0ne Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 cinematic'lerde blizzard üstüne yok arkadaş, adamlar ezelden beri en iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 I CAME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 HAHA WB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 dusa soktun panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 videoda ilk gözüken melek kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Imperius. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 hey masallah reklam supermis, 15. saniyeden sonrasi efekt nefismis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 abiler bence.. imperius la tyrael kapışıyor o videodaki anlık görüntülerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 tyrael'ı iki kere gördüm ve iki kere boşaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 welcome back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 bisi sorucam, haftasonu betasina katildim oynadim da, ben halen o gunden beri betaya girip oynayabiliyorum. uzatildi mi? yoksa benim acc de mi bi degisiklik oldu (bunu zannetmiyorum gerci) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Tamamen kapatılacak sanırım Mayıs başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Bugün son gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 peki açıksa ben günlerdir neden girememiş olabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Diablo 3'de kaç yard ekranda nasıl gözüküyor merak eden varsa aşşa yukarı şu şekilde hesaplanmış. AoE skillerin falan etkisini merak ediyorsanız skill calculator'dan falan bakıp şunun üzerine uygulayabilirsiniz. Buarada DH'nin %20 dmg boost sağlıyan passive'i steady aimde o 10 yardlık alan içinde mob olmayınca çalışıyor mesala. http://diablo.incgamers.com/gallery/data/632/medium/D3_Distance_Map.jpg edit: hesaplama yöntemide sabit bir nokta seçilerek vault kullanılarak yapılmış, vault 35 yard malumunuz, oraya potionlar konularak daire oluşturulmuş sonrada oranlanırak çizilmiş. Yani güvenilir sonuç elde edilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Wuuuu bak bu resim çok güzel oldu işte:D +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 nedanko said: bisi sorucam, haftasonu betasina katildim oynadim da, ben halen o gunden beri betaya girip oynayabiliyorum. uzatildi mi? yoksa benim acc de mi bi degisiklik oldu (bunu zannetmiyorum gerci) sana arada closed beta gelmis, open beta biter bitmez bana accountunuza D3 attach degil kusura bakma demisti ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 ben blizzardin sitesinden pre order yapmistim belki onunda etkisi olabilir. haftasonu tum karakterlerle oynadim beta sonuna kadar, lev 10 a kadar. wizard secicem sanirim, witch doctor a da hasta oldum yalniz. ona bile kayabilirim son dakkada. en kolay wizard la oynadim, en zor monk ile. barbar da da skeleton king asiri kolaydi, clobber skill rune u aktifdi, skeleton bile neredeyse spawn edemedi paso stunned di olene kadar euehueh. bu arada oyun cok saglam olmus. Ilk oynadigimda ilk leveli aldim, dedim bu ne, nereye tiklicam simdi, nasi harciyorum skill pointi vs. diyodum (haberleri vs az takip ediyodum, o yuzden) ilk kazandigim skille tiklayamadim bile skill point harcicam diye, alt tab yapip skill sistemini arastirdim vs, sonra anladim euheueh.. bayagi iyi, bi de oynarken sucluluk hissetmesem iyi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Şu gold ve healt globe ları toplama mesafesi 30-40 lara çıkarılabilir mi acaba, değişik bir tecrübe olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 teoride çıkarabilirsin aslında itemlardaki toplama alanını artıran stat ile. Hatta belki end game e doğru bu stat yükseliyordur. Betada +2 gold gathering yards'ı artıran itemlar vardı. 10 tane itemında dandirik secondary stat olarak olsa +20 yard olur. itemların 5+ stat barındıracağını düşünürsek lvl30 lardan sonra falan, mümkün gibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 ilk gun patch ı olacakmı acaba ? bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 %99 olucak setuptan sonra, çünkü bu setup file'larını 1.5 ay önce mi ne koydular üstüne baya bir değişiklik oldu. Bir blue açıklamada görmüştüm sanki diye hatırlıyorum. umarım 1 gün önceden install'a izin verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 The_Delucian said: ilk gun patch ı olacakmı acaba ? bilen varmı ? Evet olacak, resmi olarak açıklandı Blizzard tarafından. Boyutu çok büyük olmayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar