Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 roket adam said: Milletin kurtarıcısı, büyük adam tamam tamam ama bu saçmalıklar nedir abi, putlaştırdık resmen. İşimize geldiği gibi kullandık sürekli. Yok bu putlaştırmak olmuyor, kapitalleştirmek oluyor. Putlaştırmak bunu yaptı diye nurseli idizi dövmek ya da hapse atmak tarzı fanatik hareketler göstermek oluyor.
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 savunma olarak sanattır sonucta deyip işin icinden sıyrılmak cok kolay
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesela aynı tepkiyi ben akmerkezin önündeki modern sanat sergisi ayağına, eser olarak uzuncana bir boru koyan "sanatçı" arkadaşımıza en içten dileklerimle vermiştim.
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Bir suç işlenmiş, iğrenç bir şey yapılmış gibi yaklaşılması garibime gidiyor. Fotoğrafçı bu çalışmayı Atatürk furyasından bir kazanım elde etmek amaçlı yapmamış olabilir. Atatürk'e saygı ve sevgisi nedeniyle kendi mesleki bilgi ve birikimini böyle bir çalışmada kullanmak istemiş olabilir. Sonuçta ortaya çıkardığı iş sanatsal olmuş ya da olmamış olabilir. Amacı yalnızca sevdiği bir objeyi kullanarak mesleki bir deneyim gerçekleştirmek olabilir bana kalırsa.
huun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 aquatik said: kendi mesleki bilgi ve birikimini böyle bir çalışmada kullanmak istemiş olabilir. evet dediğin gibi olabilir ama bu durumda bir 10 sene daha birikmesini beklese daha iyi olurdu.
Zep Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 nutella yerim said: savunma olarak sanattır sonucta deyip işin icinden sıyrılmak cok kolay ne savunması ya? birilerine hesap mı vermesi gerekiyor bunun için? içinden sıyrılcak bişey mi var bir de? ne amaçla yapmışsa yapmış direk fail gerçi ama o ayrı mesela sanane derler adama
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 @huun fotoğrafçılık ya da fotoğraf sanatından çok anladığım söylenemez, dediğin doğru olabilir, çok yetkin bir fotoğrafçı olmayabilir. Bu konuda fazla bir görüşüm yok, yalnızca çok itici gelmedi fotoğraflar bana.
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Sonuçta Nurseli İdiz'in bunu son derece iyi duygular ile yaptığına inandığımdan ben sadece başarısız bir çalışma olarak yorumluyorum. Şayet aşağılama amacı ile yapmış olsa idi o zaman suç mu değil mi diye tartışmalıyduk mevcut durumda değil.
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ne amaçla yapılmış bu rezalet acaba? çok feminen olmuş gerçekten rezalet ya
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ne pis bi iş lan, bizim okulda tiyatro yapıldı 600 öğrenci içinden cidden tek tek eleyip en benzeyenini buldular, ki basına şaapıyo bu özenli olun lan, sonra Ataürk kılığına girince ne oluyor ki, sevdiğini mi belli ettiğini düşüüyor bunlar böyle. Atatürkü seven bi insan böyle saçma şeyler yapmaz diye düşünüyorum ya
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Sufi said: atatürk tişörtü basıp zengin mi olsam? muhammed tişörtü bastırıp ölmekten iyidir haha
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bu saatten sonra ATATÜRK'e illa birini benzeteceklerse tek çare Alican YÜCESOY'dur.
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Keşke bunu söylemesem ama Charlie Chaplin'e benzemiş bence. oku çıktı okuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eledhwen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 neden böyle bi şey yapılmaya gereksinim duyuldu acaba.
Öne çıkan mesajlar