Cons Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 barbu said: fede said: lan bi erkeği tavlamak nası zor olabilir lan gel diyince geliyolar abi bu benim icin gecerli degil iste ya. cok igrenc bisi ama gozunun ustunde kas var diye begenmiyorum kızları. hayır bi de hani o kız belki benim 2 katım iyisine layık o derece. belirli kriterlerim var onlar dısına cıkamıyorum. bok gibi bisi http://img443.imageshack.us/img443/8373/1277509568858.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 mamothus said: peki kimle seks yapicam? kendinle. sen aslında yoksun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 obsesifik said: tanıdıktan sonra.. evet.. çıkardım hatta evlenirdim.. verme konusuna gelince o konuda erkeksi düşünemiorum daha o kdr erkek hissedemedim kendimi :D beyler adam bayan. ben de direk kendimle çıkardım ya, ne güzel olurdu benle çıkmak....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ilik gibi çocuğum, ilk gün verirdim kendime. Gerçi benim kız halim de taş olurdu, o halimle bu halime verir miydim merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 kendime cikardim. yok hayor kendimle cikabilmem icin, kör ve sagir olmam gerekiyo asdfjkdskjgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ben nilin kendisiyle çıkardım, çıkmakla kalmaz bi de inerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 WAT? sen memeli olan herkesle cikarsin zaten düdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ineğin de memesi var ama onları kesip yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 :( ay cok canisin sükrüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 erkek olsam ben de nille çıkardım valla taş gibin kız. hemi de iyi. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 yok lan valla cikmak istemezdiniz. konuyu bana cevirmeyin sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 isterdim lan sanane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 çıkmak istemekle kalmaz çıkardım bide üstüne kendimi süründürürdüm akıllanayım diye :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 iyi tamam. o zaman cok etkileyici bi cikma teklifi edin, düsünürüm. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 "benimle çıkar mısın ?" ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Süt gibi kız olurdum valla.Ne çıkçam peşmerge tipli biriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 benimlen bir hamburger yer misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Ben nil'in küçüklüğüyle akraba düğününde kesişen mahallenin yaramaz çocuğu olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Bella said: erkek olsam ben de nille çıkardım valla taş gibin kız. hemi de iyi. mis. kiz olsam cikardim ben, benden 10 kat delikanli cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ahaha eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Eyw afdfasdfagads.Adam galiba haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 evet onu söylerken sol elimi ''killi'' bögrüme götürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 çıkardım. (gey mi oldum lan şimdi?! zxdhbvsd) ama çabuk sıkılırdım kendimden, her şey aynı olurdu çünkü 1 gün sonra öldürürdüm öteki kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar