Tharilos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Ben icq dan hiçbir dosya alamıyorum. Ama ben gönderebiliyorum Heralde bu ya server ayarından ya da firewall ayarından(icqdaki firewall) Bu arada ben dosya almaya çalışırken hiçbir virüs prog. ya da ayrı bi firewall açık değil[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 firewall ayarından.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tharilos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 o zaman ne yapmam gerek? Açıklarmısın bi zahmet[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Kullandığı herşeyden ötürü olabilir onu bulman lazım..[signature][hline]Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 XP'nin firewallı varmış herhalde onu kapa ayarları kurcala valla bende off'du çok önce bakmıştım.. virüs tarayan program varsa onun firewallunu kapa.. ikiniz de proxy ile giriyorsanız ondan olabilirmiş..[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki: İcq yönetimi Mastericq sahipleri 25 haneye kadar icq dağıtcaklarını bununda icqnun ortamını dağıtcağını belirttiler -coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 firewall ayarından sorun ve çözümü yok diye biliyorum. İcq'ya girmek için firewall ayarı lazım dosya almak içinse kapalı olması lazım. Çık işin içinden çıkabilirsen.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unkn0wN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 İcq da Proxy ve Host ayarları oldukça dosya gönderemezsin ayrıca xp firewall i cracklediin sürece kapalıdır,başka firewall kullanıyorsan şu şu kullanıcı bişi gönderior izin verilsinmi diye sorar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar