Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Yeto Blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 3 pm PDT diyor şimdi de , http://www.diablofans.com/ buradan takip edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 bug olmuş bu arada open beta yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 open beta diye birşey yokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 öyle demeyin bir umut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 lan boşunamı çektik koca clientı zaten kota olayı da başladı offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 benim saatlerdir açık dl daha yüzde 98 sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 yüklemeye başladım direk dur lan bu pc de oynanmaz diyip System Requirements sayfasına yönlendirdi tıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 15gb çok değil mi ya,hafızada yer yok benim,bu arada bu starter editionmış,audiction house dan faydalanamıyormuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 nasıl 15gb ya ben oyunu satın aldım indirim 8 gb dı beta nasıl 15gb oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Beta patch'leri. 17 tane patch var beta için sonuçta. Her seferinde bin tane değişiklik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Duzeltemediler hala. Oyle boyle degil fena patladi desek yeridir hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Beta live. Client'i yeni indirenlerden oyuna girebilen var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Yok ya davetiyesiz beta olayı yalan, hesabında D3 yok deyip yassah çekiyor login ekranında Şöyle 1 günlüğüne beta hesabını paylaşan olursa sevabı büyük yazılır valla cennetten arsa kapatır, hurilerden ordu kurar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Forumdan ismi bende saklı bi arkadaş hesabını paylaştı sağolsun ve bende oyunu görmüş oldum. Mayıs sonu gibi alırım sanırım öyle acelem yok ilk gün ilk saat girecem diye. Oyuna gelirsek, monk oynadım ama armor ve silahların nerdeyse hepsini takabiliyorum (sanırım wand-yay dışındakileri) ee armor-silah skilli yok mu veya cloth-leather-heavy armor kısıtlamaları yok mu? Gerçi monkun pek silahla işi yok daha çok tekme-tokat çalışıyorum ama rehber gibi bir yazı var mı buralarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Bu oyuna mouse dayanmaz yalnız, G500'üm yeni değişimden geldi ama 1 ay D3 oynasam bu yenisi de bozulur valla şöyle ucuz yollu bir mouse edinmek gerek bu oyuna özel lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 kim o paylaşımcı arkadaş ya bende bi bakaydım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Ne yapayım beyler kararsız kaldım,15 gb download edip oyuna giremezsem de üzülürüm,o olay kalktı mı yada ben paylaşırım betamı en azından oyunu gör diyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 beyler oyun hakkında birkaç sorum olucak diablo oynamadığım için bilmiyorum 1.oyunun aylık ücreti varmı 2.oyun onlinemı olucak 3.çeşit servarlarda yüzlerce insanla bir aradamı oynanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 hayır coop(internetin sürekli olmalı ama online dan kasıt oysa) hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 1-) Hayır, aylık ücreti yok. 2 ve 3-) Oynarken sürekli internete bağlı olman gerekecek ancak tek başına da oynayabileceksin. Multiplayerda da en fazla toplam 4 kişi birlikte oynayabileceksiniz. WoW'daki gibi binlerce kişinin oynadığı sürekli bir dünya yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Şuan max olan player sayısının ileride artabileceği ile ilgili bir bilgi geldi mi hiç? Ve neden 4? Ne gibi bir handikapı oluyor sayının artmasının? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Ya betayı oynayanlar bilir, çok karambol olmuyor mu coopta? Yani wowdaki falan gibi tank-healer-Dps her packten önce bir planlama falan yok anladığım kadarıyla, önden giden dalıyor zaten tonlan mob geldiği için tam karambol gibi geldi bana bugün oynadım da biraz. Yani her zorluk seviyesinde ve her bölümde böyle mi olacak haldır huldur?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 abi diablo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar