Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkında izlenimler

Malkochoglu

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaşlar bişi sorucam bi gariplik var çünkü şuan lvl 75 in ortasındayım ve sadece bir kere grind olayına girdim oda 62 de falandı onun dışında hep quest yaparak level aldım,villaları 1er kere yaptım 70 sonrasındada kheshata daki billboardaki wanted questlerini yaptım(bunları her gün yapıyorum) onun dışında şuan onlarca questim var grup questi olduğu için pek zaman bulamıyorum
burdan okuyorum insanların nasıl questsiz kaldığını ve açıkcası şaşırıyorum 8-)
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun şu ki Conan bizi en dandik görevleri yapmak için dahi zorluyor, 3-5k xp için haritanın bir ucundan diğerine gitmemiz gerekiyor.

Eskiden nasıldı MMORPG'lerde bu durum bilmiyorum. Ama WoW'un insana özgürlük veren ve dilediği bölgeden görev yapmasına olanak tanıyan yapısından sonra çok baskıcı geldi bu yöntem.
Sosyal ağlarda paylaş

jungle said:
ya arkadaşlar bişi sorucam bi gariplik var çünkü şuan lvl 75 in ortasındayım ve sadece bir kere grind olayına girdim oda 62 de falandı onun dışında hep quest yaparak level aldım,villaları 1er kere yaptım 70 sonrasındada kheshata daki billboardaki wanted questlerini yaptım(bunları her gün yapıyorum) onun dışında şuan onlarca questim var grup questi olduğu için pek zaman bulamıyorum

jungle wanted görevleride bir çeşit grind değil mi? gerçi güzel exp veriyorlar görev sonunda :)
Sosyal ağlarda paylaş

grind doğru diyorsun ama yazdığım gibi wantedleri sadece lvl 70 dan sonra her gün yapmaya başladım oda oynama saatlerimin kısıtlı olması ve grup questlerinin uzun soluklu olması ,kimseyi questin ortasında healersız bırakmak istememem,bence oyundaki en büyük sorun level alma kısmında kheshata nın tek lvl 80 bölge olması ve khes. teki questleri çoğu group questler,gerçi bunda bir yanlışlık yok insanları solo oyundan çıkartıp grup kurmaya ve diğer avatar çeşitleriyle oynamaya öğrenmeye zorluyor ama benim işler çok yoğun :( pek zamanım olmuyor
Sosyal ağlarda paylaş

avantajları ve dez avantajları var,avantajları istedinmi çok rahat grup kurabiliyorsun çünkü bütün lvl 72 ve sonrası kişiler orda :D, dez avantajıda bazen rus corp yada diğer ganking guidler özelliklede 2. res point olan khes. city i ele geçiriyorlar ve chain olarak instance değiştirmek zorunda kalıyorsun :) tabi ben değiştirmiyorum genelde kaçmaya çalışıyorum böyle KAÇMA konusunda practice yapmış oluyorum tabi bu bana bütün 5 dk lık skillerimi kullanmama mal oluyor ama genede güzel oluyor arkdamda beni öldürememiş 5 lvl 80 bırakmış olmanın verdiği zevk hiç birşeye değiştirilmez :D

bir şey kesin lvl 75-80 arası kontent çok kısıtlı ve işimiz zor eğerki beraber oynadığınız bir grubunuz yok yada guidiniz kalabalık değilse çünkü solo quest nerdeyse yok (wantedler ve her lvl atladığınızda aldığınız 1-2 quest harıcinde)
Sosyal ağlarda paylaş

biz soulstorm da oynuyoruz orda eskiden feci gangleniyorduk. ama artık guild raid modunda pve ye gidiyor ve sağlam dönüyor. bide dost guild varsa etrafta iyi oluyor.

bide 55-60 için hiç bi yer yok yani. acılar çekiyor insan. adam gibi quest yok. raidle ancak level atlıyabiliyorsun. neyseki o kısmı atlattım oh be diyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

odiflame said:
jungle said:

jungle wanted görevleride bir çeşit grind değil mi? gerçi güzel exp veriyorlar görev sonunda :)

wanted questleri grind in tanrı modu, 20 mob kes onun sonunda 20. mobun exp olarak sana 5 mob kesmiş kadar exp veririm... bumudur yani.. yapmadığım tek quest tarzı bu, bikere repeatable olmasından belli, iyi exp verseydi başka quest yapmaya gerek kalmazdı dimi.
Sosyal ağlarda paylaş

anlatamadım galiba dostum,şuan quest logum full ama ne yazıkki işten zaman ayıramıyorum şantiyede şehir dışındayım ve oturup 2-3 saat başından kalkamdan oynayamıyorum,bu yüzden ilk defa (dikkat et) ilk defa wanted questleri lvl 70 den itibaren başlıyarak repeat etmeye başladım,eğer ki 2-3 saat kesintisiz oyun oynayabilecek zamanım olsa dönüp bakmam bile wantedlere çünkü şuan için wanted questleri alabilmek için quest silmek zorunda kalacak kadar sarı turuncu kırmızı questlerim var. umarım daha açıkca yazabilmişimdir.
Sosyal ağlarda paylaş

QoS said:
odiflame said:
jungle said:

wanted questleri grind in tanrı modu, 20 mob kes onun sonunda 20. mobun exp olarak sana 5 mob kesmiş kadar exp veririm... bumudur yani.. yapmadığım tek quest tarzı bu, bikere repeatable olmasından belli, iyi exp verseydi başka quest yapmaya gerek kalmazdı dimi.

iyide normal görev olupta bu görevlerden az xp verenler var .ayrıca bazen grind yapmak gerekiyor görev kalmıyor v.s.bu tip görevler daha iyi oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

The Catacombs L40-66 (Quests around 58+) dungeon
(From Old Tarantia -> Tarantia Noble District -> The Catacombs)

Eiglophian Mountains L50-60
zone
(From Old Tarantia -> Conarch Village -> Conall's Valley -> Field of the Dead -> Eiglophian Mountains)

Cannibal Caves* L55+ dungeon solo
(From Old Tarantia -> Conarch Village -> Conall's Valley -> Eiglophian Mountains -> Cannibal Caves)

Atzel's Approach L60-75zone
(From Old Tarantia -> Conarch Village -> Conall's Valley -> Field of the Dead -> Lacheish Plains -> Atzel's Approach)

Thunder River L60-70zone
(From Old Tarantia -> Wild Lands of Zelata -> Poitain -> Thunder River)

bence buralara bi bak :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...