Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bu bazı serverlara giriş sorunu çıktığından beri oynamıyorum wow u ne durumda şu anda düzelme varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Ben bütün sunucuları offline görüyorum. News server'a bağlanamıyor. Siteye giremiyor. Hadi weekly maintenance var desem, ne zaman oluyor ne kadar sürüyor öğrenemiyorum hiç bir yerden. Nedir olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 her zamanki gibi 12 ye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 İyi de herkes her zamanki bakım saatlerini bilmek zorunda değil ki. Ben bilmem kaç yıl aradan sonra tekrar başladım mesela. Bi haberim bakım saatlerinden. Anca böyle forumlardan öğrenebiliyorum. Saçma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 News Feed gelmiyor mu Login ekranında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 3 senedir felan hep aynı saatlerde oluyor bakım :) http://www.wow-europe.com/en/serverstatus/index.html var olmadı ayrıca evet breaking news çıkması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 login olurken sol tarafta serverlar kaçtan kaça kadar kapalı hepsi yazıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mirage said: Ben bütün sunucuları offline görüyorum. News server'a bağlanamıyor. Siteye giremiyor. Hadi weekly maintenance var desem, ne zaman oluyor ne kadar sürüyor öğrenemiyorum hiç bir yerden. Nedir olay? Edit: Login ekranında da çıkmıyordu demin. Şimdi tekrar denedim. Breaking News altında yazıyor şu anda. Neyse teşekkürler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 çarşamba günü normaldir bu durum. bi de bugün s4 falan gelecek. uzun sürmesi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Siteye muhtemelen bi kaç milyon kişi bağlanmaya çalıştığından girilmiyor log in olunuyor ama açık server yok şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Hmm 12 yi bulur açılması :p .edıt 13:00 uzadI İşte şimdi kızdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bizim saatlemi 13? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yok oranın bıze gore 2 olması lazım bana gorede 2 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Bizim saatle 14:00 oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 pof ulan bi druid kasmaya niyetlendiydim tam festivalde varken. açın ulan önümü. BLİZZ TÜRKLERİN GELİŞMESİNİ İSTEMİYOR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Katılıyorum, ben de druid kasmak istiyorum ama account'umu açtıramıyorum :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 gg Blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 As a Horde player at level 70, if you visit every bonfire you will gain a total of 178 gold 50 silver for the Horde bonfires and 383 gold 68 silver for the Alliance bonfires (562 gold 18 silver total). As an Alliance player at level 70, if you visit every bonfire you will gain a total of 190 gold 40 silver for the Alliance bonfires and 359 gold 70 silver for the Horde bonfires (550 gold 10 silver total). söyle bi sey yazayım size festivalle ilgili + lvla göre xp alıyorsun 48 rogue festival atesleri ile 50 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Akşam evime gidince alayım s2 maceimi :) bye bye http://www.wowhead.com/?item=25519 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ASDHSAFAS Noob ya 1 senede upgrade edemez mi insan onu? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Delikanlı ruj aliminyum meysle oynar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 oynamaya vakit yokki. bir de aynı class ile t6 giydirip faction roll çekince zor geliyor badge kasmak falan xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Nomad said: Huso - Ters Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 seni tanımıyorum ama ben de süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar