di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Selam, Kadıköy / İnönü denilen yer neresi acep ? Google maps'de gösterebilirseniz daha bi güzel olur. Bir de ev ilanlarından gördüğüm kadarıyla dağ başı bir yer izlenimi veriyor. Kadıköy Rıhtım ya da diğer merkezi yerlere erişim nasıldır acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Kadiköyün önü olmasin o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 hahah evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Birleşmişmi oralar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Hadi Kadıköy'ün önünü tarif edin o halde bi bana. Ne tarafını önü ne tarafını arkası alacaksanız. Kadıköy / İnönü işte aradığım yer burası. Neresi ya da bölge olarak nerde kalıyor bilmiyorum ama lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 inonu caddesiyse kozyatagi. ya da kadikoy u 2 sene once inonuye dondurmu$tu car$i taraftari. belki oyle bir terim yerle$mi$tir racona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 3 ay gelmedim istanbula boğazı birleştirmişler :S Kadıköy de inönü mah diye bi yer olması lazım ama. Kadıköy önünüde ilk defa duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Google Maps'de mahalle adlarini gorebiliyorum ama orda da bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 said: İnönü İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Kadıköy ilçesine bağlı bir semttir. Kozyatağı ile komşu olan İnönü semti bölgede yeni kurulan iş merkezleri ile gelişim göstermiştir. Semtin adı İnönü caddesinden gelmektedir. imiş. edit : yalnız kozyatağı'na bitişik semtler arasında yer almıyor. hangi tarafında kalıyor acep. edit 2 : erenköy'le sahrayıcedit arasında kalıyor sanırsam. zira cadde orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 inönü caddesiyse kozyatağında, inönü mahallesi ise kayışdağında, inönü caddesi gayet güzel piyasa bi yerdir, dediğin yer dağbaşı ise kayışdağındaki inönü mahallesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Kadıköyde beşiktaş iskelesinin karşı tarafına düşen otobüs durağından kalkan nerdeyse bütün 19lar inönüden geçer. Bitek 19-T E5ten gidiyor galiba, sen binmeden önce bi sor inönüden geçer mi diye. http://img395.imageshack.us/img395/2181/innwj1.jpg Kırmızı çizginin başladığı yer minübüs caddesi, tam sahrayıcedidin ordan dönüp inönüye girer otobüsler, sonra pizza hutun ordan atatürk caddesi ve e5e devam ederler. Adres tarifi varsa anlatabilirim yerini, bizim ev de inönüde. edit : Benim bahsettiğim inönü caddesi tabi, mahallesi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Adres falan yok ya, ev bakiyorum da orda kiralar pek bi makul gibiydi. Ama dedigim sekil dag basi gibi yerlerde hep evler. Ulasim falan sorun olcak muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Inonu Caddesi'yle Inonu Mahallesinin alakasi yok. Mahalle olan yer Carrefour'dan Kayisdagi'na giderken sag tarafta pis pis yerler. http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=40.974017,29.132459&spn=0.013155,0.018067&t=h&z=16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 kozyatağı dağbaşı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 İnönü caddesi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar