Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 blacksmith i level 3 yaptım 3 tane rare craft yapabiliyo şu an wizarda kitab yaptım stash de ortakmış bu arada, para verip slot açıyosun felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 http://i.imgur.com/etaZC.jpg pew pew pew daha doğrusu pewwwwwwwwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wryyy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Black_Hand said: item artworkleri güzel olmamış bence. d2 de itemların inventory çizimleri daha iyiydi.daha çok parşömen üzerine çizilmiş sembolik bir resim havası var.daha gerçekçi, daha fazla detay var. sadece 2 oyunda aynı silahın çiziminlerini kıyaslamak için koydum iki resmi. yoksa d2 de griswold's edge den çok daha imba zırh,silah..vs çizimleri mevcut. (şahsi düşüncelerim bunlar) Zaten Diablo 3'te gordugun o silah resimlerini adam photoshopta cizmi$ oyuna koymu$lar. Diablo2 dekiler, 3dmax yada hangi programsa artik ordan renderlayip oyuna ekleniyor. D2'deki silahin etrafinda bir cerceve yok gordugun gibi birinin emegi daha fazla ve farkediliyor. Bide $u inventory e dikkat cekmek istiyorum. WoW-2 degil mi ? Shoulder armor var, leggings var, a$agida 4 tane bag slotu var. Cok fazla bir $ikayetim yok ancak $u ekrana baktigimda bu ekrana benzer 100 ba$ka oyun aklima geliyor. Hic bir orjinalligi yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 3d render deil d2 item imajları. 3d maxden yapılmış modelin renderı neden 2d cizilmişten daha emek harcanmış oluyo onuda anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 boş konuşmak desteksiz sallamak bedava. wow haterlık da iyi prim yapıyor. go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wryyy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 3d demedim zaten item modellerine. WoW haterlikta ne var ? WoW oynicak olsak WoW oynardik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 daha once de yazdim. blizzarda laf sokmak mainstream. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 http://i.imgur.com/RzLSi.jpg güncel inventory ve menüler böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 OMUZ ZIRHI VAR WOW 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 gayet iyimş lan. fonda karakterin uzuvları fln gözüküyo orjinal olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 bende tam wryyy inventory nerden diye soracaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 pantalonun ortasındaki delik ne soket mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 gem - rune slot ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 çiş yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 herseyı cıkartınca cıplak oluyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 barbarı kascam 10 dan 13 e ilgilenen olursa streamliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 stream leee ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 runestonelar istenilen zamanda çıkarılabiliyormuş bide sanırım gerçek parayla bişeyler alınabilecek ama o para oyundan çekilemeyecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gyu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ben ilgilenirim stream le Lutfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 bide dungeonların sonuna taş koymuşlar çıkışa ışınlayan güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Diablo 2'den tanıdık bir sima, random event ile geldi: http://i54.tinypic.com/25akc45.jpg Legendary Crafting Item http://i55.tinypic.com/jpy1k5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 sparkcim, okul cikisi seni ariyan adamlar gorursen pek panik yapma, iki uc kelime konusup once diplomatik olarak yaklisicaklar ise... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 niye noldu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Beta oalyı başladığından beir deli gibi accountumu kontrol ediyorum hala gelmedi beta invitation.. bari adam gibi bilgi verin de takip edelim buradan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar