Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 sadfasdf niye böyle insanlar hayatta ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Şanslısın gene. Bende aynı şeyi bir sınıfta kıl oldugum bir mala 2-3 sene önce yaptım ama olay şöyle gelişti. Explorer i ac ---> "sex hikayeleri" yz arama barına ---> ara butonuna tıkla ---> sitelerin birinden bir gay hikayesi c/ple ---> sonunda verilen mail adresini arkadaşın mail adresiyle degiştirip "18- pasifim olgunlara bayılıyorum" şeklinde not düştüm ----> değiştirilmiş hikayeyi diger buldugum sitelere yolladım. Haftasonu geçtikten sonra mal eleman sınıfta beni msn e ibneler ekledi deyincede sınıfça kopmuştuk asdasd. YAnlız düşünsene sen ben erkegim esen bunlar en fazla kızıp küfredip msnden silerler, gay die yollayınca oyle bir opsiyonunda olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 prucan geçmiş olsun. böyle yapanları bulup kıymık kıymık parçalara ayırıp, gaylerin önüne atıcaksın. @bleda2 çok ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 huahua.. itiraf ediim ben yaptım. LoL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 yurtdışına dahi sıçramış msnim fernando just sent you a nudge. * fernando says: oi liga cam - che vanilla =d says: who r u? * You have just sent a nudge. * fernando says: fuck me * fernando just sent you a nudge. * fernando says: my ass hole * fernando just sent you a nudge. * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 enternasyonal caziben var bebeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 oha yalnız, sadece oha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 benim msni kim verdi lan, 1 haftadir gunde ortalama 25 kisi listesine ekliyo, bide msn acinca onlari bloklamaya kasiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 valla ben olsam bana yüklenirdim ama ben yapmadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Muasudhauah dağıldım ya =) kusura bakma PrudenT ama komik :D dakka başı ekliolar demi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ben yaptım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 :D:D:D:D:D ahahaha yazık lan dsfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar