Voys Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 *evin ne kadar kapısı penceresi varsa açıp tam kesişip ceyran yarattıkları noktada boxerla oturmak. *saat başı duş alıp kurunmadan bornozla oturmak. *en buyuk kağıt parçasına surata paralel sallamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Klima :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 cerYan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bornoz pis terletir be, hele ozdilek falansa boole bursa havlusuysa kalin kalin of bol soguk su icin, cok faydasi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 o cereyan olayı korkunç bir ishalle sonuçlanıyor. evet korkunç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 soğuk su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yada kardeşlerin salladıgı gazeteden yararlanmak :D biraz beleşçilik ama olsun kol yorulmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Ekmek said: Klima :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 vantilator ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 kolonya sürün klima karşısına geçin götünüz donsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yelpaze görevi gören 1 adet mouse pad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?25,1194914,page=1 Vaktinde yapmıştım sıkıntıdan. Faydalanan olur belki (pek zannetmem gerçi sdsdad) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 arkamda vantilator dönüo o bile kesmio :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mortis said: arkamda vantilator dönüo o bile kesmio :/ işte o durumda ben şöyle yapıyorum. salondaki klimayı açıyorum vantilörün kıçı koridora önü benim odama bakıcak şekilde kapının önüne koyuyorum böylece benim odam da buz gibi oluyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Ufo nun reklamlarda çıkan su puskurten vantilatorumsu şeysini kullanan, goren, deneyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 hasta eder o bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 haha su püskürtüp bi de hava veriosa harbi zatüretor olur o vantilator yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 taksimde küçük beyoğlu adında yenı açılan mekanda sokağa döşemişler o ufo nun şeysinden. açık havada saat 02:00 de götümüz dondu bildiğin titredik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 kefir için. gayet serinletici bir içecek. tadını beğenmeyenler için meyvelileri de var. bildiğin cozzz sesi çıkartıyor. hem sağlıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ben havuza giriyorum sıcaklayınca ama merdivenleri inmek zor geliyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 vantilatör koyuyorum da kafasını döndürmüyor sabit, nereme gelirse oram direk ağrımaya başlıyor rüzgar yemekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ya deliricem abimin nişanlısıyla kardeşi bizde neymiş klimayla uyuyamıomuş hanım die klima açamıorum 40 derece havada yaa.. yanıorm allaaaamm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 aktiftablet said: http://forum.paticik.com/read.php?25,1194914,page=1 Vaktinde yapmıştım sıkıntıdan. Faydalanan olur belki (pek zannetmem gerçi sdsdad) iimiş valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 obsesifik said: ya deliricem abimin nişanlısıyla kardeşi bizde neymiş klimayla uyuyamıomuş hanım die klima açamıorum 40 derece havada yaa.. yanıorm allaaaamm nasıl ya maks sıcaklıktada mı uyuyamiolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar