Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 bize de verin link :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 key verin link verin steamleyin steam linki verin baglanıp geyik yapalım etc etc ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 steam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 stream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 heyecanlandım ben de, steam'le battle.net birleşti de kaçırdım felan mı diye, neyse yokmuş öyle bişi. beta beklemeye devam.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Monthius said: axedice said: Kınayt... Değil... Yahu tamam kınayt olmasın, kınayt oynamadığım için sistemini bilmiyorum tam zaten. Ama kınayt değilse mınaytın sistemi işte? Beleş sarı ırk mmolarının premium itemsız olanı. Detaylara takılıyorsunuz, sonra micro transactionın oyunculuğa verebileceği potansiyel zararı görmüyorsunuz. Mesela kaedeye sormak istiyorum. Demon's Souls 3te parayla item satışı olsa, invade atan adamlar babalarının masterkartıyla gelse ne düşünürsün? Ya da Titanı heyecanla bekleyen gangren, titanda bu sistemin olmayacağına emin misin? Neye onay verdiğinizin FARKINDA MISINIZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 benimde anlamadıgım bu biraz :) onay isteyen yokki, adamlar yapacak hatta yaptı oldu, Wow da pet yada mount satan adamın yolu belli ona yapabilecek pek fazla birsey yok, ve oyunun icinde olmayan birseyi oyna katmıyorlar sadece blizz bu isten bende para kazanayım mantıgıyla olayı legalize ediyor hepsi bu. yoksa adamların yapacakları sey belli ve mevzu para kazanmak olunca blizzard ın geri adım atması olasılıklar dahilinde degil ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 işte anlamak istemediğiniz nokta da engellemeye çalışmak yerine legalleştirip pay koparmaya çalışması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 abi olmuş bitmiş tartışmayın boş yere:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Bu sistemin, herhangi bir MMO'ya geleceğini sanmıyorum, Diablo'nun türü ile MMO'ları karıştırmamak lazım. Birinde 4 kişi toplayıp, 15 dk. harcayıp en iyi itemi alma şansın var, diğerinde 25 (WoW) veya 16 (SWTOR) kişi toplayıp, çok daha uzun bir sürede denk gelen itemi almak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 iyide diabloda AMAN MASTERCARDLILAR GELİYOR diye korkuyorsan private açarsın kilitkoyarsın falan pvpde parayla item satın alan adamı kendi becerinle yenemiyorsan zaten klavye mouse bırak git. kaldı ki pvp azıcık biraz ciddi olsa bliz zaten bir kısıtlama koyar itemlvl ortalaması vs gibi soulbound falan hikaye. o iş diabloda olmaz. bütün komünitiyi öldürürsünüz. item takası olmayan diabloyu ben oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Aluriel said: işte anlamak istemediğiniz nokta da engellemeye çalışmak yerine legalleştirip pay koparmaya çalışması Engellenemez? Talep olan yerde, arz bitmez. Hangi çok oyunculu sistem bunun sonunu getirebilmiş? Ayrıca pay koparmaya çalışmıyor, payını alıyor - her komisyoncunun yaptığı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 The_Delucian said: Cuce said: yalnız, inferno= hell deil durum. hell'de lvl'ınız düşman moblarıyla ynıydı yine, burda oyuncu lvl'ı 60'a capli ama npc levella 110'a kadarmı ne cıkıyo. cok ufak bir duzeltme : hellde mob lvl D2 de 85 di, sen ise 99 a kadar gidebiliyordun,kısaca aynı bile degildi, lvl 110 kısmını bilmiyorum acıkcası oyle birsey okumadım ama biz lvl 60 ken lvl 62-63 moblar boss lar olacak dendi, eger bunlar zaten wow daki gibi lvl farklından kaynaklanan etkilerle gelirlerse yeterince zor olur :) hellde mob level max 99 du. senin bahsettiğin treasure classlar. onlar bambaşka bişey. itemler treasure değerine göre sınıflandırılmıştır. moblar aynı şekilde. o da max 87 ye kadardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Aluriel said: o değil de crushing blow, deadly strike, open wounds falan olmayacak mı şimdi itemlarda? cb olmasın gerçi o çok op da diğerleri fena değildi sanki valla serhatım böyle olursa kesmez yaa. hayal kırıklığı yaşayacaz gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ...kaldı ki bu iş asıl "gold farmer" veya "çinli" tabir edilen takıma zarar verecek. Çünkü bütün oyuncular potansiyel scam mağduru olmaktan çıkıp potansiyel rakip olacak bu adamlara. Ben bile bulduğum itemları 3-5 dolara koymayı düşünüyorum misler gibi. Çinlilerin varoluş amacı, büyük oranda, ortadan kalkacak. (metaforik olarak konuşuyorum:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 3-5 dolar büyük rakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ordan gelenle anca yeni item alırsın yada hiç kasmayıp trade yaparsın eski sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Sparkcaster said: 3-5 dolar büyük rakam misal verdim...:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Aluriel said: ordan gelenle anca yeni item alırsın yada hiç kasmayıp trade yaparsın eski sistem serhat tayfa ayarlamadıysan beraber oynayalım. bu bir tekliftir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 diablo 2'de treasure class olayı kestiğin bölgeye göre değişiyordu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 oynayalım uyar bana. barbar/wizard/monk üçünden birini oynamayı planlıyorum başlangıçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Arma said: Aluriel said: o değil de crushing blow, deadly strike, open wounds falan olmayacak mı şimdi itemlarda? ... ... hayal kırıklığı yaşayacaz gibime geliyor. Ben de oyuna baktım, her şey çok sade göründü gözüme. Korkmaya başladım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 itemlar çok sade geldi bana, ama sanırım gemlerde özel proclar felan olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 bende wizard barbar arası bakacam. çok zamanım yok ama yaparız yinede bişeyler. kender umarım umduğumuzu buluruz. olmazsa kurar ağlaya ağlaya d2 oynarız naapalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Oyun çok güzel, fakat bana biraz zor geldi. Monk hariç her classla skeleton king i aldım çok rahat ama Monkla zorlandım diğerlerine göre biraz daha zayıf kalmış gibi görünüyor, velhasıl benim kabiliyetsizliğim de olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar