Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CONTRAAAAAAAAAA!

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Eternalus said:
süper exe halinde konaminin çıkarttığı castlevania ve contraların bi ara olduğu süper bişey buldum. kontraaaaaaaaaa allahsızlar, kontraaaaaaaaa!

Castle ın pc ve ps1-2 versiyonlarını merak etmekteyim. Tam isimleri nelerdir ve nasıl bulabilirim?
Mesaj tarihi:
http://rapidshare.com/files/131942194/emulator.rar.html

1200ün içinde-> mario-tank90-contra- ıvır zıvır..
bomberman
tsubasa
double dragon
snow bros
goal3
adventure mario (deneyin)
paperboy vs..

*save sistemi mevcut
Mesaj tarihi:
bide diablo 2'de necromancer curse'lerinden 2 tane atınca ilk attığın gidiymi? (misal Amplify Damage attım sonra Iron Maiden attım Amplify gidermi?)

kel alaka yerde soruyomda yeni topikmi açsaydım bunumu istiyonuz!
Mesaj tarihi:
öyle yapıomda summonladıktan sonra amplify'ı basınca taş oluiy :) iron maidenıda basabilseydim allah ozaman tadından yenmezzdide neyse artık :)

evet konumuza dönelim öhhöm contra, oynamıştım güzeldi ama snow bros ftw
Mesaj tarihi:
o diil de bide böyle 4 tane farklı karakter seçebildiğin -hatta isimleri bile vardı- contra vardı. böle biri mayın kurardı, biri bazukalıydı falan çömelerek sıkardı, diğer ikisi şaibeli hatırlayamadım. contra serisi içinde en kralıydı aga upload pls. bide goal 3 pls.

+rep
Mesaj tarihi:
BloodyBeast said:
theriver verdik ya goali yukarda:D

gördüm hacı eywğ. kontrayı görünce ağzım falan sulandıydı abandıydım direkt 3.sayfaya sonradan okudumdu. snow bros'u da çektim hemen. çok baba günlermiş hakkaten. kafiyemide koydum çekinmeden.
Mesaj tarihi:
BloodyBeast said:
uuu sen ne dion:D

otomatik ates etme tusu ayarlayin, klavyenizin ömrü uzasın :)

ayarlar->içsel

auto fire A yada B olması gerek

-sıçtık peder geldi
-hasktr adaptör yandı
-lan olum yok mudu sende kol (kol'dan kasıt joystick)
-abi çıkmıyomu? bizde deneyelim bide?

replikleri neyin olmayınca bi eksiklik hissettim sanki. :/

o deilde bu goal 3 zor değildi sanki bu kadar xD
Mesaj tarihi:
TheRiverBelow said:
o diil de bide böyle 4 tane farklı karakter seçebildiğin -hatta isimleri bile vardı- contra vardı. böle biri mayın kurardı, biri bazukalıydı falan çömelerek sıkardı, diğer ikisi şaibeli hatırlayamadım. contra serisi içinde en kralıydı aga upload pls. bide goal 3 pls.

+rep

harbiden en kral oyunlardan biriydi bu
  • Yeni Oluştur...