aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 bu beta, skeleton kinge kadar mi gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Quel-Thul said: battle.netteki summary sayfanıza bakın yatmadan, geldiyse ilk oraya geliyo, mail ondan 1-2 saat sonra geliyo genelde http://img.photobucket.com/albums/v18/Jonathanjonj/accountscreen.jpg hayirli olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 amerika accountu sanırım o, dışardan bulmuş olabilir ss'i :P lütfen öyle olsun, ben oynamazken kimse oynamasın. Mid-range bilgisayardan check yaptım belki min. system requirements test için verirler diye ama olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 aquila said: bu beta, skeleton kinge kadar mi gene. muhtemelen digerini yayınlaması yasak cünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 İzlemeye ara verdim MLG var, Hero vs Losira, Losira süper nydus'la aldı ilk eli, tam bir çakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 oyundan koptu zatne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 wizard OP monk direk ümük sıkmak icin böle çota çota ses cıkıyor vurdukca harika ŞLAAAAK diye tokat sesi bile var tam hastası oldum diyebilirim. ama ilk oynayış olarak hardcore kasmak isteyenler bence ranged bişi denemeli, arcane moblar direk tecavüz edio meleeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 stream.. http://diablo.incgamers.com/diablo-3-beta-live-stream-trump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 vay be biz stream yapınca kimse izlemiyo gavur yapınca değere biniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 senin yetolugunu mu izlicez. herkes de wd oynuyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 şu yukardaki 1200 xp combosunu tek elimle yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 aksam fırsat bulursam monk stream ederim low quality olur gerci high q nasıl stream edebilirim hic bilmiorum sadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 B.net accountumu refreshemekten büroda iş yapamıyorum müvekkille birlikte bakacağız utanmasam beta ya... Ne deli birşeydir ya... stream i izleyeyim bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Betayi crackleyen kisi bir ara paticikde takilmis olan raistlinthewiz mis herhalde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 bir tane doktor streami var deminki stream linkinde skeleton king i yenemiyor ama burada adam... doktoru kesip duruyor King... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ay ne aptal adam, sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 bu salak bu kadar çok ölmeyi nasıl başardı ya, 5 karakter kastım 13 e 1 kere üstteki repair uyarısını görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 sonunda başardı kingi yenmeyi... doktorla dibine giriyor king'in ondan ölüyor galiba... baya kastı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 speedrun kasiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 battle.net sumamry sayfasına bakarken: .......sayfayı yenile ahhh beta gelmemiş...sayfayı yenile aahhh beta gelmemiş... sayfayı yenile ahhh beta gelmemiş............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 GokTuRK said: battle.net sumamry sayfasına bakarken: .......sayfayı yenile ahhh beta gelmemiş...sayfayı yenile aahhh beta gelmemiş... sayfayı yenile ahhh beta gelmemiş............ hocam senin account us midir? eu için başlayan daha birşey yok çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 OmeN said: hocam senin account us midir? eu için başlayan daha birşey yok çünkü.. Closed Beta global olarak başladı ama herkes şimdilik US serverlarından bağlanacak... yani blizz forumlarından edindiğim bilgi böyle benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 quote wars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Avrupa'ya key dağıtımı başlamadı daha, önce US sonra EU. Daha 1 hafta var en az EU'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 http://venturebeat.com/2011/09/20/diablo-3-beta-start/ said: But the company is still not committing to a 2011 release date for the game, said Blizzard Entertainment chief executive Mike Morhaime in the company’s most recent conference call discussing its second quarter earnings. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar