Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Gangren said: Meh, bir support class olsaymış :p NE! DIABLODA HEALMI! ISTIYOSAN GOKŞUSAĞI ACSIN CDLI ALTINDAKİLERI BUFFLASIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 diabloda support yoktur herkez delikanlıdır ve acılar içerisinde kıvranarak ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Templari merc yapmışlar akıl fikir, tövbeler tövbesi. Genişlemeye de umut kalmadı meh Oyundan bir anda soğudum böyle, cidden pes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ilk defa barbar açtım lan. frenzy abanayım. 17 oldum hala durieli kesemiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 tempların armor progression fena değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Sam said: Templari merc yapmışlar akıl fikir, tövbeler tövbesi. Genişlemeye de umut kalmadı meh Oyundan bir anda soğudum böyle, cidden pes.. Isınmış mıydın ki Sam? :P Geyik bir yana, hoş olmuş bence, Merc'ler üzerinde biraz daha ağırlığımız olacak anlaşılan bu sefer. Itemları dışında da etki etmek hoş fikir sahiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 yandas hic sevmedim ben d2 de, me myself and me again.. heroyum nan ben banane sancho panzadan. geberip gidince ilki asla almadim bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 adam gibi giydirmezsen ölür tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Act2 mercler baya iş görüyordu, nightmare/hellde auraları sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 fanatism aura veren bow veriyorsun act1 hireling eline. gg sonra edit. yanlış hatırlıyomuşum :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Aluriel said: adam gibi giydirmezsen ölür tabi niye giydireyim baskasini, hepsi benim. satarim parasi bile daha iyi :) tek seviyorum ben nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 yeri geldiğinde 4-5 katına çıkıyor verdiğin hasar da o yüzden giydiriyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 yorulduğumda köye gidip 2 el tavla atabilmek istiyorum followerımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Dragonmax said: SenariouS said: ya en azından şu oyun için offical 1280*720 çözünürlüğü falan çıksaydı. 24" monitorde çok kötü durmasa bende direk geri döneceğim bnete Şair burada zengin olduğuna değinmiş. Sdf. yooo lan 24"ler 450 tl falan 2msleri. bide nerdeyse standart olmadı mı 1080pler masaüstü ekranlarda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 monitör sorun değil, bi kere alınıyor sonuçta ama ekran kartı yetişmiyor 1920*1080 için güncel oyunlarda ve yüksek detayda :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Aluriel said: monitör sorun değil, bi kere alınıyor sonuçta ama ekran kartı yetişmiyor 1920*1080 için güncel oyunlarda ve yüksek detayda :< bendeki sc2 yetiyor ıkınarak :) ama nedense magickada takılıyor oyun ilginç ya d3 gelince bi tane alınır yeniden asdfsdf ps: alıntı yerine özel msja tıklayıp yollamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 video'nun sonunda çalan müzik nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 o değilde sahane müzikleri olcak bunun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Kanuni said: yandas hic sevmedim ben d2 de, me myself and me again.. Melee iskelet nekro + yandaş = hell player8 Diablo bırak yandaşı bir tane bile iskelet öldüremeden mefta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 yancı olayını geliştirmeleri iyi olmuş. örneğin d2 throne of baal da barbarian oynuyorduk, bir dürü immune to physical damage moblar çıkıyordu, dükkanı kapıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 yoo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 herseye karsisin :) diablo 2 uzmani olmus adam diplomali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Kanuni said: yanlış olan herseye karsisin :) better now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ooo god mode.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar