aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 cila da cekim mi abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 "Raining Blood" Slayer bunu çalmak istiorum gh3 alıp hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Biri bir ara bize gelip cookieleri silsin ya. İlke'ye söyledim yapamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 cookie çekti canım cookie! asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Biri amaç biri araç. Çok zıttım bu gece yatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 abi iyi geyik döndürmüşsünüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bugün geldi valla sabahtan beri ps3 başındayım, sol elim resmen morardı, acıdan kıvranıyorum. birde easy ile basladım mediuma geçtim epey zorlandım, keşke mediumdan başlasaydım diye düşünüyorum suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bu arada satmaya karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 çabuk pes etmişsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Abi bu oyunu oynamak gerçek gitar çalmaktan daha zor etmeyin eylemeyin ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Abi o lafı çok duydum da hakikaten öyle mi? Öyle diilse vurcam kendimi çünkü. En kötü gitarist bile HAYVAN olur çünkü bu oyundakinden zorsa gerçek gitar sdgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 kojiroh satabilirim sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Abi şöyle diyim ben gayet temiz çalabildiğim şarkıları millet gh de çalarken izleyince saygı duyuyorum yani. Youtube da aratın malmsteen in dream theater ın şarkılarını felan yapmışlar custom. ben gözümle takip edemiyorum o noktaları dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Ehe bende PS3 yok, olsa alırdım valla :P O zaman PS2'de GH2 gitarıyla oynayarken beni sinir krizlerine sokan Raining Blood'ı normal bi insanın çaldığından emin olabilirim artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 gh3 ps2 de de vardı 3 e niye çıkarmışlar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 PS2'de loading süresü aşırı uzun bi de online content olayı yok bildiim kadarıyla. PS3'tekinin en büyük özelliği odur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 valla bende 2 ile yazınca çotank diye açıyordu =) orjinali nasıl bilemem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar