prozzak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Bir 2 hafta önce arkadaşımla konuşurken bmw nin 3 serisinin fazla begenilmedigi için makyaja uğramadan direkt kasa degiştirecegini söylemişti. Geçen hafta ise BMW muhtemelen hisse senetlerinin ciddi deger kaybı yüzünden endişe etmiş olacakki 2012 yılında 3 serisinin resimlerini sızdırdı. Sloganları çok hoşuma gitti daha çok güç daha az tüketim :) 140 hp ile 320 hp arasında güce sahip motorlar seçilebilecekmiş. Bir de bmw 1 serisinde kullanılacak motor, bmw motoru degil PSA grubu ile ortak geliştirilen ve mini de kullanılan motor olacakmış. coupe için şöyle bir resim buldum: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 onu bi garip olmus, kotu demek istemiyorum ama bi garip iste. e92 cok daha iyi yalniz bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 yaa başlayacam bu otomotiv meydasına ama, bi konsept çıkarıyo bmw tamam, bütün modeller o konseptin aynısı olacak. ii peki. cs concept ile 3 serisinin ne alakası var ya yuh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 cok guzel bence, tek "kotulugu" iyice spora kaymis olmasi bence hatlarin, agir arabaligi gidecek bmw nin, 7 serisi falan nasil olacak acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bmw 3 serisi hep spordu ki zaten? "ağır abiliği" yoktu ööle pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 97de olan kasalar gayet agirdi mesela bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 onden iyi de arkası çok çikin geldi bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Selam, Alnının gerdirmiş, gözleri pörtlemiş gibi. Bir de, abi bunun emin misiniz 1-series olduğuna :P 3 gibi geldi bana. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Iyide bu zaten bmw cs concept degil mi? Hani yeni 8 serisi gibi bakilan arac? Ben 3 serisinin bu kasayla cikacagini hic zannetmiyorum acikcasi. Para 1 serisi nerden cikti? eheh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 BMW'de sürekli birşeyler kaybediyor diyorlar ama batmadı gitti :) . Cok güzel olmuş bence ama daha çok var 2012 yılına kadar görüşler değişebilir. Arabada moda gibi sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 arka güzel ön tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Arka güzel şu anki 3 serisinin makyajlısı gibi.. fakat bu araç 5 serisinden büyük duruyor 6 serisi havası varmış gibi duruyor. ki zaten şu anki 3 serisinden çok kötü değişmesin yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bıyıklı:bıyıksız: bıyıklı iğrenç yaw. şu anki 3 serisinin geçenseneki modelinde bıyık vardı bu sene bıyıklı değil diye biliyorum öyle değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Coupe ler daha genc oldugu icin biyik birakmiyorlarmis. Sedanlar 40 yas ustu artik vakti geldi diyip biyik birakiyorlar. tum mesele bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 paramecium said: Selam, Alnının gerdirmiş, gözleri pörtlemiş gibi. Bir de, abi bunun emin misiniz 1-series olduğuna :P 3 gibi geldi bana. Saygılar. 1 serisi degilki 3 serisi işte. Ilk postumda en sondaki yazı sadece 1 serisinin motoru hakkında.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Bana CS conseptinden, Photoshoplanmış geldi. BMW kenfi sitesinde mi duyurdu acaba? Varsa Kaynak koyabilecekmisin Prozzak? Yeni 3 coupe , cabrio veya coupe/cabriolar çok güzel, hatta satıyor diye biliyorum. Bu kadar erkenden kasayı göstermeleri normal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Selam, 1 serisine ölümmmm! :P Ben neremle okuyorsam artık :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 suan ki kasa beğenilmedimi? piyasada kapıs kapıs 3 kasa satılıo.arabanın için navigasyon/tv olayı olmayınca çok boş duruo.ama bence dışı çok seksi bi araba beyaz cabrio ve bordo döşeme ile 5 kız doldurursun o arabaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ahah para onune gelene savas aciyo :) daha yeni cikan ve guzel satan bi modeli "2012 model aha boyle olcak iste" diye baltaliycak resimlerin sizdirilmasi pek sacma geldi bana. conceptin resimleriyle oynayip tas atmislar kuyuya, buyrun cikarin ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 CoolRider said: Yeni 3 coupe , cabrio veya coupe/cabriolar çok güzel, hatta satıyor diye biliyorum. Bu kadar erkenden kasayı göstermeleri normal değil.bence de, mantıksız olur 3 serisinde yeni kasa söylentisi bile çıkarmaları mantıksız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 taş maş yok ki ya, prototipi bile gezinmiyor test için ortada kimse görmedi, bu sadece medyanın her zaman yaptığı gibi bi çeşit "önizleme"si. bi sürü beklenen araba için yapılır bu. ortalığı karıştırma amacı yok yani, photoshop işçiliğinin kalitesine göre "+rep" alır bunlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 said: Geçen hafta ise BMW muhtemelen hisse senetlerinin ciddi deger kaybı yüzünden endişe etmiş olacakki 2012 yılında 3 serisinin resimlerini sızdırdı. su cumleyi yorumlamis oldum orda, makyaj bile gecirmeden yenilencek kadar basarisiz bi kasa degil. hatta simdiye kadar uretilmis en $ik 3 serisi bile diyebiliriz :) ps: hatta deriz. bak yazinin etkisinde kaldim resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 nasil yalan bir kere bmw makyaj yapiyor 2009 model 3 serileri makyajli geliyor, ikincisi bmw 3 serisi coupe/cabrio satislari gayet iyi gidiyor, onun disinda 2012 araba bu falan degil uc tane araba satamadi diye bmw 3 sene sonraki arabanin fotosunu yayinlayip su anki satisi durdurmaz. bu kadar zamandir patinajda bulunupda iki sey ogrenmemis su haberi ciddiye alip yorum yapan arkadaslarada yaziklar olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 o değilde offtopic bişey sorcam. yeni audi a4ün rs4 çıktımı?yada resim fln var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar