Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla kesinlikle çok etkileyecek WARın çıkışı çünkü şu an bizim serverda hayat durmuş halde. Deminde Kheste 3 kişi terör estirdik. Daha doğrusu bizden başka oynayan o zonedaki 3 kişiyi kestik 1 saat ve sonra kaçtılar.
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:
ordaki eser'i gördüm ne oluyor dedim :p

ben zaten 1 ayda filan heralde 80 olmuştum aynı şekilde alt la oynuyorum ama assasin ile pvp yapmak çok eğlenceli olucak diye boostlatıcam karekteri kesinlikle :p

bu arada darksun sen satanjager diye birini tanıyor muydun?

Hehe evet bayağı uzun zaman oldu yanlız, ne klan iydi unuttum bile (redeye mıydı acaba?), 10 sene felan olmuştur rahat.
Mesaj tarihi:
Masticore said:
Darksun said:
Ben bayağıdır sırf raid/dungeon için giriyorum, alt oynamak uzun süre önce baydı. Oyun çok eksik denildiği gibi ve bu adamlar kağnı gibi, hala content patchden eser yok.

bir alan yetkilisinin beyenmesede sövmemesi lazım :)

Alan yetkilisi olmam oyuncu olduğum gerçeğini değiştirmiyor, burada sadece düzen sağlamak haricinde bir yükümlülüğüm yok =P Onun dışında içimden nasıl geçiyorsa söylemezsem buradaki insanlara saygısızlık =)
Mesaj tarihi:
tantun said:
Absolut said:
Bütün keshte 2 kişiydik dün. Ben ve birde 74 guardian.

oha ya o kadar oldu yani :/ war ve yeni wow exp. mahvedecek AoC'yi sanırım

AoC kendi kendini dövdü fatalty'sini War ya da Lich King yapıcak.Ne umutlarla başladık be yazık oldu.
Mesaj tarihi:
ben böyle düşünmüyorum wow insanlar oynamaya devame etsede artık zamanı geçmiş bir oyun warhammer online ise çamur grafikelre sahip ama eylenceli bir oyun (aoc için büyük tehdit)Fakat umuyorumki funcom şu yeni content patchlerini çıakrır ve artık pvp sistemleri aktiv duruma geçer oyunun epey güzelleşeceğinden şüphem yok
Mesaj tarihi:
1 ay felan staj sebebiyle ara vermiştim.Geldiğimde yeni bir karakterle başladım şimdi işler yolunda gidiyor.Daha önceden rastladığım bir sürü bug , eksik giderilmiş gibi.Ama genede daha bir sürü şeyi düzeltmeleri lazım.Bu normal bir period.

Oyunun şuan da baymasının sebebi insanların delicesine kasıp bir anda 80 level olmaları.3-4 günde 80 olanlar vardı yanlış hatırlamıyorsam.Sağlam kasanların çoğu 1-2 haftada 80 ledi karakterleri.Böyle bir şeyi yapımcılar heralde düşünmemişti. Düşünmüş olsalar daha hazırlıklı çıkarlardı sanırım.Bir yandan var olan bugları çözüp , eksik şeyleri tamamlamaya çalışırken bir yandanda event koymaları oldukça güç.Ha dersenizki onu para almadan önce düşüneceklerdi , onada katılırım.

Ama hala iddia ediyorum , daha bu oyunda yapılabilecek çok şey var. Ben halen ilerisi için ümidimi kaybetmedim. Pvp patch i ve contentler geldiğinde daha güzel olacak herşey.

Şu an oyundan pek zevk almayanlar 1-2 ay ara verdiklerinde daha eğlenebilirler.Benim biraz zorunlu oldu ama geri geldiğimde bazı şeylerin düzelmiş olduğunu görmek daha mutlu etti beni.En azından gereksiz yere sinirlenmelerim geçti.
Mesaj tarihi:
bu gibi durumlar bütün oyunlarda oluyor.geçen sene nisan ayında lord of the rings online başlamıştı.guildimizde çoğu kişi 21 günde inanılmaz bir sürede sabah akşam oynadılar üst levele ulaşıp, oyunda content yok, raid yok pvp yok dediler ve oyunu 6.haftasında wow dan güzel oyun yokmuş diye wowa döndüler.bu tip vakalar genelde her oyunda oluyor.kısa süre için üst level olup şu yok bu yok deniliyor ne yazık ki.

he lotro ne oldu anlatayım.14 nisan 2007 deki lotronun 2 katı büyüklüğünde bir contente erişti.bir sürü mekan eklendi ve halada ekleniyor.zaman gerekli sabır gerekli.sonuçta online oyunlar hiç bir zaman tam olarak çıkmıyorlar.
Mesaj tarihi:
oyun 64 bit değil kabul ediyorum.fakat windows vista 64 biti kurdum.pc sistemim amdx2 4200 4gb ram(yakında 6 olacak) 8800gt, vistadan sonra ne gri map oldu, ne crash oldu, ne client kapandı, nede clientimde eski patchları tekrar yükleme sorunu baş gösterdi.bütün sorunlarım çözüldü ve buna karşılık tarantiada 20 fps alan ben şimdi 35 alıyorum.grafikler daha bir güzelleşti, takılma olmuyor atık.demek ki bazen problem oyundan değil, xp dende kaynaklanabiliyormuş.funcom oyunu tamamen vista için yapmış gibi gözüküyor.oyunda gri map sorunu var memory leak var demeden önce herkes kendi sistemi ile oyun uyuşuyormu onu bir kontrol etsin.
Mesaj tarihi:
stinger said:
Ama hala iddia ediyorum , daha bu oyunda yapılabilecek çok şey var. Ben halen ilerisi için ümidimi kaybetmedim. Pvp patch i ve contentler geldiğinde daha güzel olacak herşey.

bir zamanların swg forumlarını hatırladım, huzunlendim bir an
Mesaj tarihi:
Swg nin patlama olayı biraz daha farklı.Bence o olay Aoc de olmaz gibi .Bu kadar pozitif bakmamın sebebi esasen ana unsurların beni tatmin etmiş olması.Beni bağlayan özellikler

- +18 yaş sınır.İlla küçük yaşta olup bir şekilde oynayan da vardır ama şu sınır oyunun oyuncu kalitesini arttırmış bence.

- Sesler , müzikler .Oyundaki belki en güzel kavram.Müzikler direk atmosfere sokuyor insanı.

-Grafikler, her ne kdar yüksek sistem istesede genel itibari ile bizi çocuksu grafiklerden kurtarmış, eğer iyi bir sistem varsa hakkaten hoş grafikler ve efektler var.

-Fatality, oyundaki en zevkli şeylerden biri.Hiçbir MMO da olmayan bir şey.

-Siege olayı , Mamut ve gergedanlı dev siege ler oyunun bence belkemiği olacak.Şu an itibari ile kastırıyor ama düzeltilmeyecek şeyler değil.

-Conanın var olması.

Şimdi durum itibari ile buglar ve belli leveldan sonra kasmak için görev eksikleri var.Bunlar bayan şeyler olsada, oyuna asıl etkiyecek şeyler değil.Biri çıkar der "ben dövüş sistemini sevmedim" o zaman sevmemiş kabulümdür derim.Ama bug var oyunda oyun kötü demek doğru değil.

Şuanda oyunda eksikler baya giderildi belli level a kadar.Tek eksik oyun sonu eventlerinin ve pvp sisteminin konmamış olması.
Eksikler giderildikçe yani bir insan oyuna başlayıp çok küçük buglar hariç 80 level kasabileceği zaman geldiğinde(ki bu çok zor bişey değil)yapımcıların bir sonraki hedefi oyunu nasıl daha eğlenceli hale getireceğiz ve nasıl oyuncu tutacağız mantığıdır.Temel eksikler giderilirse belli aralıklarla yenilenen event olayına girilecektir.Bu yüzdendirki benim halen beklentim çok AoC de.

Namessar said:
stinger said:

bir zamanların swg forumlarını hatırladım, huzunlendim bir an
Mesaj tarihi:
Oyunun başıyla şimdi arasında baya bir fark var.Özellikle bir çok buglı olan veya olmayan görevler düzeldi.Karakterler daha çok dengelenmeye başladı.Tabi bir eksik illa var , olacaktırda ama ilk zamanlara kıyasla oldukça fazla bir düzelmeden bahsedebiliriz.Zaten ilk çıktığında beta tadındaydı biraz oyun, şimdi bazı şeyler oturmaya başladı.

Siege yapmadım ama ilk yapıldığında fps nin yerlerde süründüğünü söylüyorlardı , şimdi öyle birşeyden bahsetmediklerine göre sorun çözülmüş anlaşılan.

Ayrıca hafta pvp yaması gelecek.O yamada 80 level alternatif dungeonlarda konulacak.O yamadan sonra gelişmelerden bahsedebiliriz.
Mesaj tarihi:
bu oyunda en büyük eksik çekicilik şimdi çekicilikten kasatım ne ? lvl 80 epic giymiş adamları görüyorum hala çingene gibiler setler olsa karakteri kendine has sadece kendin gibi yapabilsen çok daha iyi olacak epic item'ın var ama lvl 60 a benziyorsun...insanda farklı bi his lazım yani dungeona girmenin anlamı bir azda setlerin görünüşleridir.
2 gün önce siege yaptım fps ne çok kötüydü ne iyiydi orta seviye...
Mesaj tarihi:
PvP Patch geldi, kaosla beraber ama düzelecektir ceza sistemiyle. PvP itemlari ve vendorlari eklendi.

Battlescarda şimdiye kadar 4 siege katildim, her patchle dahada düzeltiyorlar. Oyunun geleceginden ümitliyim. İnşallah dahada iyi olur.

full dü son siege, iki tarafinda raidler. Kasması normal engellemek istiyosaniz particle effectleri kapaticaksiniz.

Siegelerin belkemigi tamamen katapultlar ve organizasyon. Mamutlar ve Rhinolar okadar etkilemiyolar. Ayrica hantal olduklarindan kolaylikla indirilebilinirler.
Mesaj tarihi:
Cassander said:
PvP Patch geldi, kaosla beraber ama düzelecektir ceza sistemiyle. PvP itemlari ve vendorlari eklendi.

Battlescarda şimdiye kadar 4 siege katildim, her patchle dahada düzeltiyorlar. Oyunun geleceginden ümitliyim. İnşallah dahada iyi olur.

full dü son siege, iki tarafinda raidler. Kasması normal engellemek istiyosaniz particle effectleri kapaticaksiniz.

Siegelerin belkemigi tamamen katapultlar ve organizasyon. Mamutlar ve Rhinolar okadar etkilemiyolar. Ayrica hantal olduklarindan kolaylikla indirilebilinirler.

katılıyorum . Ama WAR bizden epey kan emecek :S
Mesaj tarihi:
Warhammer için gidip gelen çok kiş oldu. Çogunlugun fikri " The Biggest fiasco i have ever seen " gibi :) ben halimden memnunum, giden gider kalan saglar bizimdir. Oyunu alanlarinda ilk başlayanlarin çekmesi gereken sıkıntılari oldugunu unutmamak gerekir. Hiç bir online oyun tam anlamıyla bitmiş çikarilmaz. AoC nin gelecegi parlak.
  • Yeni Oluştur...