Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 O arkadaşlarımla tatile çıkmayı tercih ediyodum ben.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ne güzel. Dormun ordaki havuzda da tatil yapılır, sıkma canını sen.
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 AHAHAHA. Kayıt parasını bugün yatırdım diye mat 2 kontenjanı dolmuştu. Dekan yardımcısıyla konuştum, durum böyle böyle dedim kadın çok sağolsun ek kontenjan açtırdı benim için oh be.
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Arkadaşlar yaz için yurtlara yerleşmişler. 4 kişilik oda 4. random gelsin demişler. Mohammad diye arap bir eleman patlamış bunlara gerisi şöyle: onur.: arap var bizim odada olm ya xaenin[everclear]: ahehaa onur.: gidicek ama galiba xaenin[everclear]: nereye gidiyo onur.: adam bugün naptı biliyomusun onur.: abi açtı kuranı kerimi onur.: bağırarak ilahi okudu xaenin[everclear]: HAHAHAHAHAHAHHAHA onur.: gittik şikayet ettik
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 gidip sikayet ettik nedir abi, annesine mi soylemisler. adama, arkadasim okuma rahatsiz oluyoruz diyememisler mi? korktular mi adamdan.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 yok abi yurt görevlisine. o ne demişki acaba :) ama bomba o ya. bi arkadaş vardı 3 filistinlinin yanında kalan, fıttırıyordu.
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 tatiliniz yok mu yahu aralıksız okula gidiyorsunuz ?
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 tatildeyiz. sabancı olarak pazartesi okulumuz açılıyor :)
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 abi isa heykeli alin bi tane kocaman, boole carmiha gerilmis halde, odada kapiyi actigin gibi gozuken duvara/kolona asin. mesaj ulasmazsa en azindan iyi bi dekorunuz olur :D
Quesgi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 böhüü fizikokimya I ve organik II. ne tatil var ne bişey. haftanın 3 günü okul ağustos 20ye kadar:( ondan 2 hafta sonra da okullar açılıo zaten..
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 hangi okul onu da bi şeetseydin keşke.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 cmpe 150 - introduction to computing - bildiğimiz angut c phys 130 - süperinden repeat - thermodynamics(olmayası yaratık),waves,optics yarın fiziğin sınavı var daha soru çözmeye başlamadım ama nede olsa tecrübe var hehe
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 İKinci dönem 3 dersten kaldım.Ama ne yazıkki hiçbirinin yaz okulu(!) açılmıyor.Nasıl okul anlamadım.İlk dönemden thermodynamics var onunda yaz okulu yok.O kadar insan kalıyor nasıl açılmaz anlamıyorum.Böyle bi okul işte bizimkiside.Saydıklarımdan dolayı 2 tane dc filan dersimi yükseltmek için alıyorum yaz okulunda ki sınıfı geçeyim
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 yaz okulu 1. sınavlarında ağır gg olmuşum of, kaldı 1 vize 1 finali..
Öne çıkan mesajlar