-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 @ Paris, 28th June 3 v 3 WoW Arena Tournament = 36.000 $ Wanna bet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Eğer serennia& neilyo o hayalkırıklıgını devam ettirecekse Warrior Rogue Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 nihilum gene o setupla final gorur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Final görür de işte, 2 melee setup çok üzüyor nihilum setupını. Sürekli inanılmaz bir baskı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Zirlamis bayagi Neilyo SK-Gaming sitesinde. Double Melee+Druid'e counter compumuz yoktu ondan verdik demis. Takim olarak da kimseden cekinmiyoruz, counter-complardan cekiniyoruz demis. Allahim allahim... Nihilum'a sans tanimiyorum ben bu sefer. Tek compla oynuyorlar, RRD RWD'lere kaybedecekler bu sefer. Herkes cozdu olayi. Amerika tarafinda pek yoktu Druid Hunter Priest takimlari. Avrupa'dan da sadece Nihilum gittiginden millet afalladi MLG'de. Bir de MLG oncesi `acaba avrupalilar napcak? ilk 10'a girebilirler mi?` tarzi komik yaklasimlari vardi Amerikalilarin. Simdi Paris'tekine Cyclone'un gulleri katilirsa Amerikalilar ilk 10 gorebilecekler mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Sampiyonluk icin de oyum Navelludd'a gidiyor. Sonny faktor... Ama gonlumden Zombies'in 3 DPS RMP'si geciyor.[Bilmiyorum katiliyorlar mi...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Serennia Neilyo kazanmasın başka birşey istemiyorum lol. Çirkin olmayan (karakter olarak) adamlar kazansın diyeceğim de var mı öyle bir takım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 adinda sk gecen herseyin wow dunyasinda olmamasini istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Innuendo said: adinda sk gecen herseyin wow dunyasinda olmamasini istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Innuendo said: adinda sk gecen herseyin wow dunyasinda olmamasini istiyorum /signed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Live Raid'de olacak bu arada, Kungen liderliğinde, Marilyn'de shoutcaster olacamış. Hath ve Sniffy'de olacakmış ayrıca raidde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 SK EU oldukca sempatik aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Hayır. *battle stance: on* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 SK sempatik dedi, saldırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 SK DotA takimindan gelen bir SK sempatim var. EU takimlari da oldukca sirin adamlardan olusuyor. Ayrica en birinci onlar oldugundan PVE'de afferin onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 comp'la neyi kastediyosunuz? yada comp ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 comp = computer. bilgisayarları kasmış oyunda ondan ölmüşler. *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Composition = Kurulum diye çevirelim Takım kurulumu = Rogue, Mage, Priest mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 BaaL said: comp = computer. bilgisayarları kasmış oyunda ondan ölmüşler. *kaçar* ":D" Adamlar 350bin milyir trilyon dolarlık bilgisayarlarda oynuo kasarmı be:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ben 1000 dolara toplarımn o sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 niye setup denmiyor ki. kompozisyon neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 alakasız ama, bütün modları toptan askere aldılar sandım bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Pandemic'in loser Pala/Sham/War setupundan vazgecmemesi durumunda Amerikalilarin `best team` tripleri ne olcak acaba. *evil grinz^^* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 En son turnuva movielerini gösteren bi site var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Gotfrag'de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar