Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Bu konuda bir dönem ödevi hazırlayacağım. Bana bu konuda önereceğiniz kaynaklar var mı?[signature][hline]"We have AK-47 for everyone."
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Benim ödevsitesinde en çok hiti almış bir haçlı seferi ödevim vardı.Ona bak eğer ödevsitesi.com hesabın varsa.Ben kendiminkinin şifresini hatta kullanıcı adını bile hatırlamıyorum ama gerçekten güzel bir ödev yapmıştım zamanında.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 eeeh vay vay. bi zamanlar tarih forumunda mesaj olmazken artik millet foruma odev yapmaya geliyor.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 utanmazlar arlanmazlar.[signature][hline]no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim.
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 werevolf tarih bolumunde belli bir post sayisina ulasmamislarin donem odevini yapmiyoruz. soyle birkac topice katil sonra hocanin tam sorusunu bas arkadaslar yapar odevi.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 said: unity100, 17 January 2004 23:07 tarihinde demiş ki: eeeh vay vay. bi zamanlar tarih forumunda mesaj olmazken artik millet foruma odev yapmaya geliyor. Acaba bunun unity100'ün cevap verme performansındaki düşüklükle bi alakası var mı? (-: Ne yalan söyliyim, insanın içindeki tartışma isteğini körelten bi dile sahipsin
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 tam tersi olmus gimli. ben geldigimde tarih kisminda 3-4 gunde bir post oluyordu. ayrica tartismak isteyen de gayet guzel tartisabiliyor ilgi topiclerde gordugun gibi. fakat bir kisi cikip da muhabbetine harasman, itham ve yergiyle baslarsa onun da tartisma istegi korelirse korelsin be abi.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Elimde lise seviyesinde hazırlanmış bir döküman var. 11 sayfa felam.İstersen mailına atarım.[signature][hline]darkspade
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: unity100, 19 January 2004 08:36 tarihinde demiş ki: ...harasman... lan yuh artık be! aştın kendini valla! :P[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 simdi dokuman okumaktan ziyade digest daha onemli benim icin. cunku detaylara girmeden bi genel gorus edinmek gerek herseyde. ornegin ortacagda falanca filancaya teknik ya da tarafsiz anlatimlarla anlatan bir kaynaga girmeden once, tarafli da olsa bir sahsin onceden hazmetmis oldugu komple bir vizyonu almayi tercih ederim. tarafli yonler zaten cogunlukla aninda belli olur, belli olmayanlar da zamanla farkina varilarak halledilir. horasi sikistiriyoruz ama yan ciziyor gordugunuz gibi bunun icin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 harrass starcraft oyununda cok kullanilan bir taktiktir. terimlesmistir artik. ordan seettim.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Valla gimli unity ile en çok tartışanlar da ilk 10'dayımdır ama her zaman unity ile tartışmaktan zevk alırım hatta son mesaj unity ise büyük bi heyecanla geliyorum konuya en azından diğerleri gibi acayip ithamlarda bulunmuyor söylediklerine göre sana cevap veriyor bi başka konuda ki yorumlarına göre değil yani hakkını yemeyelim unity'nin.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 starcraftta kullanılan bişeyin terimleşmiş olması ayrı bi güzel. ayrıca terimleşmişse niçün orjinal halinde kullanmıyosun ki? jargonlar öle kullanılır çünki :P said: unity100, 19 January 2004 17:03 tarihinde demiş ki: ...digest... ehe bu da süpermiş said: unity100, 19 January 2004 17:03 tarihinde demiş ki: horasi sikistiriyoruz ama yan ciziyor gordugunuz gibi bunun icin. bunu anlamadım galiba? samurai mevzuundan mı bahsediyosun?[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 19 January 2004 17:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Faerdun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 haçlı seferleri konusunda okuyabilecegin çok kitap var
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: horacegoesskiing, 19 January 2004 17:30 tarihinde demiş ki: said: unity100, 19 January 2004 17:03 tarihinde demiş ki: horasi sikistiriyoruz ama yan ciziyor gordugunuz gibi bunun icin. bunu anlamadım galiba? samurai mevzuundan mı bahsediyosun? japon tarihi digesti[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ha historikal digest. tamam :D[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
elle_iphe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 geçen seneki dönem ödevimdi 100 sayfalık fotokopi çektirdiim bi kitap vardı ama tarih hocasında şu an ödev malesef.. istersen mail at belki hocaya ulaşabilirim[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 haçlı seferi bilmem kaçıncı papanın kralları kışkırtması yüzünden başlamıştır.Tabi bu kışkırtılan krallar ordularıya dalsalar dahi bişi yapamamışlardır ondan sonra işte papaya güven kalmamıştır.Yok öyle yok böyle derken millet haçı seferlerinden bıkmıştır.Ondan sonra zaten reform fln gelio mezhepler ortaya çıkıo sen bi papanın ismini bulursun bide kaç tane haçlı seferi yapıldığını bu işin içinden rahat çıkarsın:)(çok güzel anlattım:P)[signature][hline] =Nothing For Everything=
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Vall medieval oynarken çok işe yarıyo bütün stratejik müslüman kentlerini alıyorum..:)[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Merlot Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 . [Bu mesaj karakedi tarafından 12 February 2004 13:46 tarihinde değiştirilmiştir]
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: Merlot, 10 February 2004 13:35 tarihinde demiş ki: unity100, bi siktir git oooooo bayram is guc tatil bi iki hafta girmedik gormeyeli paticik kullanicilari harbiden de medeni adap konusunda mertebe ustune mertebe asmis, asilmadik limit birakmamis. bu cici mesajla hicbir adminin modun ilgilenmemis olmasi da ne kadar enteresan bir durum.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 ahahahahahahha lol. Arkadaş fazla açık ve net konuşmuş. Ancak benim bu konuya girmemdeki ana sebep daha bugün unityyi anmıştık ne oldu bu adama öldümü kaldımı amerikaya mı sığındı ne oldu uzundur sesi çıkmıyor diye :-) Neyse sağ salim aramızdaymış sevindik zira forumun tadı çıkmaz sensiz unitycim.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 is guc, hayat memat para. forumda baba parasiyla ittihatci, kafatasci, fasizan vs olabilme luksune sahip bircok gencin aksine maalesef boyle durumlarimiz var. ama idare ediyoruz artik durumu.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
barasar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Merlot, 10 February 2004 13:35 tarihinde demiş ki: unity100, bi siktir git vay be! DAĞDAN GELİP BAĞDANKİNİ KOVMANIN SANAL DÜNYADAKİ KARŞILIĞI BU OLSA GEREK.[signature][hline]*!Birde bakar ki kimseler kalmamış...*
Merlot Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: barasar, 12 February 2004 01:35 tarihinde demiş ki: said: Merlot, 10 February 2004 13:35 tarihinde demiş ki: unity100, bi siktir git vay be! DAĞDAN GELİP BAĞDANKİNİ KOVMANIN SANAL DÜNYADAKİ KARŞILIĞI BU OLSA GEREK. Sen once capslock'u kapa.[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim; Fethi zor , Fatih'i tek ...
Öne çıkan mesajlar