huun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Az kalsın bir denyoluk yapıp wow'a başlayacaktım tekrar ama akıllık yaptım eve'ye başladım. Aferim bana. Bu başlıkta amele sorularıma siz yardım sever arkadaşlardan cevaplar bekleyeceğim. Şimdi karakteri açtım, Caldari Achura oldum. statslar aşağıdaki gibi: int:8 perc:16 char:3 will:12 mem:6 Daha önce 3 kere deneme hesabı açtım, kapadım şimdi ise kalıcı olmayı düşünüyorum. bu sebeple en başta bilenlerin yönlendirmesiyle bir karakter yapalım dedim ve işte ilk sorularım. efenim, ben anladığım kadarıyla doğal bir füze kullanıcısıyım doğuştan. şu anda elimdeki malzemelere göre gidebileceğim 2 yol var gibi. weapon upg çalışıp roket, füze vs silahların %5 cpu kullanmasını sağlayabilirim. şu anda elimde bir tane kestrel var ve 4 adet standart missile launcher I var. hal böyle olunca sanırım iyi bir cpu tasarrufu yaparım. gerçi shield* kullanmama şu an enerjisi yetmiyor geminin. cpu'dan tasarruf edip, enerji bir şekilde arttırabilirsem shield zamazingosu kullanmak istiyorum. olabilir mi? ya da cybernetics çalışıp ki şu anda eğitimde bu, hardwiring deadeye ZMM10 takıp -1% rate of fire bonus alabilirim ama karakterde cybernetics slotu yok. Bu slot nasıl açılır. Açtırabileceğim birşeyse hangisini tavsiye edersiniz. Tabii daha başka benim şu anda farkında olmadığım birşey de tavsiye edebilirsiniz. *: daha önceki gemim condor'a korsanlardan hacıladığım shield booster mıydı neydi onlardan takmıştım. ismini hatırlamıyorum gerçi, shieldleri şarj edebiliyordum combatta. bu işe yarayan aletin adı ne? markette bakındım bulamadım. şimdi baktım biraz daha karakter ekranına cybernetics slotu diye birrşey yok yanlış anlamışım sanırım. skill gelince direk takabilecek miyim bu eklentiyi? bir de supplemental screen generator var bir skill eğitip alabiliyorum. scanner'ı çıkartırsam buna enerji de bulabiliyorum. evet sanırım benim yol şimdilik belli oldu. sağolun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 söylediğin statlara skillerden learning tabı altındaki skiller etki ediyor.onları hiç hesaba katmadan statlarını tekrar yazarsan bi yorumda bulunabilirim karakter konusunda.ama özet olarak karakterde önemli olan statları sırayla yazayım perp int willpwr memory charisma bu sıraya göre ilk 2sini mümkün olduğunca dengeli vermeye çalış 10 10 8 8 3 gibi mesela yada 11 9 8 8 3 (daha çok pvpye yönelik) cybernetic train ederek karakterine takabilceğin şeyler var ama öle %1 rate of fire fln gereksiz.daha çok implant denilen statlarını artiran eklentiler takarsın başta böylece skill train hızın daha çok artar.mümkün olan en kısa zamanda implant tak çalıştığın skill ile ilgili olanları.skillerin primary ve secondary statları bellidir ona göre bi train zamanı var.ne kadar yüksek ise stat o kadar çabuk train ediosun. bu arada caldarisin diye caldari ile sınırlı kalmana gerek yok ben başka bi ırkın gemilerini ve silah sistemlerini kullanıcam dersen ona yönel 1haftada caldaride olduğun kadar skill kasmış olursun diğer ırka da cpu ve powergrid içinde engineering ve electronics skillerini kasarak onları arttirabilirsin. en önemlisi ise oyunda soldaki channels kısmına girip ordan join diyip turkraiders ve turkishcoffee kanalına gir her türlü soruna daha kolay cevap alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Madem caldari achura actın attributeleri 9 9 9 9 3 olarak ayarlasa idin , en azında her yola gelen bir char olurdu.(sahsi dusuncem) 3 olan charismadır orda. mem ve inti cok dusuk kalmıs bence skillerin cogu mem veya int primary ve secondary istiyor eve de. yine de kendi tercihin tabi. biryerlede yazmıstım nasıl 9 9 9 9 3 olarak char nasıl acılacagını bu forumda, da usendim aramaya :) arayıp bulabilirsin., neyse yine hosgeldin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 hadi ya tüh güya savaşçı bişe olsun dedik. gerçi daha çok baştayım henüz 2 gün oldu. o kadar fark eder dersen baştan başlayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?53,2958113 aha surda imis buldum , burayı okyabilirsin, tabi orda yazılanları dikkatli oku :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ben de yeni başladım sayılır, 1 hafta oldu gerçi Gallente Intaki açtım müendiz olurum diye ama düşündüğümden daha zormuş prıduction işlerine başlamak o yüzden mission yapmak zorunda kaldım bol bol ( mining çok bayık geldi ve o kadar da karlı degil gibi bilmiyorum ). İyi para da birikti ha destroyerim oldu salvage öğrendim arada hehe fena para gelmiyor BPOlar için :) Her neyse Memory/Int/Perception/Willpower/Charisma sıralamasıyla 17/15/9/7/6, basic learning bitince 18/16/11/12/11 olacak. Şimdi bu perception/willpower ile çok uzun sürer mi pvp skillerini açmam biraz da oraya yönlenesim var, haliyle neredeyse bütün mekanik/mühendislik skillerini açıcam iyi bonus veriyolar bayagı. Sağlam elektronik de gerekiyor sanırım benim anladıgım bu en azından. Yoksa cok mu zor olur bu karakteri pvp bazlı yapmam dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 baya uzun surer acikcasi o perp ile. 1-2 hafta bisi deil yeni karakter acmak icin üşenmeden açın bence hem oyunu kavrama olayı geçtiğinden daha kolay eski seviyeye gelirsiniz. hatta benim önerim pvp içinse karakter perp, intten 1-2 puan(daha fazla deil) fazla olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 huun said: hadi ya tüh güya savaşçı bişe olsun dedik. gerçi daha çok baştayım henüz 2 gün oldu. o kadar fark eder dersen baştan başlayabilirim. tekrardan aç bence karakteri ilerde pişman oluosun nie düzelmedim şu statları en başta die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 achura için çok dengeli karakter derler, dengeli karakterin avantajı ne? Tek hesabın varsa, ilerde yan dallarada gidebilirsin. Bu açıdan daha hızlı bir gelişim sağlar, ama tabiki bir alanda uzman olcam ben dersen bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Oyunda yalnızca silah veya gemi kullanma skilli çıkarmak gibi bi olay yok problem burda. (willpower ve perception bunlara yarıyo) Bi gemiyi düzgün kullanmak için, engineering de electronics de mechanics de drones da ot da bok da kasmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Hah işte benim de onlara abanasım var, command gunnery falan 4 kalsın electronics full olsun diyorum mesela. Electronics/Engineering/Drones/Mechanic/Navigation olabildigine maxlamayı düşünüyorum Gunnery/Command ise 4'te bırakırım skilleri mesela. Mantıklı mı sizce yoksa baştan sil at mı dersiniz? Bir de manufacturing de yapasım var alt açarsam bunu direk müendiz olarak kasıp alt açacam ki paralar gelsin hehe :) ( Yalnız willpower 7 perception 6 charisma 6 yapmıştım keşke charisma 4-5 willpower 6 falan kalsaymış da perception 9+ olsaymış diyorum, perception bayagı onemliymis ) 17 memory 15 int bir işe yaramaz mı yani kısaca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 statlardan pek anlamamda genel ihtiyaç skillerin max 4 olsun - eğer ki onları bağlayan ihtiyacın olan başka skill yoksa mesela cloaking için electronics 5 olmalıydı sanırım - çok kullanıcakların, kullanmak istediğin gemi tipine özgü efektif skiller 5 olsun. Ben aynı charda madenciliklede uğraşıyorum - heh 2 haftadır gırermıorm artık noldu kımbılır - zor oluyo bir karakteri çok yaymak. Alt char dersen yeni account alman lazım cunku aynı anda skıll kasamıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yinemi stats tartismasi ? eyer 1 yilda 480m sp ki 25 yilda anca yapcaksaniz bilmem ama pvp ci char icin electronic mecanix falan 2m-3m dan fazla olmaz sadece gunnery ve gemi skilleri 10m sp olur yani totall 20mgunery 7-8m de diyer skiller :P tabi boyle yapincada bitmiyo belki 4 irk gemisi birden kulancak .... bude perc ve will in onemini ortaya koyar eyer hic pvp yapmicak sadece kazi kazcak char acilcaksa o kisi zaten hic gunnery ve ship kasmicagindan onlari point vermesi gerekmez ki dronede kasmiyoalr zaten... yani 99993 suck eyer oynu sevdiysen beyendiysen o zaman bastan 3 acc ac :) sonralari pisman oluyo insan duzeltme: tabi minimum 3 onerilen 7 tane 7ve 9 acc li ler haftada 5b para kazaniyo ve cok kazandiklarindan gtc satin aliyoalr oyuna hic para vermemis oluyolar belli bi sureden sonra tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 geçemediğim bir quest vardı 2 tane kestrel gitti ama yaklaşık 45 dk. önce hallettim. şu neydi adı unuttum shield regeneration'ı %11 hızlandıran aleti taktım, bir de birşey fark ettim her füzenin farklı statsları var, birisi shield birisi armor a karşı etkili. 4 slota 4 farklı füze yükledim. rahat geçtim bu sefer. şu stats olayını zorlamayı düşünüyorum ben. sanırım mevcut şekilde devam edeceğim. acelem yok, 3 ay sonra da olsa açarım yeni bi char. bir de birşey daha sormak istiyorum: modifier diye birşey var x2 x1 falan yazıyor. bu o skillerin eğitiminde hıza mı etki ediyor, neye etki ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 evet ne kadar yüksekste ranki o kadar zor train oluyo falan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 huun, 3 aydır fln oynuorum yaklasik. karakteri yeniden açman gerçekten senin açından fark yaratıcaktır.2-3gunlük iken aç yeni bi karakter, her geçen gün daha da zorlaşır hele 2 haftadan sonra hiç açmak istemezsin. quo-vadis'in yazısını c/p yapiorum güzel dağılmış statları var. Irk olarak secim Caldari Achura attribute ekranında +1 int , + 1 perc , +3 will verin attributeler 9 9 9 9 3 olur geri kalan Stargazers , soldier şeklinde devam edin size daha bir iki skill verir o da will ve perc tir sonuc olarak 13 perc ,11 will ,9 int ,9 mem ,3 cha not:bu arada kesinlikle yeniden karakter aç, bekleme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Şimdi ben diycem ki perceptionla willpowera aban, ancestry olarak da monk seç üstüne bide special forces yap, çok süper savaşçı olursun ama işte bununda zeka geriliği problemi var hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar