Hagii Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 yazın yapacak iş tavsiyeleriniz nelerdir? yoksa olmuyor böyle ya. bir günde sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 su sat. bir kovanın içine buz doldur, içinede soğutulmuş pet su şişeleri stokla. trafiğin tıkanık olduğu yerlerde takıl. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 çocuk gibi :) daha büyük birşey lazım bana antalyaya gitmek gibi mesela. hem tatil hem iş bi olsa uçarak giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 çok şey istiyon ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bas git antalya alanya bodrum bar otel dolu hergün biri girip biri çıkıyor işte birazda ingilizcen ki aramıyorlar bile varsa 3-5güne kalmaz iş bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Hagii said: çocuk gibi :) daha büyük birşey lazım bana antalyaya gitmek gibi mesela. hem tatil hem iş bi olsa uçarak giderim antalyadaydım 1 gün önce geride dönücem ama 42 derece % 80 e yakın nem vardı gittiğim aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 antalya'da büyük su sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 TURİSTE NE KOYSAN YER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 babanın dğkkanına git, varsa, bak sıkılmak nasıl oluyor gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bana geliyosun, çalışıyoruz, para kazanırsak paylaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ya kazanamazsanız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 illaki kazanırız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 illaki kazanırız çok kötü açılabilir, örneğin, "illaki kazanırız abi, bi bayilik alırız paramız olursa, olmazsa pazarda mal satarız, imkan olmazsa seyyar işi yaparız, olmadı amelelik yaparız, hamallık, olmazsa dileniriz, hiç olmadı satarız lan arkayı" valla ben böyle açtım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ne iş yapıcaz. geleyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 yok yau öyle değil web developer'ım ben biliyonuzdur belki. iş genelde onunla ilgili. gerçi tiksindim kendi işimden sırf şu insanlar yüzünden iki günde ama. seve seve devam etcem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Biz Satış Temsilcisi arıyoruz, istersen konuşabiliriz. İstanbul içi olmalı tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 cigololuk yap, deli para war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 torbacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Peter said: torbacı hahahahahahah :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 BoDrUmLu said: cigololuk yap, deli para war benim de aklıma geldi.. hatta bi yerde röportaj bilem var bu işle ilgili.. alın okuyun sdfg :D http://www.manyakhaber.com/haber/504-bir-jigolonun-itiraflari.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 vay anasına gerçek midir o H.S ya, helal olsun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 sitesinin adresini istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ben de aradım ama bulamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 acık acık bır jıgolonun sıtesının adresını mı ıstıyorsunuz abovvvvvvvvv paticik bu gunleridemi gorecegdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 iş yok ake napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar