ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Selam , Ben kendimi bildim bileli böyle hep sıcak ellere sahibimdir. Hatta soğuk ellere veya tene sahip birine yazın baya bi işkence yapmışlığım vardır. Ama bir kaç aydır ellerim katiyen ısınmıyor , buz gibiler her zaman. Sinir oldum. Huylanıyorum , üşüyorlar üstelik. Evde de eldiven takmayacağım tabi. Bu havada mı oha falan diyorsunuz da henüz gelmedim oraya ben burada da hava o kadar sıcak değil henüz , üşüyorum. Acaba dedim sigara içtiğimden mi böyle oldu , kan mı gitmiyor. yani başka bir yer de yok normal ama ellerim bileklerim ve kollarımın ufak bir bölümü özellikle de sağ elimde buz gibi. Uyuşuyorlar hatta soğuktan bilgisayara yapışık yaşamaya başladım sıcak diye :D Neden olabilir bu sizce ? Doktora gitmem gerekir mi? Yoksa geçer geçer diyip takılayım mı böyle ? (Zaten bir hafta sonra geliyorum sıcaktan ölücem muhtemelen anlatılanlar kadarıyla.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
>:D Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 el soğukluğu bulaşmış sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 uyuşuyorsa kanser olması muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 >:D said: el soğukluğu bulaşmış sana (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaoru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Karaciğerle alakası var diye biliyorum el soguklugunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Penthe sormak lazım o zaman. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 genel olarak kansızlıktan kaynaklanıyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Xo said: Penthe sormak lazım o zaman. :PHaha benim normal eller. El ile ilgili konulari Dela'ya sormak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 elin buz gibi dötün karpuz gibi.. diye bişi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 kansızlıktandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Kansızsızsındır. Elime kan gitmiyo sigara içtiğim için ne demek hahaha. Kalp krizini de dün geçirdim deseydin bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 benimki titriyo bazen daha kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ne bileyim lan aklıma bi tek o geldi -_- Kansız değilimdir yahu , üşümüyorum etmiyorum, rengim de yerinde. Eskiden anemi vardı demir eksikliği falan , nedir nasıldır biliyorum yani az çok ama sadece ellerin böyle olması sinri bozucu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 şokella nutella falan ye. faydasını görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 şöyle 2 hafta boyunca domates kırmızı et falan ye ya da boşver doktora git eminin vardı sosyal güvencen. ya da her ikisini yap yanaklar kırmızı kırmızı dolaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bence bişey olmaz, mevsimseldir, hemen panik yapma. bu sıcaklarda varsın ellerin serin olsun, yüzüne gözüne sürer, serinlersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 benim ellerim de her daim sıcak, kışın insanlar beni soba olarak kullanıyor, üşümüyorum zaten pek eheh sigarayla bağlantısı olmadığına emin olabilirsin benim üzerimden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 edit. yanlış okumuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 kansızlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Ahaha çözdüm olayı. Sigara kansızlık falan değilmiş. Laptop klavyesinde elleri barındırmaktan bilekler morarıyodu paso. Ellere kan gitmiyomuş bi süre sonra.Malum dik kenarları var klavyenin.Kendime normal klavye almam lazım sdf. Mesela şimdi uyandım ben gayet sıcak ellerim. Oley =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaoru Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 moriQ said: şokella nutella falan ye. faydasını görürsün. Her derde deva zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Hotdog said: benimki titriyo bazen daha kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 benim ellerde acaip üşüyor kışın,bide bi üşüdümü eski halini alması baya uzun sürüyor,sigaraya başlamadan aynıydı halada aynı,her sene check up a giriyorum anormal hiçbi değer çıkmıyor,bende bişey anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar