Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 biz sinema dersinde cektik gercekten cok zor birsey hatta konusu gelmisken dvd kapagini koyayim. bu run lola run die bir filmv ar izlemisindir belki onun alternatifini cekmistik.. en eglencelisi filmi editing ve bu kapagi hazirlamak :) yani film icin cok kasiyorsun ama sonra yaptigin aktorlugu hic begenmiyosun.. hele aksiyon filmi ise rezil oluyor ve en onemli sey muzik koyman lazim.. ben direk snatch den caldim koydum caldim koydum 4 sarki film kendine geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 sonunda kadın ölmesin adam ölsün bence yani esas oğlan kadını kurtarmak için gelsin böyle bir mekana artık yap bişeyler.adam ölsün kadın kalsın daha dramatik olur.[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 hmm gişe rekorları kıracak gibi :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Llama, 26 January 2004 19:22 tarihinde demiş ki: oyuncu lazımmı=? Yok soru yanlış olmuş.... Llama lazımmı?[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 işte sana bir fikir adam eski bir kiralık katil olsun ama sonradan bu işi bırakmış olsun . Karısınıda öldüren herifin eski ortağı olsun . Eski ortağıda mafya kurmuş olsun ( yani bir mafya babası olsun ) . Polislerde mafyanın peşinde olsun ve bizimkini sivil polisler sürekli takip ediyo olsun . ilerde bir çatışma çıkınca fazladan adam olur :) . Sora bizimkinin tanıştığı kızda mafya babasının öz kızı olsun :) . Bizimkine ilerde ihanet eder gibi yapsın ama aslında kendi babasına ihanet edip bizimkiyle evlensin :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 AFİŞ HAZIRLAYACAK ADAM LEEEAAZZIIIAAMMMM[signature][hline]She's taking the best part of me I'm half a man with half a heart With nothing left to tear apart Half of me is walking around the other half is on the ground [i]My Website,My playlist,And My Love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 2 metrelik 100 kiloluk bir adam lazım olursa burdayım ben :)[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Kötü karakter lazımsa burdayım (-:[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Ölen adam lazımsa ben varım iyi rol yaparım :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 patide artist potansiyeli yüksek canım :) ama benim tiyatro tecübem var az da olsa :D[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 heu lisee ben tiyatroda muhtar rolündeydim koftiden dayak yemiştim az daha gerçek oluodu :) . nerdeyse kafayı sehbaya gömüodum beni döven arkdaşa çaktırmadan kurtarmıştı durumu :D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ehe bende arkadaşla başrol oyuncusunu karıştırmıştım karanlıkta az daha başrol oyuncusunu sahneden tutup çıkartıuordum ehhehh bikez de jandarma rolundeyim kıyafet küçük geldi düğme fermuar açık çıkmıştım sahneye ama fena değildi yani üstteki giysi kapattı gibi biraz :) neyse konu dağlmasın adamın afişini hazırlasın biri....[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 be o muhtar rolümdeyken arkadaş repliğini unutuu bende repliği dinliodum . o bi laf diyince kapıyı çalcaktım o bişey demediği için beklemiştim farketmedim sora mutfağa ben çay yapıyım die bişi sıktı . arkadan beni çağırmıştı kapıyı çalsana dio :D .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bol bol dövüş-çatışma sahnesi olsun tekme-tokat kılıç-kalkan uzi-kalaşnikof bazuka-minigun tank-helikopter(son ikide çüş:)) bide kesin bullet time yapın aman belinizde dikkat edin abartmadan böyle mermiler havada yavaşça süzüle süzüle gitsin esas oğlan da neo gibi mermilerden kurtulsun dövüş sahnelerinide matrixten çalın.ha bide çatışma sahnelerinde esas oğlan düşmanların hepsini iki kaşının ortasından vurarak sinek öldürür gibi bitirmesin böyle mermiler baya bi boşa gitsin çatışma sahneleri uzun sürsün hatta mermi bitmesi, şarjörün tam çatışmanın ortasına düşmesi gibi sahnelerde yap ta izleyici yerinden zıplasın adamın sevdiği kız onu kaçıranlara aşık olsun esas oğlan tam kızı kurtarcakken adamlarıda "bırakın uleyn kızı" diyerek vurmak üzereyken sevdiği kız "hayır ben onu seviyorum onu öldürmek için önce beni öldürmelisin" diyip adamın önüne atlasın esas oğlan dumur olsun yada yanlışlıkla kızı vursun:) ama mutlaka dövüş sahnesi ekle okemi.ilk kılıçlarla girişsinler böyle esas oğlan tek başına 2-3 tane düşmanı biçsin ama sona bitane kalsın oda iyi dövüşçü olsun şiddetli bi darbeyle kılıçların ikiside farklı yönlere fırlasınlar bunlar yumruklarla girişsinler... The Oscar Goes To :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Kamera nın video formatı ne olacak? Hangi programla kurguyu yapacaksın? Bir de yapılan kurgu insanın gözünü rahatsız etmesin akıcı olsun. Onun dışında iyi şanslar. Umarım çabalarının karşılığını alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Biraz hatta epey konuyla alakasız ama bende kısa bir film yapmayı düşünüyorum ve acaba senaryoyla felan ilgilenenler varsa şuraya bakabilirse sevinirim gerçekten... Not:Kusura bakmayın biraz konuya limon sıktım ama...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 öpüşme sahnelerinde ben oynarım=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar