Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 valla bize öyle bi bilgi gelmedi, loss oluyo 2 saniye önce olduğun noktaya geri atıyo felan oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Latency şu anda her türlü etkiliyor oyunu, sadece sen olsan bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 lag tanımını baştan yazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Gangren said: Benim oynadığım kadarıyla tek sıkıntı online olma konusu, lag falan olduğunda oynanmıyor oyun. Ama adamlar da haklı, korsana engel olmak için tüm datayı serverda tutuyorlar. US serverlarında oynuyoruz biz şu an, ona göre bakarsak şu an aldığımız latency çok çok iyi bile diyebiliriz. Release'de Avrupa sunucularında olacağız, çok daha düşük olacak Latency. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wryyy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Gangren said: Latency şu anda her türlü etkiliyor oyunu, sadece sen olsan bile. $u anda oyleymi$ ama tamamen cikinca diyorum degi$ebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 http://i.imgur.com/8dXF6.jpg firebat skillinin animasyonu hoş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Skillde baya hoş ama su gibi mana iciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 valla mana sadece dalga dalga undead eventinde bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Diablo 2 deki gibi sezonlar, resetler, ladder/non ladder falan olacakmi bundada? Olacaksa kim bi ton para dokup item alirki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 SC2'ye benzer bir yapı olur yeni bnet sistemi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 pfffffff diablo 3 ten sonra ne yapıcaklar LAN acaba :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 sc2 ye exp gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 WoW 4.3, WoW x4 SC2 Heart of Swarm Diablo 3 x1 şeklindeydi en son. 2013 başlarında da Titan şekillenmeye başlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 4.3 diablodan sonra mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 arkadaşlar selamlar yıllar yıllar aradan sonra tekrar nette denk geldiğim paticik forumuna bir giriyim dedim :) 2000 li yıllarda sıkça diablo ve wow ile ilgili tatlı sohbetler ve tartışmalarla :) foruma katılırdım.. yanılmıyorsam foruma uğramayalı 4-5 sene civarı oldu ama hala eski nickim duruyormuş :) konularda da eski benzer yüzleri (nickleri :) görmek benim için iyi bir nostalji oldu.. kusura bakmayın diablo3 konusu içinde alakasız oldu ama bunu paylaşıyim ve konuyu takip edeyim istedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=gc5ZYmlEx_k @cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 kimse qqlamamış ama ölünce checkpointte doğuyosun şu an sadece durability kaybı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Sparkcaster said: kimse qqlamamış ama ölünce checkpointte doğuyosun şu an sadece durability kaybı var yunu oynayabilen mi var senden başka -senarious(Kaede'nin hesabı ele geçirdim zaaaaaa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bilmem genel olarak bilinen bişey diye şeyettim, /v/ de de bahseden olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 niye qqlansin o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Sparkcaster said: kimse qqlamamış ama ölünce checkpointte doğuyosun şu an sadece durability kaybı var e d2 dede ölünce checkpointe ısınlanıyodun veya tp actıysan geri dönüyodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 abi üstündeki herşey düşüyodu d2 de internetten oynarken öyle olmuyo muydu, oynamadım hiç, bide şehirde doğuyoduk 2 de işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 hayır hiçbişi düşmüyodu. nightmare hell'de üstündeki para düşüyodu gidip alıyodun yerden. e sehirde doğup waypointe kosuyodunişte, bi farkı yok yanı durumun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 haa dogru lan, logout olunca geliyodu yanina ama cesedin asdf, oyle miydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar