Masakari Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ben repi kapıya bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Bana da pm atar mısın? :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 en son denediğimde sadece etrafta gezebiliyordum bayağı geliştirmişler anlaşılan. bi link de ben rica edeyim Kanuni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 +rep kanuni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 @SAM umarim kizmassin bu duruma , acikcasi eski surum beta accountumu arkadaslarla paylasiyormusum gibi dusunuyorum.. sonucta birbirimizle paylasiyoruz betalarimizi. diger arkadaslar icin : account name : test@ sifre : herhangi bir seyler yoksa calistiramassiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 nünnü ne diyon bre :D pm atsana bana kız ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 kanuni kız mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 sence ? :) hurrem olsa isim tamam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 bana rep yokmu lan, patiye ürünü ben getirdim, kanuni distribütörlüğünü yaptı sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Bone said: bu arada mooege sitesinde "oyun server emulatörü" felan diyor da, her oyunda geçerli mi bu? yani dosbox gibi eski oyunlarda da kullanabiliyor muyuz? yoksa sadece diablo 3 betası için mi üretildi? hayır sadece diablo için. bu arada bizim mooege buraya kadar el atmıs bile ;) çalıştırmakta sorun yaşayan varsa yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ya orjinal beta off-line mı? (yok arkadaşım sallamış bana pardon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calevey Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 bende alabilirim kanuni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Selamisahin said: Fakat bazı yerlere (kapalı mekanların bazıları) giremiyoruz. Ancak town portalda bütün yerler açık, oradan gidiyoruz. Bu tam olarak şunla alaklı, bu adresdeki master repo'da şu anda DRLG (diablo random level generator) pasif durumda, o yüzünden cathedral katlarına mesela giremiyorsunuz. Ama burada ki fork'da mesela DRLG desteği mevcut. bi süre sonra master repo'ya da eklenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Cacik said: yeni veya farklı client kullanmayın, torrent'in içindekini kullanın ha bunuda görmüşken belirteyim, şu anda mooege patch 13 destekliyor, tabi bunu torrent olarak bulabilirmisiniz bilmiyorum. projede binary hiç bir zaman üretilmiyor, isteyenler kendileri derleyerek patch 13'e de girebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 DadashNik0F said: mooegeden girdiginizde yaratıklar npcler skiller falan hepsi çalışıyor mu yoksa etraf bomboş sadece yürüyomusunuz ? son 1 haftalık değişiklikler itibari ile konuşuyorum, her skillin olmasa da birçoğunun implementasyonu mevcut tabi orijinal ile bazı farklılıklar gösterebiliyor. town npc'lerinden bazıları da interaction destekliyor, mob'larda ise çok basit bir brain mevcut, işte yakında bulduğun adama dal gibisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 bombilo said: Selamisahin said: Fakat bazı yerlere (kapalı mekanların bazıları) giremiyoruz. Ancak town portalda bütün yerler açık, oradan gidiyoruz. Bu tam olarak şunla alaklı, bu adresdeki master repo'da şu anda DRLG (diablo random level generator) pasif durumda, o yüzünden cathedral katlarına mesela giremiyorsunuz. Ama burada ki fork'da mesela DRLG desteği mevcut. bi süre sonra master repo'ya da eklenecek. beyler adam haklı sanırım ama ne dedi biri anlatsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 axedice said: Argaaşım nesi illegal. Yarınöbürgün çıktığında varezliycez o zaman illegal olacak. banada atsana ling, cok trolledim kanuni noobunu gicik bana ugrasmiyim simdi heue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ayrıca son versiyonu derlemek isteyen fakat tek tek uğraşamayacak olanlar için madcow adlı tool'u öneririm. repo'lardan otomatik olarak kodu indirip sizin için derleyebilir, tek yapmanız gereken sisteminize bir c# compiler kurmak. kusura bakmayın bölük pörçük oluyor mesajlar ama yazılan problemleri gördükçe / aklıma geldikçe yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 dreagloth said: illegal ağ kurdu adamlar resmen yuh pati lod sunucusu ve war3 sunucusu ne kadar illegalse, mooege'da o kadar illegal ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Viktor said: axedice said: Argaaşım nesi illegal. Yarınöbürgün çıktığında varezliycez o zaman illegal olacak. banada atsana ling, cok trolledim kanuni noobunu gicik bana ugrasmiyim simdi heue ne gicikligimi gordun :) gondermeye calistim ama full depon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 eski beta accountumu paylasiyorum. yatiyorum cunku olmadi silinir :P daral geldi ayni mesaji gondermekten 50 kisiden fazla oldu. diablo 3 beta paylasim http://www.2shared.com/qs/1/zamunda.net+torrent+Diablo+III+Beta+%2B+mooege+zamunda.net+torrent.torrent cekim bittikten sonra mooege klasoru icindeki exeyi calistir bir dos penceresinde bir seyler olacak o listeninge gecince diablo klasoru icindeki diablo exe dosyasini desktopa gondererek bir shortcut olustur. sakin calistirma o shortcutin propertiesine gir ve target kisminin sonuna -launch -auroraaddress localhost:1345 ekle sonra calistir. gorunumu su sekilde olacak targetin "D:DownloadsDiablo III Beta + mooegeDiablo III BetaDiablo III.exe" -launch -auroraaddress localhost:1345 tabii bu benim download ettigim alana ait seninkisi farkli gorunecektir. isim : test@ sifre : herhangi bir seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 bombilo said: bu arada bizim mooege buraya kadar el atmıs bile ;) "bizim" mooege? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 projenin founderıyım, ondan bizim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Bu hatayı alıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Bu site yarın key dağıtıcakmış. Bana çıkmaz nasil lsa bari aramızdaki şanslilar yararlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar