Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uo serverı arıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya adam gibi oynanabilir uo serverı biliyor musunuz origin acılcak filan nasıldır nedir exile nedir nasıldır ben begenmedim ama biraz bilgi sphere oynamak için yanıp tutuşuyorum falan filan desem
Mesaj tarihi:
Bir arkadaşım sağlam bir iş için istanbula gitti ankaradan. Sistem ve programlarını , sayfalarını hazırlıyorlar. inşallah iyi işi çıkacak ekip güzel. Düşünürsen web sayfası hazır olduğunda sana mesaj atarım.
Mesaj tarihi:
Navody said:
minax açıldı.

çok şükür ki adam gibi server ya ama gitti bu saatte uykumda var modlara forumlarda pm atıyorum ama sallamıyorlar bir duyuru yapasalardı bari gelimiyecekse beklemeseydim be zaten yol yorgunuyum ama gelecekse makroya bıraksaydım be :P
Mesaj tarihi:
hadi ya ya olmaz bu kadar ayıptır ya ben kimlerin yapabileceğini biliyorum ama şimdi forumdada isim vermek yanlış olur

ühüüüü ya minax giderse oturur ağlarım ya o kadar çok sevindim ki açıldığında of uo biter benim için ya :(
Mesaj tarihi:
Shaklaban said:
hep geliyor bi gaz craftına kadar kasıyorum sonra eski tadı alamıyorum karakterleri siliyorum buna rağmen inatle tekrar kasıyorum başka bir serverda kısır döngü(:P)

ya valla inan bi çok kişi senin gibi ;)
Mesaj tarihi:
aelric said:
Shaklaban said:
hep geliyor bi gaz craftına kadar kasıyorum sonra eski tadı alamıyorum karakterleri siliyorum buna rağmen inatle tekrar kasıyorum başka bir serverda kısır döngü(:P)

ya valla inan bi çok kişi senin gibi ;)

harbiden aaa o 5 6 sene once aldıgım zevki alamıyorum. bi yerde kitlenip kalıyo olay...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...