Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monty Python and the Holy Grail

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Baştan sona efsane ama denildiği gibi orjinal ingilizce altyazısıyla izlenmesi lazım. Bazı espriler kaçabiliyor yoksa. Zaten bi bundaki tapınak sahnesi, bir de The Meaning of Life'daki every sperm is sacred müzikali beni benden almıştır.
Mesaj tarihi:
tabi izlerken burada yorum yapanların hepsinin çok beğendikleri için über dediklerini de unutmamak lazım.

monty python'un çoğu eseri "geyiğin dibi" kategorisine giren eserlerdir. _ben_ pek haz etmiyorum bu tarzdan. tarzdan hazetmezsen "bu ne lan?" tepkisi verebilirsin, olağandır..
Mesaj tarihi:
hahah enfes filmdir, ismini gördüğüm an bi gülümseme yerleşiyo yüzüme, izlemeyen kalmamalı.

ama türkçe altyazıyla falan fazla tat vereceğini sanmam. ingilizce altyazıyla izleyin bence.

Dingo: And after the spanking, the oral sex.
Galahad: Well, I could stay a bit longer...

muhahah
Mesaj tarihi:
Monty Python sole bi grup. Bazi cidden cok cok iyi skecleri war. /mesela nobody expects the spanish inquisition war holy grail war. Ama gerisi pekde komik deil. Ama yan holy grail cok iyiir o ayri. Holy hand grenade of antioch killer rabbit knights that say ni felan bi suru efsane turemistir.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hep merak edioydum, bu topic i görünce de filmi edindim, ilk fırsatta izliyim dedim.. ne bitmek bilmez film bu be, sıkıntıdan çıldıracam. kutsal damacanada daha çok güldüm.
  • Yeni Oluştur...