Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bana da bi an o mantıklı geldi çok zor olmasa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 sacma olur, her class'ın bir gecmişi bir tarihi var, paladinler zencilerin kurdugu kurasttan geliyo, barbarım memleketi belli necroların sorcların hepsinin bi gecmişi var sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 pronoit said: Sawer said: neden oyunda zenci olmasınkı?Dünyada zenci yokmu? diablo 1 de nerdeydi o zenciler? gereksiz acikcasi zenci koreli şu bu koymak. afrikali şeklinde bi witch doctor ok ( gerçi witch doctor diceklerine adam gibi necromancer vodoo bikbik deseler daha iyi) ciddi diyorum çok gereksiz. yeşil yol mu lan bumonk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Diablo 1'deki büyücü kılıklı adam kapkara bir şeydi sanki? Üstünde turuncu cübbe olan hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 diablo 1 sorc'u zenci, nerenizle oynuyosunuz oyunu, hadı onu gectim nerenizle iddada bulunuyosunuz!!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 diablo 3 çoktaan lorelol oldu bile. yani soulstone patladı hala diyablo oyunun ismi. deckard caine hala ölmedi adam 150 yaşında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Abi fantazi oyununda mantık mı arıyorsun? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 aslında diablo timeline a göre tüm o d1 d2 ve baal exp. 1263-1265 arasında geçiyor, kısa bir zaman dilimi yani. ama d3 te 20 yıl geçmiş olcak, cain işte d1-d2 civarında 80 yaşında olsa (yaşlıydı lan baya lich gibi bi tipi vardı zate) 100 e merdiven dayamış işte adam, d3 ten sora ölür mezarını ziyarete gideriz ordan da bi demon,devil bişey çıkar expansion olur diye düşünüyorum :D oğlu çıkar sonra bunun. nasına cain ailesi bikaç desildir bu diablo işinde, diabloyu ilk yakalayıp soulstone a tıkanda cain in dedesi hatta sanırım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 pronoit said: Sawer said: neden oyunda zenci olmasınkı?Dünyada zenci yokmu? diablo 1 de nerdeydi o zenciler? gereksiz acikcasi zenci koreli şu bu koymak. afrikali şeklinde bi witch doctor ok ( gerçi witch doctor diceklerine adam gibi necromancer vodoo bikbik deseler daha iyi) ciddi diyorum çok gereksiz. yeşil yol mu lan bu abi mağdem bişi bilmiyorsun idda etme.Ben yazıcaktımda yukardakiler yazmış yane.Oku biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 japon geyşamızda oldu wizardıda yaptılar mis valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decrepify Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 scorch said: Decrepify said: barbar moğol=). alakası yok barbar tam bir kuzeyliydi :) Nerenin kuzeyi?Kuzey kutbu mu=)? Qual-kehk malah hep moğol izlenimi vermiştir bana ama şuan kileri değil tabi=). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 moğol değil de cermen ırklarına daha çok benziyo. viking filan da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 d3 tutmaz.popüler metalar eskisi gibi rağbet görmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Sawer said: pronoit said: Sawer said: neden oyunda zenci olmasınkı?Dünyada zenci yokmu? diablo 1 de nerdeydi o zenciler? gereksiz acikcasi zenci koreli şu bu koymak. afrikali şeklinde bi witch doctor ok ( gerçi witch doctor diceklerine adam gibi necromancer vodoo bikbik deseler daha iyi) ciddi diyorum çok gereksiz. yeşil yol mu lan bu abi mağdem bişi bilmiyorsun idda etme.Ben yazıcaktımda yukardakiler yazmış yane.Oku biraz. ya arkadaşım diablo 1 den beri full expansionlarla oynamişliğim var bana mi anlatiyorsun? monk karekteri bile çinliye benzemiyordu. ondan dolayı kasma zenci paladin olmaz.bizim dünyamizda ne işe yaradilarda orada dünyayi kurtarsinlar ayrıca blizzard starcraft warcraft diablo serilerine sadık şekilde devam ettirdiği sürece tutarlar zira hem çok popüler oyunlar hem çok iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decrepify Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Oynamışsın ama dikkat etmemişsin.Bu arada sadece amerikada kölelik zamanında ekonomik gelişmede ve sağlık sektöründe afroamerikanların büyük katkısı vardı.Hadi bilim falan neyse diyosun belki ama müzik konusundada büyük başarıları var=). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Cuce said: sacma olur, her class'ın bir gecmişi bir tarihi var, paladinler zencilerin kurdugu kurasttan geliyo, barbarım memleketi belli necroların sorcların hepsinin bi gecmişi var sonucta. diablo1 den sonra hikayesini çok takmamaya başladım hehe click and kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 hiii amerika ekonomisini adam etmeleri eminim dünya için çok büyük başaridir. yo yo mcsOnoFgoD izz in da haus check thiz out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ircci cikti adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ya açikcasi abi adamarın bazı şeyleri koymasının altındaki ucuz fikirlere sinir oluyorum yoksa cidden geyikler bi yana da yani sc korede tuttu diye adamlar mech yaptilar terrani daha ne olsun haha ( gerçi iyi yapmişlar terrani baya beğendim thor hariç süperünit manti sux) demek istedim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 aferdersin ama aptal aptal konusuyosun, sorc'un resmini koyduk adam zenci diyoruz sen hala yok monk cinli degildi diyosun. nerenle oynamışsın oyunu belli degil, oyunda her zaman zenciler vardı, paladinler'in sorcların birligi hep zencilerden geliyordu. BUnu gormediysen anlamadıysan fark etmediysen gelipte buraya "oyunda zencı yoktu uydurmasınlar bık bık bık" dıyemezsın. ayrıca ırkcısın. Dunyada sayısız zenci, senin ömür billah yapabiliceginden daha cok şey katmıştır dunyaya insanlığa bunuda bil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ırkçı diyince küfür etmiş olmuyosun adam ırkçılığıyla gurur duyuyor gördüğün gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 abi don't feed the troll adam son 3 sayfayi domine etmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 yane adama ırkçı dememek için herşekilde davrandım ama harbi ırkçı yane:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 adam martin luther gününde trollemiş. bu tesadüf olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 o zaman paladine YES WE CAN aurasi koysunlar üçüncü oyunda. üzerinde haç olan platemailli zenci olayının absürdlüğüne değil de benim irkçi olmama takmanizda iyiymiş.yaftalamadan yaklaşın olaylara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar