Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 17 nisan yalan dedik, ve şüphesiz ki yalan çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 open beta yaparlar mi bunlar. arkadaslarimla kasmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Gangren said: Min. 2 aylık süre tanicaz dedilerdi Announce-release arası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Darksun said: Emperor awaits! sen o keyi bize ver cleanse, purge , kill e devam et =D feci beta aşeriyordum hevesimi çıkarayım artık ahah (gerçi grast sağolsun biraz oynadık sayesidne ama) sonra görürüm sizi de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Sorieno said: Gangren said: Min. 2 aylık süre tanicaz dedilerdi Announce-release arası mı? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Eğer öyleyse harika bence. Yalnız ben mümkün mertebe takip etme gayreti göstermeme rağmen bu yönde bir açıklama görmedim yahut gördüğümü hatırlamıyorum. Yanlış anlamazsan, kaynak ya da daha detaylı bilgi verebilir misin lütfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Bashiok açıklamasıydı sanırım, bakıyorum şimdi. Gerçi çoğu Blizzard oyununda açıklama ile release arasında minimum 2 aylık süre oluyor diye hatırlıyorum. said: Bashiok didn't say they *will* announce it two months before release, he said "traditionally we've tried to". Just like traditionally they've tried to release a game much sooner than this after announcing it... Şunu buldum, sonra yine bakınırım. Edit 2:http://www.diablofans.com/topic/33355-weapon-throw-q1-not-confirmed-bashiok-on-beta-timeline-and-demo-bestbuy-release-countdown/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Yine diablofans'a soktun kardeş. Teşekkür ederim efor için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 azim etmis adam valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 streamlarda var dupe metodları daha geçen denk geldim bi tanesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 bu oyun dandik olacak aynısını mass effecte, sw tor a, deus ex e (dandikliği tartışılır ilkine göre çok dandik) dedim. blizzardın über faili olacak, ancak gene tutar tabi o subscriber wow olayı + fanboylar vb. ama auction houseyi çinliler mahfedecek + blizzard satılan üründen komisyon alacak vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DJcivicuva Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 ah'daki itemlara taban fiyat belirlendigi icin cin'liler biraz uzulecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 abi betayı oynadık... Betadaki haritaların rengini değiştirip koysalar dahi gene güzel oyun olacak. Hele monkla milletin ağzına ağzına vurmak beni benden aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 level kaç oluyo en fazla ya? mis gibi craftlar var ama yapıp giyemiyoz :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 ladder da yokmus .8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Ladder zaten son derece boş, competitive olmayan 90'lar kafası bir utility. Olmaması yerinde olmuş. Ancak PVP için rating benzeri bir sistem getirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Ladder zaten son derece boş, competitive olmayan 90'lar kafası bir utility. Olmaması yerinde olmuş. Ancak PVP için rating benzeri bir sistem getirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Pazartesi : Spyro (oynadı) Salı : vaako51 (skype'a eklemediği için kendisine ulaşamadım) Çarşamba : -Nae Perşembe : df Cuma : Oski Cumartesi : SenariouS Pazar : kthxbye Pazartesi : Lancelion sıraya girmek için özel mesaj yoluyla mesaj atın tarihe göre listeyi ordan yapıyorum. Skype id : elemriel eklerseniz sevinirim forumda mesaj takip etmek biraz zor oluyor. skype'tan eklemeyen arkadaşların sıraları malesef ertelenecek df ve oski günleri değişmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 oha hafta full dolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 akıllandım anında skyp ı kurdum ama günüm gecmiş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 simdi tekrar oynadim betayi 5 dakikadan daha fazla 1-2 saat kadar , sozlerimi geri aldim oyun olmus :) guzel guzel.. begendim :D 10 sene ara uzun olmus be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Abawwww Diablo 3 PC Barkod-vari numara linki Diablofans'de gördüm, barkoduna kadar hazır gibi görünüyor, eğer tabi bu barkodsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 nisan sonu gelir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar