Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkında izlenimler

Malkochoglu

Öne çıkan mesajlar

odiflame said:
Udinen said:
http://wowriot.gameriot.com/blogs/Epidemic-Obesity/Funcom-Investors-Jump-Ship-as-Age-of-Conan-Founders/

udien iyiki değin.bende aoc yi bırakmak istiyordum.hisselerim düşmüş.bir funcom yatırımcısı olarak hemen wow a geçeyim.saol verdiğin finansal analiz için.wow tier kaç setlerini kasıyorduk en son? takip edemedim de.

Şu linki okuyup, üzerine bu tarz cevaplar verenler oldukça Funcom batmaz, rofl
Sosyal ağlarda paylaş

araştırmama gerek yok , neden dersen yazımda hisse senetleriyle ilgili bir yorum yapmadım dikkatini çekerim,ordaki kredi kartından iptal edilen hesaplardan hala para çekmesi mevzuğu üzerine yazdım. Ayrıca neyi gösterir ki hisse senetlerinde oynama olması; o ekonomi bilgim çok yok ama hani sen araştırmayı seviyorsun ya, GET QUOTES kısmına şu firmaları yazarmısın karşına ne çıkıyor; AMD , NVDIA , BMW ,VOLKSWAGEN vs vs yaz bir sürü aklına ilk gelen firmalardan sonrada lütfen araştırman sonucunda bir yorum yaz çünkü benim yukarda saydığım firmaların hepsinde düşüş var bu demek oluyor ki ,ati nin son cıkardığı hd4800 serisi ekran kartları ellerinde patladı bu demek oluyor ki bmw nin son çıkardığı seri tutmadı , volkswagen ise battı batacak , ya allah aşkına biraz geniş düşünün hadi bakalım araştırmaya...

not: Activision Blizzard, Inc. de ve Electronic Arts Inc. (warhammer ;)) bunlarda bi bakıverin
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu karşılaştırma niye yapıyorsunuz? Niye illa başka oyun firmaları ile karşılaştırıyorsunuz, size başka oyunla karşılaştırma ile ilgili birşey yazılmış mı?

Bırakın şu kuyruk acısını artık.

Başka başlıkta da tartıştık bunu.

Funcom, yeni bir firma değil, bak oradaki 1 senelik hisselerine. 2008 Ocak'ta 1 senelik devrin en alt seviyesine gelmiş hisse değerleri.

Mayıs - Haziran gibi tavan yapmış, Haziran sonu ile çakılmaya başlamış.

Oyun piyasaya çıkmadan, Hype abartı durumdayken, abarmış; 1 aylık bedava süre sonunda çakılmaya başlamış.

AMD, BMW, Fenerbahçe, INTEL değil burda olay, sonuçta Funcom'un geldiği hali tartışıyoruz.

Hesap kapatıldıktan sonra para çekildiğini gösteren bir resim de konulmuş. Ya daha neyi tartışıyorsunuz, neyi savunuyorsunuz ki artık anlamıyorum ki...
Sosyal ağlarda paylaş

sana söylemedim zaten :D

bide arzu ederseniz blizzard tarafından şahsımdan çifte çekim yapıldığına dair ekstre gösterebilirim aynı gün 2 kere para çekmişler ekstreyi oraya kadar koyup vay adi şerrrrrefsiz blizzard hırsızsın sen diyebilirim tabi 3 gün sonra anlayıp geri yatırdıklarını göstermeden, bunlar olağan şeyler

tabi funcomdan kaynaklanan bir hıyarlıkta olabilir ancak resmi kaynaktan bir açıklama gelmeden elalemin blogunu mutlak gerçek olarak kabul etmekte mantıklı değil
Sosyal ağlarda paylaş

nedemek niye karşılaştırma yapıyorsunuz ,dostum hisse senedi ne demek borsa nedemek şimdi bunları burdan anlatayımmı illa, neden rakamlar konuyor ,rakamlar karşılaştırma yapmak içindir yoksa rakamlar sayfa kenar süsü değil.Ayrıca sen oyunun kötülüğünü hisse senetlerinde düşüş yada artışla ilişkilendiriyorsan bende tabiki başka firmalarla cıkardıkları ürünleri ilişkilendirecem başka nasıl bir mantık olabilirki, sen bak hisse senedi düşmüş çünkü oyun kötü diyeceksin , bende;'' OoOOo doğru valla yaw ben neden keyif alıyorumki bu oyundan bak hisse senetleri bile düşmüş cık cık cık hemen cancel edeyim accountu ,hay allahım ya utandım şimdi kendimden böyle hisse senetleri düşük firmanin oyunumu oynanır yaw!!'' diyecem ,ama karşı arguman olarak yaw şimdi bmw ninde hisseleri düşmüş ben şu benim 318 i elden cıkarayım yada warhammer i bekleyen biri olarak EA hisselerine bakıcam ve yok WAR danda hayır yok baksana daha oyun çıkmadan EA hisseleri düşmüş diye aynı usülde mantık yürütmeye kalkınca niye karşılaştırıyorsunuz diyeceksin ,ne ala memleket ben yaptım oldu ama sen yapma olmaz.

Ayrıca 5 senelik grafiğe bakarsan funcom firmasının genel giderde hisse senet aralığının 20-26 arası olduğunu rahatlıkla görebilirsin ,yeni ürün (ki burda AOC oluyor) cıktığında artma olmus ve tekrar piyasaya cıkmadan önceki haline dönmüş yanı genel sehir içersinde yani uzun vadede bakarsan bir düşüş yok hisse senetleri normal fiyat aralığına geri dönmüş;

Tabi burada daha bir çok etken var şuan işlem gördüğü borsanın genel durumu şirketin yatırımları harcamaları hisse senetleri üzerimdeki alım-satımlar ve her sektörün mevsimsel olarak düşüse geçmesi falan filan... O yüzden bunları bilmeden şuan işlem gördüğü borsayı tanımadan burdan böyle copy paste yapıp ''hisseler düşmüş oyun kötü'' al sana link demekle olmuyor
Sosyal ağlarda paylaş

Udinen said:
verilen link ve mesajı okumamak bize özgü birşey sanırım...Accaounutunuz cancel ettiğiniz halde para kesmeye devam ediyor Funcom. Aynısı LOTR'dede olmuştu. Mesajı rektumdan anlayan toplum olduk vesselam!

Account Billing Beyond Cancellation

Cancel your account, and get billed later anyway! Given the prevalence of electronic credit card fraud, and the already-shady nature of Funcom's subscription numbers, this is a very serious matter. Ask on the forum why you are being charged for a new month despite having canceled your subscription, and your thread will be deleted along with an account ban.

14 nisan 2007 den beridir lotr oynuyorum 3 kere accountumu çeşitli sebeplerle kestim.hiç birinde bir sonraki ay kredi kartımdan para çekilmemişti.şimdi buna nedemeli?her denileni kabul etmeyin.belki birileri oyunları karalamak için pislik atıyordur.

olayları rektumundan algılayan diye hakarette ediyoruz.helal wowcular sizi.
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
odiflame said:
Udinen said:
http://wowriot.gameriot.com/blogs/Epidemic-Obesity/Funcom-Investors-Jump-Ship-as-Age-of-Conan-Founders/

udien iyiki değin.bende aoc yi bırakmak istiyordum.hisselerim düşmüş.bir funcom yatırımcısı olarak hemen wow a geçeyim.saol verdiğin finansal analiz için.wow tier kaç setlerini kasıyorduk en son? takip edemedim de.

Şu linki okuyup, üzerine bu tarz cevaplar verenler oldukça Funcom batmaz, rofl

evet hisse senedlerine göre oyun oynayanlar oldukça sanırım pastel grafikli diablo 3 lere razı oluruz :)
Sosyal ağlarda paylaş

trial bitiminde oyunun bir sey katmadığı kanısına vardım ve cancel ettim. kredi kartı falan da silmedim. benden de cekmediler.

bu tur database hataları olabiliyor. abartmamak lazım.

ayrıca bu firma bu iste comez yeni bir firma degil.AOC yeni bir oyun olabilir ama funcom Anarchy Online'dan gelen bu konularda yılların birikimi bir tecrubesi var. Gerci AO nun ilk launchindaki server rezaletleri de gene tarihi bir rezalet olarak kendilerinden sonrakilere ne yapmamak gerektiğini öğretmiştir :P
Sosyal ağlarda paylaş

odiflame said:
Udinen said:
verilen link ve mesajı okumamak bize özgü birşey sanırım...Accaounutunuz cancel ettiğiniz halde para kesmeye devam ediyor Funcom. Aynısı LOTR'dede olmuştu. Mesajı rektumdan anlayan toplum olduk vesselam!

Account Billing Beyond Cancellation

Cancel your account, and get billed later anyway! Given the
prevalence of electronic credit card fraud, and the already-shady nature of Funcom's subscription numbers, this is a very serious matter. Ask on the forum why you are being charged for a new month despite having canceled your subscription, and your thread will be deleted along with an account ban.

14 nisan 2007 den beridir lotr oynuyorum 3 kere accountumu çeşitli sebeplerle kestim.hiç birinde bir sonraki ay kredi kartımdan para çekilmemişti.şimdi buna nedemeli?her denileni kabul etmeyin.belki birileri oyunları karalamak için pislik atıyordur.

olayları rektumundan algılayan diye hakarette ediyoruz.helal wowcular sizi.

>:D<

04.06.07'de accountumu kapattığım halde paypal accountamdan codemasters tarafından 2 kere para çekildi. Aşağıda ki cevap mailni bulabilirsiniz. Ayrıca bir AoC fanboyuna wowcu denmesi zaten burda yazılan konuyla alakasız (accounttan para çekilmesi nden konunun hisse senedi borsaya evrimleşmesi gibi) cevap verenlerin düzeyini belirliyor.Ne demiş Cmylmz "Eğitim şart !"
said:

PayPal investigation of an unauthorized activity claim:
Thank you for submitting your recent request to Codemasters Customer Services concerning Lord of the Rings Online.

According to our system, There has been a 'Chargeback' to your PayPal account for the last payment. This amount should appear in your account within the next 7 working days.

Apologies for any inconvenience caused.

If you need further assistance, please reply to this email and INCLUDE THIS LINE IN YOUR REPLY:-

{|CALLID|}=01615969

Or include the entire text of this email.

Kind regards
Chris
Codemasters Customer Services

Sosyal ağlarda paylaş

bende kapattım acc yi combat bakımından cok zevkli bi oyun kafa koparma falan hödööööööööööööööö diye bossların zerg tarzı olusu zevk veriyor ve silahların çizimi falan cok gerçekçi wow daki gibi power ranger style değil en azından ama para vermeye deyicek oyunda deil su anda malesef biraz bekliycem bikaç aya tekrar denerim o zaman umarım daha iyi bi hal almıs olur
Sosyal ağlarda paylaş

Udinen said:

>:D<

04.06.07'de accountumu kapattığım halde paypal accountamdan codemasters tarafından 2 kere para çekildi. Aşağıda ki cevap mailni bulabilirsiniz. Ayrıca bir AoC fanboyuna wowcu denmesi zaten burda yazılan konuyla alakasız (accounttan para çekilmesi nden konunun hisse senedi borsaya evrimleşmesi gibi) cevap verenlerin düzeyini belirliyor.Ne demiş Cmylmz "Eğitim şart !"

sende öyle bir link vermişsinki direk ilk başında kocaman hisse senedi grafiği var :) millette okuyunca hah dedi bir süredir aoc hakkında ne bulsakta trollesek diye düşünüyorduk bu iyi oldu zaten takıldığımız war forumuda keyifsiz 4 sehir cıkarıldı en başta belirlenen 2 karakterde gitti hıncımızı surda aoctan cıkaralımda rahatlıyalım biraz ve formulü devreye aldılar;

hisse senedi değeri=eşittir oyunun kalitesi
Sosyal ağlarda paylaş

hava sıcak insanların kafa bir dünya bide üstüne oynayacak birşey olmayınca daralıyoruz.Açıkcası wardan işin içine EA girdiğinden beri umudum yoktu halbuki sitelerinin ilk yayına girdiği gün attığım taklalar hala aklımda.

8-9 senedir oyuncu seyirci azılı leecher olarak mmo oynuyorum anladım ki artık tatminsiz olmuşum basit şeyler bana zevk vermiyor ufak hazları kaybetmişim bundan sonra ne gelse benim için mutluluk yalan olmuş.

geçen gün bir internet cafedeydim bir şahıs arkadaşı oyunu bırakmış onun wow acc uyla hayatında ilk kez wow oynuyor nekadar heyecanlı ve mutluydu ben bundan 3-4 ay önce wow u bıraktığımda üstümde alınabilecek herşeyin en iyisi vardı ama o adamın lvl 15 de yeşil bir sword bulması dolayısıyla yaşadığı sevinç ve mutluluktan eser yoktu.

bu genele yayılan herşey gibi mmo larında eski tadı tuzu kalmadı eskiden her yolculuk bir macerayken (ah eski günler eq zone geçicem diye çığlık çığlığa kaçmalarım saatlerce cesedi almak için üst üste ölüşlerim)artık hay amk okadar yol koşulur mu diyorum pff moralim bozuldu siz tartışa durun
Sosyal ağlarda paylaş

mighty aynı duygular içerisindeyim 1 haftadır oyuna bile girmiyorum canım istemiyor. arada lotro ya bakıyorum onda da en ufak bi istek kalmamış içimde:/ korkarım bnim için war da öyle olacak.

eskiden olsa piyasaya cıkan bütün oyunları didik didik ederdim ama şimdi kurmaya bile üşeniyorum. misal mess effect kurdum 5 dakka baktım sonra oynarım dedim ama 2 haftadır girmedim hiç.

Bence artık yaşımızdan kaynaklanan bi durum bu ve şu an oyun oynama durumumuz tamamen alışkanlıktan kaynaklanıyor. yoksa icimizde hiç istek kalmamış:P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...