frenquit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 e i$te sucu var diyorum, AKP vaatte bulunmasina ragmen dokunulmazligi kaldirmamakla bu sucu olanlari koruyor. Neden? Senin dedigine gore CHP tepkilerinden korktugu icin, ki eger tepkilerden korkup suclu koruyacaksa bu partinin iktidarda i$i ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Şimdi senin söylemine göre , bizim devletin içinde bürokraside suçluyu o şekilde koruyan okadar insan varki , tepelere kadar da gidiyorlar. Komple devlet istifa etsin ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Horizon said: Rahatsız ; Ne soru kaynaması yahu , tüm demek nedemek ? DÜşünürsen cevap belli hayret birşeysin. yavas gel yavrucum. kisisel bir sey yok. yazilarinda soru kaynatma gayet sik olarak dikkatimi cekiyor. yine gayet acik bir soru var. hala duzgun bir cevap yok. hangi dokunulmazliklar var milletvekili dokunulmazligi haricinde, kamuoyunu rahatsiz eden, kotuye kullanilan, amaci disinda somurulen? gayet acik bir soru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 horizon yavaş başın döncek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Tüm dokunulmazlıklar rahatsız. Milletvekili dışındaki dokunulmazlığa sahip olanların bu ülkede yasalara karşı normal bir vatandaşa göre bir farklılıkları yok. Hepsi insan. Gayet açık söyledim önceki mesajımda TÜM dedim. Daha açık bir cevabı varmı bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenquit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 i$te o tum dedigini acmani rica ediyor arkada$, ayrica Kaya Toperi ornegi bazi insanlarin dokunulmazliga ihtiyaci oldugunun bir kanitidir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesajların ve aynı soruyu sorman gereksizlikleşti ve suyu çıktı. Ben tüm dokunulmazlıklar diyorum , sen bana aç diyorsun. Ülkede dokunulmazlığı olan herkes diyorum. Türkçe konuşmuyormuyum yoksa ? , bir daha aynı soruyu soran arkadaşlara daha mesaj atmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenquit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ha ben bazi buyukelcilerin falan dokunulmazliklarinin gerekli oldugunda ayni fikirde oldugumuzu sanmi$tim, o zaman mahkeme onunde cinayetten yargilansin diyorsun PKK kokenli eylemci vuran bir buyukelci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Yasalar önünde suçlu ise evet. Pkk kökenli bir eylemciyi ulu orta sebepsiz şekilde , öldürüyorsa evet. Kim olursa olsun orda öldürülen bir böcek değil sanırım. Dağ başı olsaydı burası tüm pkk kökenli kişileri bulup öldürelim. İdam olmayan bir ülkede bu tarz bir eylem normalmi karşılanmalı ? ( Dediğin olayın ayrıntısını bilmiyorum bu arada , sadece söylediğinden değerlendirme yaptım. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Horizon said: Tabi bu kimsenin işine gelmiyor , dokunulmazlık diye bağırıp çağıranlar , tüm dokunulmazlıklar kalksın dediğinizde sus pus kesiliyorlar. Niye ? milletvekilleri dışındaki dokunulmaz kişilerin yasalardan bir üstünlüğümü var ? Veya bir açıklarımı var ? Yoo kaldırılsın? Kaldırmaz AKP dokunulmazlıkları, oğlu trafik kazasında adam öldürmüş bakan bile dokunulmazlığı sayesinde oğlunu kurtarmış burda daha ne diyeyim (amcam doktor ama bu konuya daha fazla girmeyeceğim sadece kendisi ölen kişinin ailesini biliyor yaralıların tedavisini yaptı vs). CHPde de ya da başka partide de vardır elbet yolsuzluk yapan, Türkiye burası sonuçta ve dokunulmazlık kalkarsa yargılanacak olan. Yargılansın. Ama hiç bir partide AKPde olduğu kadar çok sayıda ve o kadar çamur insan olacağını sanmıyorum. Gün geçtikçe daha da tiksiniyorum vallahi o insanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Horizon said: Mesajların ve aynı soruyu sorman gereksizlikleşti ve suyu çıktı. Ben tüm dokunulmazlıklar diyorum , sen bana aç diyorsun. Ülkede dokunulmazlığı olan herkes diyorum. Türkçe konuşmuyormuyum yoksa ? , bir daha aynı soruyu soran arkadaşlara daha mesaj atmıyorum. oyle demen bir cevap olmuyor. cunku ulkede kim dokunulmazliga sahip bilmiyorsun bile. cunku milletvekilleri haricinde hic bir kesim dikunulmazligi somurmuyor. aralarindan cikanlari gerektigi gibi temizlemeye calisiyor. saniyormusun ki hakkinda cinayet / uyusturucu kacakciligi / dolandiricilik / hirsizlik / tecavuz davasi acilmis biri genelkurmay baskani olabilir. yuksek hakim olarak kalmaya devam edebilir. AKP`nin bu soylemi tamamen olayi bulandirmaktan ibaret baska bir sey degil. bu davranisi bile savunabilmen ayrica mide bulandirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bu dokunulmazlıkları kaldırıcaz yalanıda en büyük seçim vaadidir, gerizekalılarda ha öylemi kaldırcaklarmış vay be der,inanırlar. Mecliste vatandaş vursalar gene o adamın dokunulmazlığının kaldırılmamasını normal karşılayan bir ülkedeyiz artık. AKP ninde bir çok seçim yalanından birisidir buda,başka hiçbir açıklaması yok, gelen yalancı giden yalancı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yargının herhangi bi kesim tarafından silah olarak kullanılmadığı bi ülke yaratınca kaldıralım dokunulmazlıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Ya da dokunulmazligin yargiya karsi silah olarak kullanilmadigi zaman kaldiralim. Hicbir anlami kalmasin olayin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ikisi de güzel fikir. bence ülkedekilerin "mantık" oranı yükselince kaldıralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 nasıl yükselcek o mantık oranı? ülkenin eğitim sistemini boşaltan hükümetlerle mi? kısır döngü. eğitim sistemini boşalt >> ülkeyi soy >> eğitim sistemi boş tepki yok öyleyse tekrar ülkeyi soy >> tekrar eğitim sistemini boşalt >> ülkeyi soy >> eğitim sistemi boş tepki yok öyleyse tekrar ülkeyi soy >> tekrar eğitim sistemini boşalt. sonsuz döngü. namussuz insanlar ülke yönetiyor bu ülkede yıllardır, yalan söyleyen birisinin seçilmesi bile ortaya koyuyor bu durumu,gelen gideni aratıyor her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 madem kaldiramiyacaksin xyz neden ile o zaman iktidara gelince milletvekili dokunulmazligini kaldiracagiz diye bagirmiyacaksin meydanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 eğitim sistemini boşalt ne demek? bi de bu eğitim olayı nasıl rayına oturacak çok merak ediyorum. yapboz tahtasına döndü. şu SBS filan iyi oldu bence ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ogrencilere de dokunulmazlik verilsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 asinanyavuz said: eğitim sistemini boşalt ne demek? bi de bu eğitim olayı nasıl rayına oturacak çok merak ediyorum. yapboz tahtasına döndü. şu SBS filan iyi oldu bence ama bakalım. ülkede adam gibi eğitim verilmiyor yani demek. parayla ders geçmenin, hocayla konuşarak not almanın , okul bitirmenin olduğu ülkede ben eğitim veriliyor demem en basitinden mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 rahatsiz said: madem kaldiramiyacaksin xyz neden ile o zaman iktidara gelince milletvekili dokunulmazligini kaldiracagiz diye bagirmiyacaksin meydanlarda. Neden bagirmasin ki? Balik hafizali insanlardan oy kapma yontemi. Her secimde kalkiyor dokunulmazliklar. Her secimde de bu vaadi verenler oyu aliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Dokunulmazlık değil o, özgürlük. Suç işleme özgürlüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mustafa Mutlu said: Başbakan da dokunulmazlığının kaldırılmasını isteyecek mi? CHP’li Milletvekili Atilla Kart, 2005’te Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nde bir dava açtı. İşlediği iddia edilen bir suçtan dolayı yargılanmak istiyordu; ama iktidar partisi onun dokunulmazlık zırhını kaldırmayı reddediyordu. Reddediyordu çünkü kabul etse, bu kez kendi milletvekillerinin de yargılanmasına izin vermek zorunda kalacağını düşünüyordu. AİHM önceki gün Atilla Kart’ın “yargılanma hakkı”nın ihlal edildiğine karar verdi, Türkiye’yi mahkûm etti! Şimdi gözler Meclis’e çevrildi. Bakalım Meclis’teki AKP’liler, bu kararı uygulamaya sokacak mı? Yoksa, “Bizim de dokunulmazlıklarımızın kaldırılmasını istememiz gerekir. Bu da başta çok sayıda davası olan Başbakan olmak üzere hepimizi sıkıntıya sokar” mı diyecekler? Bekleyip göreceğiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Eller otomatik kalkar iner birbirine bakılarak. Buna da bir cozum bulunur gulum, sen uzulme. Demokrasilerde care tukenmez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Suçlu değiliz ki, olsak elbette kaldırırız diyecekler bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar