oper Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 snow bros bende vardı bi yerlerde.. du bakayım bulursam uplarım http://rapidshare.com/files/126103435/SnowBros.rar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 olle! snow brosu multi oynamak ne güzeldir var yaa. marc o'conner ilen oynarıdık esküden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 oper said: snow bros bende vardı bi yerlerde.. du bakayım bulursam uplarım http://rapidshare.com/files/126103435/SnowBros.rar.html +rep dostum süper paylaşım eksik olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Benjamin mi tusubasa mı ne vardı onu bulsanıza bi zahmet koşuyodun önüne seçenek çıkıyordu pas veriyordum gol oluyordu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Eternalus said: süper exe halinde konaminin çıkarttığı castlevania ve contraların bi ara olduğu süper bişey buldum. kontraaaaaaaaaa allahsızlar, kontraaaaaaaaa! Castle ın pc ve ps1-2 versiyonlarını merak etmekteyim. Tam isimleri nelerdir ve nasıl bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 http://rapidshare.com/files/131942194/emulator.rar.html 1200ün içinde-> mario-tank90-contra- ıvır zıvır.. bomberman tsubasa double dragon snow bros goal3 adventure mario (deneyin) paperboy vs.. *save sistemi mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 nintendo ds öneririm bu tarz oyunlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Fin said: snow bros pls <3 82734 kere oynadım bitirdim yine olsa yine oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 oda arkiyla atiyoruz biz de sürekli. 40-50 arası çok güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bide diablo 2'de necromancer curse'lerinden 2 tane atınca ilk attığın gidiymi? (misal Amplify Damage attım sonra Iron Maiden attım Amplify gidermi?) kel alaka yerde soruyomda yeni topikmi açsaydım bunumu istiyonuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 yok 2. attığın kalır sadece öle htrlıom. sallama da olmasın ama:D genelde summon skillere kas:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 öyle yapıomda summonladıktan sonra amplify'ı basınca taş oluiy :) iron maidenıda basabilseydim allah ozaman tadından yenmezzdide neyse artık :) evet konumuza dönelim öhhöm contra, oynamıştım güzeldi ama snow bros ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 :D snow bayar bi yerden sora aslında cadillacs&dinasours oyna yani nam-ı diğer mustafa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 contra, sabaha kadar contra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 o diil de bide böyle 4 tane farklı karakter seçebildiğin -hatta isimleri bile vardı- contra vardı. böle biri mayın kurardı, biri bazukalıydı falan çömelerek sıkardı, diğer ikisi şaibeli hatırlayamadım. contra serisi içinde en kralıydı aga upload pls. bide goal 3 pls. +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 theriver verdik ya goali yukarda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 sadece attract kalıyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 BloodyBeast said: theriver verdik ya goali yukarda:D gördüm hacı eywğ. kontrayı görünce ağzım falan sulandıydı abandıydım direkt 3.sayfaya sonradan okudumdu. snow bros'u da çektim hemen. çok baba günlermiş hakkaten. kafiyemide koydum çekinmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 off snow bros da ateri kadar tadı olmaz ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 uuu sen ne dion:D otomatik ates etme tusu ayarlayin, klavyenizin ömrü uzasın :) ayarlar->içsel auto fire A yada B olması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 BloodyBeast said: uuu sen ne dion:D otomatik ates etme tusu ayarlayin, klavyenizin ömrü uzasın :) ayarlar->içsel auto fire A yada B olması gerek -sıçtık peder geldi -hasktr adaptör yandı -lan olum yok mudu sende kol (kol'dan kasıt joystick) -abi çıkmıyomu? bizde deneyelim bide? replikleri neyin olmayınca bi eksiklik hissettim sanki. :/ o deilde bu goal 3 zor değildi sanki bu kadar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 eskileri hatırladım bi an yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 TheRiverBelow said: o deilde bu goal 3 zor değildi sanki bu kadar xD Goal3 efsanedir yönetir yargılar ve bilimum nenketsu seriler domine eder ne biliyim yazasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 TheRiverBelow said: o diil de bide böyle 4 tane farklı karakter seçebildiğin -hatta isimleri bile vardı- contra vardı. böle biri mayın kurardı, biri bazukalıydı falan çömelerek sıkardı, diğer ikisi şaibeli hatırlayamadım. contra serisi içinde en kralıydı aga upload pls. bide goal 3 pls. +rep harbiden en kral oyunlardan biriydi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ataride vardı.bazı bölümler üstten görünüşlü oluyordu çılgın bir oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar