Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 O arkadaşlarımla tatile çıkmayı tercih ediyodum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ne güzel. Dormun ordaki havuzda da tatil yapılır, sıkma canını sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 AHAHAHA. Kayıt parasını bugün yatırdım diye mat 2 kontenjanı dolmuştu. Dekan yardımcısıyla konuştum, durum böyle böyle dedim kadın çok sağolsun ek kontenjan açtırdı benim için oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Arkadaşlar yaz için yurtlara yerleşmişler. 4 kişilik oda 4. random gelsin demişler. Mohammad diye arap bir eleman patlamış bunlara gerisi şöyle: onur.: arap var bizim odada olm ya xaenin[everclear]: ahehaa onur.: gidicek ama galiba xaenin[everclear]: nereye gidiyo onur.: adam bugün naptı biliyomusun onur.: abi açtı kuranı kerimi onur.: bağırarak ilahi okudu xaenin[everclear]: HAHAHAHAHAHAHHAHA onur.: gittik şikayet ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 gidip sikayet ettik nedir abi, annesine mi soylemisler. adama, arkadasim okuma rahatsiz oluyoruz diyememisler mi? korktular mi adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 yok abi yurt görevlisine. o ne demişki acaba :) ama bomba o ya. bi arkadaş vardı 3 filistinlinin yanında kalan, fıttırıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 tatiliniz yok mu yahu aralıksız okula gidiyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 tatildeyiz. sabancı olarak pazartesi okulumuz açılıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 abi isa heykeli alin bi tane kocaman, boole carmiha gerilmis halde, odada kapiyi actigin gibi gozuken duvara/kolona asin. mesaj ulasmazsa en azindan iyi bi dekorunuz olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 böhüü fizikokimya I ve organik II. ne tatil var ne bişey. haftanın 3 günü okul ağustos 20ye kadar:( ondan 2 hafta sonra da okullar açılıo zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 hangi okul onu da bi şeetseydin keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ege üni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 cs 111 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 cmpe 150 - introduction to computing - bildiğimiz angut c phys 130 - süperinden repeat - thermodynamics(olmayası yaratık),waves,optics yarın fiziğin sınavı var daha soru çözmeye başlamadım ama nede olsa tecrübe var hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 İKinci dönem 3 dersten kaldım.Ama ne yazıkki hiçbirinin yaz okulu(!) açılmıyor.Nasıl okul anlamadım.İlk dönemden thermodynamics var onunda yaz okulu yok.O kadar insan kalıyor nasıl açılmaz anlamıyorum.Böyle bi okul işte bizimkiside.Saydıklarımdan dolayı 2 tane dc filan dersimi yükseltmek için alıyorum yaz okulunda ki sınıfı geçeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 yaz okulu 1. sınavlarında ağır gg olmuşum of, kaldı 1 vize 1 finali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar