Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ayrıca evet tavukuşu diye atıp tutuluyo ama öle bi durum yok yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 tepede renkli tüyler.. hmm.. kanatlı filan mı olması lazım benzetebilmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Renkli tüyler hakkında geçmişinde bir sorun mu var Sam? Elinde tuttuğu silah, suratındaki maske (ki benzeri D2'de vardı) belinde asılı olan trophy gözüne çarpmadı, tek gördüğün renkli tüyler yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 off tamam sana diyicek bişi yok, sana metalden kenarları keskin ve cektikli taso diablo 3 tasosu, sevip oynıyabil diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 @axedice zaten sitesine(video,art vs.) bakarak konuşuyoruz:) Şu haliyle çok çiğ duruyor tasarım. Barbar ise tahmin edebildiğimden iyi olmuş. Esasında keşke hiç olmasaydı cadı doktor ama artık koymuşlar bari üstünde biraz daha çalışsalar. Mesela barbarın progression konseptleri bile var sitede ama cadı doktor ile ilgili tek konsept art var. O yüzden level ilerledikçe neye benzediğini de bilemiyorum. Eldekine bakacak olursak altın takılarla, o videodaki pembe mor tüylü maske ile çok salak bir görüntüsü var. Gene söylüyorum bu benim kendi subjektif fikrim, günlük hayatımda da altın takıları ve altın rengini hiç sevmem uzak dururum bu yüzden bu cadı doktor tasarımı bana çok itici geldi. Maskede ki tüyler de tuz biber ekti. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Gangren said: Renkli tüyler hakkında geçmişinde bir sorun mu var Sam? Elinde tuttuğu silah, suratındaki maske (ki benzeri D2'de vardı) belinde asılı olan trophy gözüne çarpmadı, tek gördüğün renkli tüyler yani? kişisel sataşmalardan daha iyisi çıkmıyor mu bugün? minik bir gaga, yıpranmış ayaklar. nedense gözüme çarpmıyor benim, niteleme yaparken bunlardan bahsetmek aklıma gelmiyor. acaba neden? belki de resmin odak noktası değiller? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 İllaki birşeye benzeteceksek kızılderili derdim ben, tavuskuşu mantıksız ve abartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Juzzam said: Şu haliyle çok çiğ duruyor tasarım. Barbar ise tahmin edebildiğimden iyi olmuş. Esasında keşke hiç olmasaydı cadı doktor ama artık koymuşlar bari üstünde biraz daha çalışsalar. Çiğ gelebilir, çünkü hala yapım aşamasında. D3 sunumunda tek class ile çıkmayalım insanların karşısına, yeniliklerimizi de gösterelim düşüncesi hakim olabilir bliz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Arabaya benzettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ciğ olduğuna katılmıyorum, emin olun ellerindeki tek concept artta şu yukardaki değildir, daha sayfalarca vardır. keşke her fırma oyunları ıcın şu kadar uğraşsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 öf Cüce :) heralde değil zilyon tane tasarım yapmışlardır siteye hepsini koyamazlar ki.:) Bunun farkındayız zaten. Eldeki veriye bakarak kötü olmuş diyorum. Zaten bayağı uğraştıkları belli animasyonlar çok iyi mesela alzheimar gibi titremesi koşarken hafif topallaması asimetrik hareketleri çok güzel tasarlanmış ama cadı doktor yanlış bi konsept diabloya gitmemiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 D2 act3 teki tiplere çok benziyor, geçmişini ordan oluşturabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Sam... adam WITCH DOCTOR SHAMAN da denir bazi kulturlerde DOGA ile iletisim halinde olan DOGA yi kullanip buyuler yapan kisidir. kafasinda tuy olmasi ona insanlarin primal olan korkularini yansitir, karsi cikmak icin karsi cikiyosun anladik da, bu kadari da fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Cadı doktor ne ya ehehaeha dırek cevırmeyın sunu cadı doktor ya puhaha =))) kusra bakmayın bole dalga gecmemde yanı ehieheheh =))))) Necro olmasındansa witchdoctor super olmuş Yanı sımdı necro olsa aynı büyuler olucak az cok sıkıcı Bu konsept daha guzel hastalık falan yaymasıda super ayrıca fear efektı ınanılmaz guzel olmus. Farklıyı kabul etmek zordur,blizz bunu hep yapar blizz bunu guzel yapar pek farklı olmayanı pek farklı yapar ince ince detay katar once bazıları kabullenemez kusar sonra buyuk bır cogunluk zevkıne varır. Bır kısımda tavuskusu der oyuna ıgrenc der ööööööö der mıdesı bulanır ama gıder orjınalını alır ve kımse bakmazken bıtırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 gayet güzel ya doktor, nesini beğenmediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 volfi... adam DANDİK UYMAMIŞ oyuna da denir halk arasında NECRO'dan arak büyülerle WC3 ÖZENTİSİ sınıftır. kafasında tüy olması blizz'in "satışları katlayalım, setting'e sadık kalmasak da olur" anlayışını yansıtır, önceki mesajlarımı, eleştirimin nedenini okumadan atlamışsın da bu kadarı da fazla. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Ya beğenmeyen bir iki kişi var. Konudakilerin 95%i beğenmiş. Birine göre DANDİK UYMAMIŞ, geriye kalanlar memnun. Ee o zaman uzatmayın, devam edin işte. Bırakın bir iki kişi beğenmesin, zorlamayın. Ne yaparsanız yapın adamın fikri değişmiyor. Daha forum tarihi boyunca Sam'in çıkıpta "evet haklısınız" dediğini gördünüzmü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Sam said: kafasında tüy olması blizz'in "satışları katlayalım, setting'e sadık kalmasak da olur" anlayışını yansıtır Doğru, Blizzard tüyle oyun satıyor, lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Kaede said: Daha forum tarihi boyunca Sam'in çıkıpta "evet haklısınız" dediğini gördünüzmü? dediğim zamanlar oldu ama çoğu zaman demek zorunda kalmıyorsam bu belli bir konuda fikir belirtirken yarım yamalak bilgiye dayanmadığından ve belli bir miktar düşünce süzgecinden geçtiğinden ötürü. :) bazı arkadaşlar da aynısını yapsa incir çekirdeğini doldurmayacak konularda bir eleştiri yapıldı diye adeta ecdadlarına küfredilmişçesine kişisel saldırı yapmaya ihtiyaç duymayacaklar. evet gangren, bıcır bıcır cartoon karakterleriyle satıyor heh, bir de kapoyera dansı koyarlar tam olur which doctor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 necro olsa satısları daha da artardı ki sen nede olsa anti kahraman cool ölüler felan bunun tıpınde hayır yok tıtrek ama cok guzel cukk dıe oturmus konsepte kı wall of zombıes mutıs =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Sam said: evet gangren, bıcır bıcır cartoon karakterleriyle satıyor heh, bir de kapoyera dansı koyarlar tam olur which doctor. Oyunlarının bu yüzden milyonlar sattığını düşünüyorsan, zaten seninle bir tartışma ortamına bile girmek hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 korede şu kadar insan sc oynuyo sam bu onları sc'yı beyendiğini göstermezmi? sıkıla sıkılamı oynuyorlar? ONLAR TASOSUNU SEVDI TASOSUNU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 gangren, benim mesajlarımda bulunmayan bir fikri kendi çıkarımınla söylemişim gibi göstereceksen ben de hemfikirim. dark fantasy setting'i yavaşça ama hissedilir şekilde cartoon'a kaydırılıyorsa bir sebep var. kimisi blizz'in söylediğine inanır, kimisi de başka bir neden olduğunu düşünür. necro'dan da pek hazzetmezdim lakin gelen gideni aratırmış maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 diablo 3 sanat yönetmeni şirketten ayrılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Şu anki görünüm & grafik değişmediği sürece sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar