Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ulan yok böyle birşey. clana 2 tane tip aldık. 2 sininde karısı oynuyor oyunu. ee neymiş efendim BEYLER KÜFÜR ETMEYİN BAYAN VAR. ulan bu nasıl bir barzoluktur ya. normal clan chat muhabbetleri a.k, a.q tarzı şeyler. hayır elemanın karısı oynuyor diye biz niye clan ortamımızda kendimizi kasıcaz. anlam veremiyorum arkadaş. karınız bu kelimeleri duymadan mı büyüyor yaşıyor, bu kadar olmaz ya. yani ben clandaki 18 tane adama, xx in karısı rahatsız oluyor kendinizi kasın mı diycem. adam a.k yazıcakken yazamıycakmı. çık git ulan clandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Competitive multi bir oyunda takımına dişi alıyorsan biryerde hata yapıyorsun demektir http://img159.imageshack.us/img159/8464/1206032878151id8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ulan bir taneside ofiste yalnızım gel diyor. sanki vericek arkadaş. tüm sakatlar benımı bulur ya. sabah sabah gidin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bu topiğe gün boyu karşılaştığım tüm herşeyi yazıcam. sonra bakıcam 1 gün boyunca neler yaşamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ne kılanı wow mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 kerim manyak mısın olm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 banane yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 adres plx Spastik_Serce said: ulan bir taneside ofiste yalnızım gel diyor. sanki vericek arkadaş. tüm sakatlar benımı bulur ya. sabah sabah gidin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 onlar da küfür etmeye başlar bi süre sonra zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 spastik bebe, yrn giriyor heralde hancock, gidioz mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 gidek olm her türlü gelirim ben. perşembe uygunsa perşembe gidek. yok dersen yarında gideriz. saat 11:51 : karı ofise gitmedim diye üzüldü. kafede 3 tane ufak yaşta kız var. 3 ü de imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bunlar büyüyünce nasıl olur ulan. kim doğuruyor bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sdlgsdghl. kafeni basarım görürsün ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Kaede said: Competitive multi bir oyunda takımına dişi alıyorsan biryerde hata yapıyorsun demektir http://img159.imageshack.us/img159/8464/1206032878151id8.jpg ehueh http://img49.imageshack.us/img49/2521/easybakeoven1nq4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 30+ terapistmi olucam ulan. herşey karşılıklı. anlayış gösterin biraz. genciz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 perşembe gidek o zmn sinemaya. hatta toplu gidelim. ama bilet bulabilir miyiz hmm bak bu düşündürücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Spastik_Serce said: bunlar büyüyünce nasıl olur ulan. kim doğuruyor bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 DSFDSHFUSHHFSDFDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 serçe, oyun hangi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 tahrik oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 hayır anlamadıgım şey adamın karısı 3rd party,bot filan kullanıyor. dfdsfd knight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 klasik bir spastik serce isyanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 klasik bir eralp mesajı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 nayt oynayan kaldı mı diyecem de çok değişmiş galiba. gerçi her tarafı değişse ne olur, veletler bulmuş bi kere. ben de oynadım zamanında nayt, eğleniyodum ama türk gençliği kafa itiyodu. sonra myko da yeni server açılacaktı, ve biz paticik olarak n00bz klanını kurmuştuk, iyiydik, ünlüydük. bir zamanlar... sonra klan patladı, servera AGA lar doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 2asır önce nayt oynıyım dedim.Abuk subuk guild adları var ne lan bu ne seviyesiz ortam diyip logout yapıp silmiştim. İnsan karısına kızına nayt oynatır mı lan Ne mal adamlar var dünya da Böyleleride evleniyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar