SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 goldbären said: çıkacaksa yaz dönemi çıksın, yoksa işler aksar okullar uzar. ben mezun olayim sonra çıksın hatta askerlikten sonra falan. Acele etme blizzard reis yavaştan yavaştan yap oyunu no problem
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 mesaj bulunamıyore hatası ha bide nette yok demo indir falan die linkler var bazı yerlerde demosu çıkmadı oyunun.
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 EagleEye said: çıktımı bu noldu ya :P dayaklıksın hee. vurun beyler
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 EagleEye said: çıktımı bu noldu ya :P çıktı tabii ben oynuyorum. eve gel oynatayım sana da (:P)
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 SenariouS said: goldbären said: çıkacaksa yaz dönemi çıksın, yoksa işler aksar okullar uzar. ben mezun olayim sonra çıksın hatta askerlikten sonra falan. Acele etme blizzard reis yavaştan yavaştan yap oyunu no problem ben askere giderken yanı şeyi sölemiştin gelince çıksın falan filan. gittim sonra geldim sonra işe girdim sonra 1.5 sene geçti şimdi yurt dışına gidiyorum. gene aynı şeyi sölüorum hemen çıkmasın gelince çıksın die. zaten kasmamıza gerek yok daha çıkmicak işte belli. eheh. 2011 son bahar diyorum ben.
Suark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Roqq said: crafting var :O Edit : Videoyu görmemişim :) yok yok crafting yok, ama vendorumuz var craft eden =) mal mal kasmıcaz yanı oh :p of yaa of daha sc2 oynayamadım ben :/
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 nasıl olcak bu oyun merak ediyorum, town portal'ı bile kaldırmışlar. stat dağıtımı da olmayacak. e oldu olacak item loot'u da kaldırsınlar? tek bir itemımız olsun, level arttıkça itemın levelı da artsın. oh çok kolay oyun.
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 eksik bilgiyle yorum yapıyosun ya ayar oluyorum. şikayet etçek yer arıyosun resmen
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 mouseun sol tusunu bantlicaz, oyun biticek.
SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Aslında adam haklı stüdyolar artık salaklara(bkz:console gamer) hitap edecek şekilde oyun yapıyor ama ben Blizzard'ın bir kötü oyununu görmedim o açıdan iyi şeyler bekliyorum.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Ravensight said: eksik bilgiyle yorum yapıyosun ya ayar oluyorum. şikayet etçek yer arıyosun resmen hangi eksik bilgi yahu ne ayarı. town portal olmayacağı level'da yazıyordu. ayar olacaksan ona ol.
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Town portalı nasıl çözeceklerini bilmiyosun işte. gayet pratik bişey gelecek belki? 1 sene otur bekle abi
S-H Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 yanlış hatırlamıyosam waypointleri sıklaştıracaklar portal yerine,yani inventory dolunca gidip boşaltmak sıkıntı haline gelmeyecek,abuse edildiği yerler oluyormuş o yüzden kaldırılıyor not:bunları bi yerden okudum diye hatırlıyorum
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 pratik bişi istemiyorum işte town portal istiyorum. diablonun espirisidir o town portal. değişik maceralara yelken açar. gerekirse başın sıkıştığı yerde açarsın kaçarsın, gerekirse geride kalan arkadaşın için kısayol imkanı sağlarsın, gerekirse onlarca item çıkan yerde bir town yapıp gelmeni sağlar... bazen de yüzlerce yaratık aggrolayıp portal açıp arkadaşını o portaldan geçirip eşek şakası yapmaya da yarar. anladığım kadarıyla waypoint sistemini geliştircekler de, eski tadı gider ki.
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 SadGamer said: Aslında adam haklı stüdyolar artık salaklara(bkz:console gamer) hitap edecek şekilde oyun yapıyor ama ben Blizzard'ın bir kötü oyununu görmedim o açıdan iyi şeyler bekliyorum. Yuh, nasil bir genelleme bu.
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Bone said: EagleEye said: çıktımı bu noldu ya :P çıktı tabii ben oynuyorum. eve gel oynatayım sana da (:P) artislik yapma olm yeni bilgisayarım var alayına gidiyo :P
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 shader 3.0 oyunlarını çalıştıramayan bir pc vardı senin bi ara.
mardox Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 SadGamer said: ...salaklara(bkz:console gamer)... . lol sad & poor gamer :D
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 not this shitto again http://img230.imageshack.us/img230/4601/godgamer.jpg
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 if(god gamer == no lifer) cout<<"Poor olurum daha iyi.."< return 0;
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Ben sizi PC ile vaftiz ediyorum, ama asla unutmayın ki konsola tamah edenler cehennemde cayır cayır sims oynamaya mahkum olacaktır.. MCA - 13:16
Öne çıkan mesajlar