MrLevie Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 google'dan toolbarı indirdiniz mi bilmiyorum.indirmek istemeseniz bile bi bakın:)herzmanki saçmalığı görmeyeceksiniz:D[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?[Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 23 Mart 2003 14:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Ben değilim demek ki. Yüklemem o tür şeyleri hayatta. Ayrıca galiba onun sadece win32 sürümü var.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 ben de yüklemem. görünüm->araç çubukları-> adres çubukları ve standart düğmeler yeter de artar bence...[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 bende yüklemedim ama bildiğim kadarı ile internetteyim.Classic ownz vs.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 iexplore un göçmesine yardımcı oluyordu bende.. ayrıca google.com u yazmada ne var ki :) çok daha tatlı hissediyorum öle ... :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 microsoft'un sistemleri kendini taşıyamıyor ki 3. parti toolbarları taşısın windows 95/nt/98/me/2000 üzerine kurduğunuz her program, sisteminizin ömrünü yarıya düşürür. xp'de daha dikkatli olmak lazım, mazallah kurduğunuz 2. programda sistem baygılık geçirebilir. üstüne bir program daha kurarsanız yüksek tansiyondan öte tarafa havale olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 ya ben ordaki "Bu herzmanki saçmalık değil" ifadesine bakın demiştim.:)[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar