Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012 BMW 3 serisi

prozzak

Öne çıkan mesajlar

Bir 2 hafta önce arkadaşımla konuşurken bmw nin 3 serisinin fazla begenilmedigi için makyaja uğramadan direkt kasa degiştirecegini söylemişti. Geçen hafta ise BMW muhtemelen hisse senetlerinin ciddi deger kaybı yüzünden endişe etmiş olacakki 2012 yılında 3 serisinin resimlerini sızdırdı.

Sloganları çok hoşuma gitti daha çok güç daha az tüketim :)

140 hp ile 320 hp arasında güce sahip motorlar seçilebilecekmiş.

Bir de bmw 1 serisinde kullanılacak motor, bmw motoru degil PSA grubu ile ortak geliştirilen ve mini de kullanılan motor olacakmış.

coupe için şöyle bir resim buldum:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Geçen hafta ise BMW muhtemelen hisse senetlerinin ciddi deger kaybı yüzünden endişe etmiş olacakki 2012 yılında 3 serisinin resimlerini sızdırdı.

su cumleyi yorumlamis oldum orda, makyaj bile gecirmeden yenilencek kadar basarisiz bi kasa degil. hatta simdiye kadar uretilmis en $ik 3 serisi bile diyebiliriz :)

ps: hatta deriz. bak yazinin etkisinde kaldim resmen :)
Sosyal ağlarda paylaş

nasil yalan

bir kere

bmw makyaj yapiyor 2009 model 3 serileri makyajli geliyor, ikincisi bmw 3 serisi coupe/cabrio satislari gayet iyi gidiyor, onun disinda 2012 araba bu falan degil uc tane araba satamadi diye bmw 3 sene sonraki arabanin fotosunu yayinlayip su anki satisi durdurmaz.

bu kadar zamandir patinajda bulunupda iki sey ogrenmemis su haberi ciddiye alip yorum yapan arkadaslarada yaziklar olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...