Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 sadfasdf niye böyle insanlar hayatta ya :D
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Şanslısın gene. Bende aynı şeyi bir sınıfta kıl oldugum bir mala 2-3 sene önce yaptım ama olay şöyle gelişti. Explorer i ac ---> "sex hikayeleri" yz arama barına ---> ara butonuna tıkla ---> sitelerin birinden bir gay hikayesi c/ple ---> sonunda verilen mail adresini arkadaşın mail adresiyle degiştirip "18- pasifim olgunlara bayılıyorum" şeklinde not düştüm ----> değiştirilmiş hikayeyi diger buldugum sitelere yolladım. Haftasonu geçtikten sonra mal eleman sınıfta beni msn e ibneler ekledi deyincede sınıfça kopmuştuk asdasd. YAnlız düşünsene sen ben erkegim esen bunlar en fazla kızıp küfredip msnden silerler, gay die yollayınca oyle bir opsiyonunda olmuyor.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 prucan geçmiş olsun. böyle yapanları bulup kıymık kıymık parçalara ayırıp, gaylerin önüne atıcaksın. @bleda2 çok ayıp.
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 huahua.. itiraf ediim ben yaptım. LoL !
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 yurtdışına dahi sıçramış msnim fernando just sent you a nudge. * fernando says: oi liga cam - che vanilla =d says: who r u? * You have just sent a nudge. * fernando says: fuck me * fernando just sent you a nudge. * fernando says: my ass hole * fernando just sent you a nudge. *
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 enternasyonal caziben var bebeyim.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 benim msni kim verdi lan, 1 haftadir gunde ortalama 25 kisi listesine ekliyo, bide msn acinca onlari bloklamaya kasiyorum.
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 valla ben olsam bana yüklenirdim ama ben yapmadım :D
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Muasudhauah dağıldım ya =) kusura bakma PrudenT ama komik :D dakka başı ekliolar demi :D
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 :D:D:D:D:D ahahaha yazık lan dsfsdfsdf
Öne çıkan mesajlar