsa da, ne yazık ki siyaset anlayışı penguen ve uykusuz dergilerinden öteye gitmiyor.

bu durumda merak ettim uykusuz veya penguen'e mesaj atmak neyi değiştircek? gazetede ciddi köşe yazarları var, add felan var destek olabilecek. ama gençler bile muşmula köşesine çıkmaktan başka birşey yapmıyor.

gazeteye yollasan ne olacak ? cok mu bisey degisecek ? internet bolumunde sansurle ilgili chp ye iletisim bakanligina mail atiyoruz attigimiz maillar geri yollaniyo ulasmadan. cok bisey degismez merak etme
Mesaj tarihi:
"Yeter Söz Milletin" kısmında detaylı bir yazı halinde çıkmasıyla, bir mizah dergisinin alt sıralarında "miş muş" halinde çıkması çok şey değiştirir.
en azından yapılanlara dikkat çekmiş olur.
ilgilenen çıkar, belki yapılan iş değiştirilir.
bu şekilde ise "okulumuz penguen'de çıktı"dan öteye gitmez.
Mesaj tarihi:
Bone said:
"Yeter Söz Milletin" kısmında detaylı bir yazı halinde çıkmasıyla, bir mizah dergisinin alt sıralarında "miş muş" halinde çıkması çok şey değiştirir.
en azından yapılanlara dikkat çekmiş olur.
ilgilenen çıkar, belki yapılan iş değiştirilir.
bu şekilde ise "okulumuz penguen'de çıktı"dan öteye gitmez.

gider.
Mesaj tarihi:
biraz mantıklı olalım.
"penguen'de çıktı o yüzden müdür devrildi" gibi bir olay bekliyorsanız biraz fazla hayal gücü olur o.
hem bahsettiğimiz şey kapak bile değil, "miş muş köşesi" gibi birşey.
  • Yeni Oluştur...