SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 eve açılabilir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 _Gandalf_ said: bu ne biçim update yuh seni bulurum cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 duriel olucakmı acaba asşdfkjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 _Gandalf_ said: bu ne biçim update yuh umarım torrentten diablo 3 beta downloaderi indirip burda artistlik yapmıyosundur. çünkü beta'ya kayıtlı bir accountin olmadan oynayamazsın. Crack'i flnda henüz çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 aahah adam önce kıskanmış sonra kızmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 beta için mail geldi mi herkese bilginizi doldurun gibisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 bana gelmedi. 3 ay önceden falan doldurduydum gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 5 eu acc, 2 us acc ile basvuru yaptim. eger gelmezse cocugumu keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Fistan said: beta için mail geldi mi herkese bilginizi doldurun gibisinden geldi bana da mail. ama zaten isaretliydi tee ilk zamanlarından beri. wotlk key gelmisti bana. o zamanlar sistem cok yeniydi diye herelde. simdi biraz eskimesine ragmen hala iyi bir sistemim var ama cata gelmedigine gore d3 de gelmez diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 kötü sistemlerde nası çalıştığını da denemeleri gerekmiyor mu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 gerekiyor, ne kadar minimum sistem gereksinimine yakın pc'niz varsa o kadar fazla seçilme şansınız var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 oyle bisey yok, genelde tamamen random seciliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 rexr0th said: _Gandalf_ said: bu ne biçim update yuh umarım torrentten diablo 3 beta downloaderi indirip burda artistlik yapmıyosundur. çünkü beta'ya kayıtlı bir accountin olmadan oynayamazsın. Crack'i flnda henüz çıkmadı. LAN TORRENT değil clienti var battle netten indirip kuruyorsun ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 bırak şimdi amacını değiştirmiyor bu. şurda 1 ss koyayımda milleti kıskandırayım amacıyla attın dimi yüce gandalf nelerin peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 diablonun peşinde tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Bashiok said: And before you ask, no we don't know when the full closed beta will begin. Testing is going really well so far but we do have some issues we want to try to resolve first. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 bir el atın nerden başvuru yapıyoruz. geç mi kaldım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 battle.net hesabında beta ayarları var ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 orda bir tek system settings var. ayrıca application yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 yok ordan random gelio davetiye ve onun dışında F&F (friends and family) şeklinde sadece blizzardın istediklerine dağıttığı bir davetiye var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 sonunda bana da geldi Greetings from Blizzard Entertainment! We’re gearing up for the forthcoming launch of Diablo III and would like to extend you an invitation to participate in the beta test. If you are interested in participating, you need to have a Battle.net account, which you can create on our Battle.net website. We will flag you for access to the Diablo III beta test when we begin admitting press. You do not need to go through the opt-in process. To secure your place among the first of Sanctuary’s heroes,Please use the following template below to verify your account and information via email. * Name: * Battle.account name: * Password: * Country: * E-mail Address: Thanks and see you all in the Burning Hells! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 neredeyse başarılı bir girişim olmuş adamlarınki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 adam yemis bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 oyun olmus, 2 saatlik end to end barbar izledim ... olmus seyrederken bile atmosfer cekti, oynarken dusunemiyorum bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Ben oyun kısa olucak diye tırsıyorum : ) onun dışında beta benimde hoşuma gitti,orji alıp battle netliceğiz başka çare yok : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar