Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bug?Help?

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar Eve Sabaha Kadar Açık Kalmış Bende Uyuya Kalmışım...Disconnect olmuşum...Şidi Oyuna Giremedim Nedense...Tikliyorum Giris Ekrani Gelir SOnra Account ve Sifre Yazilacak Yer Gelmiyor..

OMFG:..Bu satirlari yazarken acildi ama ben 15dakka önce tıklamıstım eveye...

Edit : Oyuna girmiyor Account fln fisman yazdım ama :(
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar CCP den kaynakli bi baglanti sorunu war sadece biz deil yabancilarda giremiyo oyuna. Oyunu acmaniza ragmen herhangi bi pencere cikmiyor karsiniza deilmi sifre girmek icin. Bu servera ulasilamadigi zmn gerceklesen bir olaydir. Oyununuzda herhangi bi sorun yok tamamiyle baglanti ile alakali beklemekten baska cozumu yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir önceki mesajımı internet bölümünün ''internet sapıttımı '' topiğine attım ,bendede client anca 15 dakika gibi bir zaman sonra bağlandı servera ve hayır şifre ekranı çıkmasına çıkıyorda client bağlantıyı kurup oyuncu sayısını vb . alınca o açılış ekranı görünüyor bende buda 15 dk. falan bekleek lazım demek oluyor ama bu bağlantı ile oyun oynanırmı oynanmaz.
CCp nin bağlantı sorunu ollup olmadığını bilmiyorum ,çünkü forumada bağlanamıyorum ama TT 'un sorununun üstüne oda eklenmişse eh artık bugün maça kadar gezip tozup hava alalım diye uefa organize etmiş olabilir bu işi :D :D :D
DareJedi said:
Oyunu acmaniza ragmen herhangi bi pencere cikmiyor karsiniza deilmi sifre girmek icin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...