-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 2 gün önce normal bir şekilde oyunu oynuyordum. 3 - 4 saat oynadıktan sonra kapattım ve 2 saat falan ara verdim. Sonra açtığımda malak bir LDB 14000 tarzı bir hata verdi , launcherda normalde bulunan her yazının üstünde LDB 14000 yazıyordu. Hadi bunu geçtim asıl sorun 700 mb'lık devasa bir patch indiriyor olmasıydı durduk yere. Bir yanlışlık var herhalde diyip forumlara baktım , bu sorunla karşılaşmış bir kaç insan daha varmış. Ama doğru düzgün bir açıklama yapan kimse yok ortalarda saolsunlar. Sonunda birilerinden oyunu full silip tekrar yükleyince düzeleceğini öğrendim , şimdi de saniyede 25 kb ile inen muhteşem bir hız ile 1 gb'lık patch indiriyorum. Teşekkürer funcom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 oynarken oyun çökünce, tekrar açarken o hata verip kapanma sebebibe olan yeri yeniden patchliyor. sana okkalı bi yer denk gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 1 gb lık yer video tarzı bir dosya, bende closed beta client halen durduğu için oradan kopyalamıştım 1gb 200 civarı birşeye inmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 aynı olay bende de olmuştu 1gb downlad etmiştim hahaha iyi sövüp stres atmıştım ama o gece beebkler gibi uyudum ashdashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bi arkadasimda olmustu betada oynayan, oyunu aldiktan sonra beta oyunu komple ucurup dvd den sifirdan kurup, indirseydin patchleri boyle bir sorun olmazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar