Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Xo

Öne çıkan mesajlar

Bone said:

bu arada mooege sitesinde "oyun server emulatörü" felan diyor da, her oyunda geçerli mi bu? yani dosbox gibi eski oyunlarda da kullanabiliyor muyuz? yoksa sadece diablo 3 betası için mi üretildi?

hayır sadece diablo için.

bu arada bizim mooege buraya kadar el atmıs bile ;)

çalıştırmakta sorun yaşayan varsa yardımcı olabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Selamisahin said:

Fakat bazı yerlere (kapalı mekanların bazıları) giremiyoruz. Ancak town portalda bütün yerler açık, oradan gidiyoruz.

Bu tam olarak şunla alaklı, bu adresdeki master repo'da şu anda DRLG (diablo random level generator) pasif durumda, o yüzünden cathedral katlarına mesela giremiyorsunuz. Ama burada ki fork'da mesela DRLG desteği mevcut. bi süre sonra master repo'ya da eklenecek.
Sosyal ağlarda paylaş

DadashNik0F said:

mooegeden girdiginizde yaratıklar npcler skiller falan hepsi çalışıyor mu yoksa etraf bomboş sadece yürüyomusunuz ?

son 1 haftalık değişiklikler itibari ile konuşuyorum, her skillin olmasa da birçoğunun implementasyonu mevcut tabi orijinal ile bazı farklılıklar gösterebiliyor. town npc'lerinden bazıları da interaction destekliyor, mob'larda ise çok basit bir brain mevcut, işte yakında bulduğun adama dal gibisinden.
Sosyal ağlarda paylaş

bombilo said:

Selamisahin said:

Fakat bazı yerlere (kapalı mekanların bazıları) giremiyoruz. Ancak town portalda bütün yerler açık, oradan gidiyoruz.

Bu tam olarak şunla alaklı, bu adresdeki master repo'da şu anda DRLG (diablo random level generator) pasif durumda, o yüzünden cathedral katlarına mesela giremiyorsunuz. Ama burada ki fork'da mesela DRLG desteği mevcut. bi süre sonra master repo'ya da eklenecek.

beyler adam haklı sanırım ama ne dedi biri anlatsın...
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca son versiyonu derlemek isteyen fakat tek tek uğraşamayacak olanlar için madcow adlı tool'u öneririm. repo'lardan otomatik olarak kodu indirip sizin için derleyebilir, tek yapmanız gereken sisteminize bir c# compiler kurmak.

kusura bakmayın bölük pörçük oluyor mesajlar ama yazılan problemleri gördükçe / aklıma geldikçe yazıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

eski beta accountumu paylasiyorum. yatiyorum cunku olmadi silinir :P daral geldi ayni mesaji gondermekten 50 kisiden fazla oldu.

diablo 3 beta paylasim

http://www.2shared.com/qs/1/zamunda.net+torrent+Diablo+III+Beta+%2B+mooege+zamunda.net+torrent.torrent

cekim bittikten sonra

mooege klasoru icindeki exeyi calistir bir dos penceresinde bir seyler olacak o listeninge gecince diablo klasoru icindeki diablo exe dosyasini desktopa gondererek bir shortcut olustur. sakin calistirma

o shortcutin propertiesine gir ve target kisminin sonuna

-launch -auroraaddress localhost:1345

ekle sonra calistir.

gorunumu su sekilde olacak targetin

"D:DownloadsDiablo III Beta + mooegeDiablo III BetaDiablo III.exe" -launch -auroraaddress localhost:1345

tabii bu benim download ettigim alana ait seninkisi farkli gorunecektir.

isim : test@
sifre : herhangi bir seyler

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...