Dev Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Baştan sona efsane ama denildiği gibi orjinal ingilizce altyazısıyla izlenmesi lazım. Bazı espriler kaçabiliyor yoksa. Zaten bi bundaki tapınak sahnesi, bir de The Meaning of Life'daki every sperm is sacred müzikali beni benden almıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 önce bu sonrasında life of brian seyredilmelidir. inglişhumır yüzünden ingiliz sempatizanıyım (hayır diilim londrayı seviyom bi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 tabi izlerken burada yorum yapanların hepsinin çok beğendikleri için über dediklerini de unutmamak lazım. monty python'un çoğu eseri "geyiğin dibi" kategorisine giren eserlerdir. _ben_ pek haz etmiyorum bu tarzdan. tarzdan hazetmezsen "bu ne lan?" tepkisi verebilirsin, olağandır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Python programlama dilinin ismini aldığı yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 hahah enfes filmdir, ismini gördüğüm an bi gülümseme yerleşiyo yüzüme, izlemeyen kalmamalı. ama türkçe altyazıyla falan fazla tat vereceğini sanmam. ingilizce altyazıyla izleyin bence. Dingo: And after the spanking, the oral sex. Galahad: Well, I could stay a bit longer... muhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Monty Python sole bi grup. Bazi cidden cok cok iyi skecleri war. /mesela nobody expects the spanish inquisition war holy grail war. Ama gerisi pekde komik deil. Ama yan holy grail cok iyiir o ayri. Holy hand grenade of antioch killer rabbit knights that say ni felan bi suru efsane turemistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 hep merak edioydum, bu topic i görünce de filmi edindim, ilk fırsatta izliyim dedim.. ne bitmek bilmez film bu be, sıkıntıdan çıldıracam. kutsal damacanada daha çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 o değilde benim topiiim vardı bu filmle ilgili ta fii tarihimde actıgım üzüldüm şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar