Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Arkadaslar Eve Sabaha Kadar Açık Kalmış Bende Uyuya Kalmışım...Disconnect olmuşum...Şidi Oyuna Giremedim Nedense...Tikliyorum Giris Ekrani Gelir SOnra Account ve Sifre Yazilacak Yer Gelmiyor.. OMFG:..Bu satirlari yazarken acildi ama ben 15dakka önce tıklamıstım eveye... Edit : Oyuna girmiyor Account fln fisman yazdım ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Genel olarak bi lag sorunu var sanırım bende de girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Arkadaslar CCP den kaynakli bi baglanti sorunu war sadece biz deil yabancilarda giremiyo oyuna. Oyunu acmaniza ragmen herhangi bi pencere cikmiyor karsiniza deilmi sifre girmek icin. Bu servera ulasilamadigi zmn gerceklesen bir olaydir. Oyununuzda herhangi bi sorun yok tamamiyle baglanti ile alakali beklemekten baska cozumu yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 30000 kisi gosteriyor bitek biz baglanamiyoruz anlamadim bu isi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Ewet malesef TR cikis hatti patlak sanirim amerikalilar fln baglanabilio msnden konustugum bi kac kisi war onlarda sorun yok yabancilarda ama bizde war boyle bi sorun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Bir önceki mesajımı internet bölümünün ''internet sapıttımı '' topiğine attım ,bendede client anca 15 dakika gibi bir zaman sonra bağlandı servera ve hayır şifre ekranı çıkmasına çıkıyorda client bağlantıyı kurup oyuncu sayısını vb . alınca o açılış ekranı görünüyor bende buda 15 dk. falan bekleek lazım demek oluyor ama bu bağlantı ile oyun oynanırmı oynanmaz. CCp nin bağlantı sorunu ollup olmadığını bilmiyorum ,çünkü forumada bağlanamıyorum ama TT 'un sorununun üstüne oda eklenmişse eh artık bugün maça kadar gezip tozup hava alalım diye uefa organize etmiş olabilir bu işi :D :D :D DareJedi said: Oyunu acmaniza ragmen herhangi bi pencere cikmiyor karsiniza deilmi sifre girmek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Ewt bende sonrada farkettim bekleyince 15 dk kadar sifre ekrani gelio fakat sifreni yazsan bile oyuna baglanamiyosun. Time out oluyo we asagidaki uyariyi weriyo. Connection Timeout - The server did not respond to the client's secure-handshake request within a reasonable amount of time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Düzelmedimi bu sorun ya : Edit : DÜZELMİŞ OLEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ve yeni sorunlar 4mb lik seyi indiridm yukledim res yaptim ve simdi oyun acilmiyo cok fazla modifle olmus yeniden cillenti yukleyin diyor :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 patchi yapamiorum bende. suan sitedeki ilgili yerlerde acilmio. oyuna girmeye çalışınca versiyon uyumsuz diyor. seninki daha kötü gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarp99 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Bana da bağlantı durumunu gösteren yerde "Incompatible build" diye mesaj çakıyor. Yine bekleyeceğiz galiba. Neyse ki bu sefer öğrenimini gördüğüm Müyendizlik-4 yeteneği gece yarısı bitecek. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar