Baluu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 şıvanşıtaygırın içi gitti yavrum nasıl bakıyordu kupaya öyle :D kız arkadaşına kupa sözü verdi herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 gece evde unutur o kupayı. sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 zavallı lahm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Patla Merkel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Alcadras said: gece evde unutur o kupayı. sdsf >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ortasahası çok sağlam felan filan diyip fenerbahçe'ye bağladılar işi ama, kim olduğu hakkında bişi demediler.. Fenerbahçe'ye bi transfer haberi daha mi var acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Acaba İspanya kralı soyunma odasına girmek isterse, Aragones yine almamazlık yapar mı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 iyi oldu iyi. Yalnız almanlar odun geldi odun gidecek lan insan iki üzülür yere yatar mal gibi baktılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Baluu said: ortasahası çok sağlam felan filan diyip fenerbahçe'ye bağladılar işi ama, kim olduğu hakkında bişi demediler.. Fenerbahçe'ye bi transfer haberi daha mi var acaba ? Senna için diyorlar sanırım Marco'nun gitmesi durumunda...Adam Marco'yu hem tip hem oyun olarak aratmaz,hatta piyasası yüksek genç bir yetenek olsa direk turnuvanın adamı o seçilirdi ama yılların emekçisi Senna işte.Sessiz sedasız toparladı İspanya'nın orta sahasını tek başına.Xavi,İniesta,Silva ileri koşarken resmen one-man-stand yaptı orta sahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 şiir gibi yorum bullet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 pirates of the carribean ost miydi la o? show tv anahaberin de ost'si o. çalmışlar, saldırın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 schweinsteigerin icnde patladi iyi oldu ispanya daha cok gol de atabilirdi bence sanssızlıklar yaşadılar o bakımdan. 5-0 bile bitebilirdi iyi oldu iyi gracias Espana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 toggie said: pirates of the carribean ost miydi la o? show tv anahaberin de ost'si o. çalmışlar, saldırın!!! atvnin abi direk o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Zaten güzelim şarkılardan soğutuyorlar öyle haberlerde kullana kullana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 skoru bilmiyorum ama tahminim 4-1 ispanya aldı. doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bi de god of war ost var o daha imba. edit: gof ne ya, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 forgiver said: futbol ispanyolların 10 turnuva oynayıp sadece birini almanlara çakarak kazandığı bir oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ispanya sonuna kadar hakketti hll olsun adamlara çok güzel futbol oynadılar almanlara hiç üzülmedim ama ballack'a yazık kardeşim kaçıncı oldu bu. kupa maçına çıkıp kaybediyor sürekli sayamadım valla ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Dev said: skoru bilmiyorum ama tahminim 4-1 ispanya aldı. doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 fernando torres favori adamım oldu cnndeki kadın ispanyadaki spikerle flort etti acıktan bu arada canlı yayında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Scheriff said: ispanya sonuna kadar hakketti hll olsun adamlara çok güzel futbol oynadılar almanlara hiç üzülmedim ama ballack'a yazık kardeşim kaçıncı oldu bu. kupa maçına çıkıp kaybediyor sürekli sayamadım valla ben Almanya ile 2002'de dünya kupası finali. Leverkusen ile 2002'de Alman kupası ve CL finali.(Ki o yıl şampiyonluğuda final gibi haftalarda kaybetmişti Leverkusen) Chelsea ile 2007 CL finali Şimdi de bu. Ben saydım senin için hehe.Adam bahtsız harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 SKOR NE BE, YAZMIYOR HİÇ BİR YERDE ZATEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ömer üründül neden kameraya bakmıyor? ruh hastası mı bu adam ddfsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Dev said: SKOR NE BE, YAZMIYOR HİÇ BİR YERDE ZATEN 1-0 torres Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 oh be. az atmışlar, 4 tane bekliyordum ben en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar