n0body Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bana da banada açıklama :P[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
hassand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 pm le kasmayalim yiyici ve verici olacak[signature][hline]My Command is Your Wish
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bak kardesim 1 saat sonra çarşım bitiyo arada sonucunu alalım valla firara sokacaksın beni[signature][hline][b]www.dragger.org [b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 arasana be kardeşim hastamısın belkide kız deliriyo şimdi telefonun başında nie aramıyo bu çocuk beni diye ya elki 1 kontörü fln var[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Ragnar, 14 February 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Bak kardesim 1 saat sonra çarşım bitiyo arada sonucunu alalım valla firara sokacaksın beni gelir anlatırım canım sen bornova jandarmada olan değilmiydin zaten:)[signature][hline]She's taking the best part of me I'm half a man with half a heart With nothing left to tear apart Half of me is walking around the other half is on the ground [i]My Website,My playlist,And My Love...
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 noldu son durum[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 akşam kızın oturduğu yere gidip dışarı çağıracağım.[signature][hline]She's taking the best part of me I'm half a man with half a heart With nothing left to tear apart Half of me is walking around the other half is on the ground [i]My Website,My playlist,And My Love...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 yani saplıktan çıktın ha :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: orc_lord, 13 February 2004 23:47 tarihinde demiş ki: arkansis acaba cin mi çarptı :) bittim burada ya! :)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bence gülme çok ciddi bir durum :-p bugece paticik din üyeleri seni sıkıştırmasın? :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 yuh aramadinmi yani lol diyorum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 şans dileyin gidiyorum may the power be with me[signature][hline]She's taking the best part of me I'm half a man with half a heart With nothing left to tear apart Half of me is walking around the other half is on the ground [i]My Website,My playlist,And My Love...
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bari bi gul alda git[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 cinlerim yardımında olacaktır :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 yürü be yürü be[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 evet biraz önce eve girdim.çağırdım Reci's e konuştuk bol bol. birbirmizi anladık iyi bi şekilde. düşünmem gerekiyor dedi peki nasıl istersen dedim ben de. olay bundan ibaret gerisi sonra gelecek.insallah.[signature][hline]She's taking the best part of me I'm half a man with half a heart With nothing left to tear apart Half of me is walking around the other half is on the ground [i]My Website,My playlist,And My Love...
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 hayırlısı olsun[signature][hline]Aket Atum Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 e hadi bakalım hayırlısı[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: BonePART, 14 February 2004 12:58 tarihinde demiş ki: caldırma olayını bulan sahsa kılım abi caldırana bende calsdırıyorum dogru duzgun arasın 3 kontor harcasın bide ben kontorlu deilim diy egıcık edenler war ki daha kıl zauhauh aynen :D[signature][hline]The Gelroth
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 çok güzel ya.. çok sevindim kız bütün teoerilerimi tersine çıkarttı :) çok sevindim senin için[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Venator Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: yosun, 14 February 2004 00:39 tarihinde demiş ki: Bakışma flm yalan öle kızlar varki sırf pislik olsun diye böle bakışıp flm sonra red ediyo. Ahanda aynen başıma geldi.[signature][hline]People should know when they're conquered Quintus - Roman General Gladitor [Bu mesaj Saendul tarafından 14 February 2004 23:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ee demekki denemeden belli olmuyor bu işler :D[signature][hline]The Gelroth
Venator Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bu arada konuyu tamamen okumadım, galiba mutlu son. Hayırlı olsun :)[signature][hline]People should know when they're conquered Quintus - Roman General Gladitor
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 diridirdin levi kizi evinin onune kadar birakir ve kiz o ilk opucugu kondurur ve son levi bence kabul eder hadi hayirlisi[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Öne çıkan mesajlar