Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yok ya davetiyesiz beta olayı yalan, hesabında D3 yok deyip yassah çekiyor login ekranında

Şöyle 1 günlüğüne beta hesabını paylaşan olursa sevabı büyük yazılır valla cennetten arsa kapatır, hurilerden ordu kurar!!!
Mesaj tarihi:
Forumdan ismi bende saklı bi arkadaş hesabını paylaştı sağolsun ve bende oyunu görmüş oldum. Mayıs sonu gibi alırım sanırım öyle acelem yok ilk gün ilk saat girecem diye.

Oyuna gelirsek, monk oynadım ama armor ve silahların nerdeyse hepsini takabiliyorum (sanırım wand-yay dışındakileri) ee armor-silah skilli yok mu veya cloth-leather-heavy armor kısıtlamaları yok mu?

Gerçi monkun pek silahla işi yok daha çok tekme-tokat çalışıyorum ama rehber gibi bir yazı var mı buralarda?
Mesaj tarihi:
Ne yapayım beyler kararsız kaldım,15 gb download edip oyuna giremezsem de üzülürüm,o olay kalktı mı yada ben paylaşırım betamı en azından oyunu gör diyen var mı?
Mesaj tarihi:
beyler oyun hakkında birkaç sorum olucak diablo oynamadığım için bilmiyorum 1.oyunun aylık ücreti varmı 2.oyun onlinemı olucak 3.çeşit servarlarda yüzlerce insanla bir aradamı oynanacak
Mesaj tarihi:
1-) Hayır, aylık ücreti yok.
2 ve 3-) Oynarken sürekli internete bağlı olman gerekecek ancak tek başına da oynayabileceksin. Multiplayerda da en fazla toplam 4 kişi birlikte oynayabileceksiniz. WoW'daki gibi binlerce kişinin oynadığı sürekli bir dünya yok yani.
Mesaj tarihi:
Şuan max olan player sayısının ileride artabileceği ile ilgili bir bilgi geldi mi hiç?
Ve neden 4? Ne gibi bir handikapı oluyor sayının artmasının?
Mesaj tarihi:
Ya betayı oynayanlar bilir, çok karambol olmuyor mu coopta?
Yani wowdaki falan gibi tank-healer-Dps her packten önce bir planlama falan yok anladığım kadarıyla, önden giden dalıyor zaten tonlan mob geldiği için tam karambol gibi geldi bana bugün oynadım da biraz.
Yani her zorluk seviyesinde ve her bölümde böyle mi olacak haldır huldur??
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...