roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 GEd said: almanya, hitleri seviyorsan almanya da işin zor. almanlar çok gıcık oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 arkadaşım bu fantazik lafların arasına eklemek gerekirse bende japonya derim. ama işe ciddi açıdan bakmak gerekirse, sana çalışma izni vermezler. senin gibi çok adam var gitmek isteyen. ya çok aşmış bi bg'un olması lazım ki ordan sağlam bi şirket seni istemesi lazım yada 5+ yıl orda düşük ücretli çalışıp seni sineye çekmelerini beklemen lazım. bunlar zor işler ama gerçekçi bakmak gerekirse Kazakistan derim. %90 direk kabul edilirsin ve orda saygı görürsün. ayrıca en dandik amele 3000$ maaş alıyor. ve hemen herşeyi devlet karşılıo elektrik doalgaz vs.. benzin fln çok ucuz. Ayrıca kazakistan dünyada hummerla hummerın çarpıştığı TEK ülke. Kazakistan FTW, paranın akduktan sonra japonyaya geçebilirsin kanaatimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 SoulCube said: görende almanyaya ayak basınca direk 2500 euroluk iş veriyolar sanar. Babam almanyadan emekli.Orada işler nasıl yürür bilirim az çok. O yüzden hikaye o işler almanyada buradan daha zor yaşarsınız. adam işinin ehliyse veriyolar, yazdıklarından javanın kralıyım ,ingilizcem var dediğine göre böyle iş bulması muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 molvanya da iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 japonya. babayla kanka ol, kızı tokmakla, lokanta sana kalsın. hentai gibi hayat maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 malezya dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ya orası aslında çelişkili iyi sevişen japon bulmak çok zor bi kere. onun dışında japon kızları paraya bakıyor, ülkenin en gözde mesleği sumo güreşçiliği bu yuzden. sırf zenginler diye kızlar 300 tonluk sumocuları tercih ediolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 tey tey eski japonya mı kaldı sdfd yandan yemiş amerikanın az boyalısı kanada ya da avustralyaya git gideceksen.yasam standartı en yğksek ülkeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Kanada yı bende öneririm.Kendinle iç görüşmeye sokucam seni ama kafan basıyorsa eğer kanada da çok şahane yaparsın işini rahatta yaşarsın.Kanada iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Dotaya +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Joker said: Ayrıca kazakistan dünyada hummerla hummerın çarpıştığı TEK ülke. Kazakistan FTW, paranın akduktan sonra japonyaya geçebilirsin kanaatimce. hummer servisi yok diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Bizim evde kalabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Güney afrika gayet güzel bir yer.Afrikanın Amerikası gibi bir şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bence bi yere gitmeyecek :) gidip gideceği yaz tatilinde 2 ay maltada dil okulu. ama havadan tavsiye veriyoruz madem, ben de vereyim: avustralya. iklimi canada gibi buz değil, mis gibi. gidip iş bulma şansının en yüksek olduğu gelişmiş ülke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 çin, cek bauer in babasıyla takıl orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ukrayna diyen yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 quebec e git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 avustralya,kanada yada isveç diyorum bende :) japonya'da inanılmaz fazla çalışma saatleri.karınca gibi çalıştırıyolar.isveçteyim ben,burdan biraz bilgi vermem gerekirse,çalışma şartları,okul şartları,hayat şartları çok iyi.ayrıca avrupada ırkçılığın enaz olduğu ülkelerden birisi.ülkede baya fazla göçmen var,dolayısıyla kimse kalkıp sana "türkmüsün,iş yok" demiyo.IT tabanlı işlerde sadece ingilizce ile iş bulma imkanın var(master yapan bi arkadaş var bilgisayar bölümünde,12-13 € saatliği ile part-time çalışıyo). Bikaç link veriyim bi araştır istersen. www.studyinsweden.se www.studera.nu http://www.frmtr.com/yurtdisinda-yasam-ve-egitim/304257-isvecde-egitim.html http://www.turkemb.se/default.asp?id=22&ACT=5&content=19&mnu=22 buda orada master yapan bi arkadaşın blog'u http://www.celikalper.blogspot.com/ hadi kolay gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Martinik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Bende bilg. müh ü bitirince libyaya gidecem,halkı iran gibi yalnız sağlam ücret var,yalnız tek başına iş bulman zor şirket aracılığı vs ile gitmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Canada İsveç Hollanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bugün singapur konsolosluğunla konuştum baya ılımlı adamlar,canlarım benim. kazakistan filan düşünmüyorum para kazanıcam diyede o tarz biryerde yaşamayı düşünmüyorum. kanada tecrübesi olan arkadaşlarla konuştum ama onlar baya olumsuz konuştular çalışmak için. 2-3ülkeyi daha araştırıyorum sonuçları yazarım buradan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 UKRAYNA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar